Естетични и процедури за лице и тяло – 41 тема

• 58 905
  • 740
  •   1
Отговори
# 180
Моята гневна се изглади с домашни уредчета. Ако не беше, сега щях да я боцна без да му мисля. На пачия крак се получи чудно.

# 181
При мен гневната бръчка е доста напреднала,  няма начин с никакви уреди да се заглади, още повече домашни.Вече съм решила, че ще се "боцна",  въпроса е да се ориентирам къде.

# 182
Мога да дам отзив само за stylage. В момента съм с него, " М" вариант, защото има S и L и ми харесва, не е твърд, стои доста приятно. Досега съм била с Restyline, който е една идея по-твърд, като за мен няма никакъв проблем.
Здравейте, момичета
Преди време (2 месеца) бях се консултирала с вас и сложих 0.550мл жуведерм в устните.
Поставих го в Димитровград при доктор Янева. Сега искам поставя още, но не съм доволна от нея и няма да се върна там.
Харесала съм друг доктор, но той работи с други филъри. Не са ми познати и не знам дали са хубави…
Може ли да споделите дали са добри или да търся друг с познати филъри.
Работи с Cytosial, Stylage, Artfiller на Fillmed.
Доктора пътува от София , не знам дали е познат ( доктор Щерев от allure) . Ще се радвам да споделите мнения Simple Smile

# 183
Pepi, благодаря.Още се лутам между клиниките, чета тук , гледам сайтове, но не мога да избера къде да се насоча.Искам място където да ходя за всякакви процедури- апаратни и ботокс., не да обикалям София за различни места- времето ми е доста кът.  Аз досега не слагала ботокс и много ме е сстрах, още не мога да избера лекар

И аз не бях слагала, но като имам доверие на лекаря си, нещата се случват лесно. А и при мен си беше наложително, толкова много я правех тази мимика с гневната бръчка, че чак ме болеше главата и всеки ден след обяда имах нужда от няколко минути масаж в тази зона, за да отпусна мускулите там 😊 Успех, момичета и смело, Пожелавам ви просто да намерите своя лекар, с който да се чувствате спокоойни, и преполагам няма да имате толкова колебания.
😚

# 184
Stylage е страхотен филър. Най-добрият от изброените , за мен поне.

# 185
Момичета, вчера сутринта ми сложиха ботокс за първи път. Док каза че до 2 седмици ще подейства.
Днес вече челото ми е абсолютен бетон. Гневната бръчка на 50% и пачи крак така..
Нормално ли е да стане толкова бързо?

Едит. Сега се погледнах и пачия крак и гневната бръчка почти ги няма.

# 186
Eli.........., нормално е Simple Smile Така и трябва да бъде.

# 187
А някой правил ли е пълен блок с ботокс? За колко време се възстановява и колко време държи?

# 188
  • при Arctic Monkeys
Аз съм с ботокс на 10 дни. Чудесно ми изглади челото, отваря погледа и изобщо, красота, обаче временна...

# 189
А някой правил ли е пълен блок с ботокс? За колко време се възстановява и колко време държи?

Какво е това? Малко страшно звучи Simple Smile

# 190
Ботокс на чело, пачи крак и между вежди.

# 191

Ми с такова съм от вчера Simple Smile

# 192
Аз съм с ботокс на 10 дни. Чудесно ми изглади челото, отваря погледа и изобщо, красота, обаче временна...
Karmacoma , ти при кой доктор го прави ?

# 193
Какво бихте ли ми препоръчал за стягане на лицеви контур? Имам бузи на булдог, с които се сдобих при слагане на филър в назолабиалните бръчки., които се поизгладиха, но филъра натежа и булдоческите бузи са факт. Конци не желая да слагам. Някоя апаратна процедура  която  би стегнала лицевия контур,
без тези, които стопяват лицето.
Благодаря!

# 194

Ми с такова съм от вчера Simple Smile
Колко ти струваше и на колко време да се подновява?

Общи условия

Активация на акаунт