Естетични и процедури за лице и тяло – 41 тема

• 58 997
  • 740
  •   1
Отговори
# 195
Ботокс на чело, пачи крак и между вежди.

Ми с такова съм от вчера Simple Smile
Колко ти струваше и на колко време да се подновява?

450лв включвайки 50лв за първа консултация.
За пъври ботокс казаха около 4 месеца , от втори нататък до 6м максимум. Правих го в
Хил Клиник при др Валянова, която много ми хареса.

# 196
dobrata feia, добър ефект от слагане на филъри се постига,  само когато се работят няколко зони едновременно. Принципно лекарите трябва да обясняват това. Именно поради тази причина, се е получил този дефект при теб.
Единият ти вариант е да подновиш филърите, като в този случай ще се работят, предполагам, скули, брадичка, зона около уста, което и ще оскъпи допълнително процедурата.

Ако лицето ти е добре откъм мазнини можеш да си позволиш радиочестота или ултразвук, но за мен по-добрия вариант е да бъдат повърхтностни, а не на най-високата температура. При някои от апаратите има опция за промяна на градусите именно, за да се работят само проблемните места. Но колко и дали лекарите го прилагат на практика не мога да ти кажа.
CO2 лазера си е класика (и аз се убедих), и пак ще видиш подобрение от него, макар че няма да е толкова осезаемо.
В краен случаи - пластична операция.

# 197
Polcho, благодаря. Ще пробвам с филър в скулите.  Откосно CO2 лазера  някакви препоръки?

# 198

За пъври ботокс казаха около 4 месеца , от втори нататък до 6м максимум. Правих го в
А на каква възраст си? На мен дерматоложката ми каза, че се подновява на година и половина.

# 199

А на каква възраст си? На мен дерматоложката ми каза, че се подновява на година и половина.

На 38. Не съм чувала никога за ботокс, който да държи повече от 6м., камо ли +1г.

# 200
Аз и моята гневна бръчка правихме ретуш. Ами и след ретуша не е напълно блокирана Sad
Ще обсъдя с дерматоложката за другия път дали много повече трябва да се слага, или точките трябва да са различни.
Иначе има ефект, но не пълен. А челото си ми е идеално от февруари насам.

# 201
Polcho, благодаря. Ще пробвам с филър в скулите.  Откосно CO2 лазера  някакви препоръки?

За CO2 лазера по скоро ще трябва да прецениш дали ще можеш да не излизаш за около седмица, така ще е и ако решиш да направиш две-три процедури.

Друго нещо, което си мисля е, че май повечето лекари няма да се навият да ти направят точно този лазер, ако нямаш някакви други проблеми по кожата, макар че и с него може да се работи концентрирано. А марките нямат значение, технологията е една и съща. Пак имат опция и за повърхтностно третиране.

# 202
Пазя се от слънцето с SPF 50 и също избягвам излагане в часовете със силно слънце. Бихте ли споделили отзиви от Дерма Акт за иглена мезотерапия, засега съм се насочила към др Трендафилова, а зоната която напоследък ми се вижда проблемна е челото. Дали би имала ефект върху първи бръчки в зоната на челото и има ли нежелани странични ефекти? На 35 г. съм. Благодаря предварително.

# 203
Мнение за козметични процедури с Wish pro ?

# 204
  • Варна
Показвам резултата ми от днес. 1 во поставяне.Оказа се че цялата лява част на лицето ми е тръгнала да се свлича. Та в устните 0.6 мл , в марионетни 0.4 мл че и там имало нужда. Повдигна ъглите на устните и ъгъла на горната. Като цяло каза че нетипично за възрастта ми имам хлабава съединителна тъкан и трябва от сега да започна с лифтирането от към скули/ или под слепоочието не запомних/ , брадичка също и на Долна челюст….
Малко стресово ми дойде всичко това, още не съм го осмислила….
Каза че синини няма да имам, обаче на марионетните усещам 2 топчета. Нормално ли е? За масаж не ми е казвала да правя.

Последна редакция: ср, 11 авг 2021, 22:01 от Daisy_D

# 205
Браво, много добра работа, при кой лекар ходи?

# 206
  • Варна
Браво, много добра работа, при кой лекар ходи?
Др Янита Михайлова.

Последна редакция: ср, 11 авг 2021, 23:26 от Daisy_D

# 207
Здравейте препоръчайте ми добър пластичен хирург за гр.София за корекция на горни клепачи!

# 208
  • в 1001-та нощ
д-р Людмил Пеев

# 209
Здравейте, за лицевия контур таях големи надежди за Акцент прайм в хил клиник, но след две процедури вече няма никакъв ефект, дори ми се струва че стана по отпуснато лицето ми, не знам дали си внушавам вече..Боря бузи тип булдог и отпускане под брадичката, около шията. Предполагам че и от венус и вива няма да има ефект, те всички са на радиочестотен принцип. Повдигане с точков филър дали би помогнало как мислите? Отчаях се вече..

Общи условия

Активация на акаунт