Естетични и процедури за лице и тяло – 41 тема

• 59 008
  • 740
  •   1
Отговори
# 210
съмнявам се, че е чак толкова зле, колкото го описваш. А и понякога увеличаваме несъвършенствата си.
Едва ли няма никаква промяна от процедурите, но може би не е онова, което очакваш...

Пусни снимка на контура само, замажИ лицето. Тук дамите ще дадат съвет.

И аз вече окончателно реших, че ще боря мазнинките на корема с криолиполиза. Само да видя кога да запиша час. Предполагам няма някакви особености преди процедурата. И се чудя дали е възможно веднага след консултацията да ме направят или ще дадат друг час?!?
И мен вече много ме дразнят тези мазнинки и съм сигурна, че цялостно ще подобрят вида и самочувствието ми.

Моля за препоръка за лекар за горната интервенция в Скин Лайн на Драган Цанков... Благодаря Simple Smile

# 211
Здравейте, а знаете ли колко върви като цена приблизително Блефаропластиката само на горните клепачи в Сф?

# 212
И аз съм правила Accent Prime в Хил Клиник, направих пълната серия от 5 или 6 процедури бяха не помня, но не видях положителен ефект.

# 213
  • в 1001-та нощ
Здравейте, за лицевия контур таях големи надежди за Акцент прайм в хил клиник, но след две процедури вече няма никакъв ефект, дори ми се струва че стана по отпуснато лицето ми, не знам дали си внушавам вече..Боря бузи тип булдог и отпускане под брадичката, около шията. Предполагам че и от венус и вива няма да има ефект, те всички са на радиочестотен принцип. Повдигане с точков филър дали би помогнало как мислите? Отчаях се вече..

Venus Viva не е радиочестота - а фраксел (лазер), но такава процедура няма да лифтира бузите и контура.

Може при Вас сега  да изглежда по-отпуснато и да не си внушавате, ако има стапяне на мазнина и разрушаване на колаген. При тези процедури се цели разрушаване на колагена, за да се образива нов. Но по-скоро мазнини са стопени, може би. През колко време са правени двете процедури и колко време е минало след втората?

При мен след Venus Viva - от изгарянето - кожата стана много "суха и опъната"  - за около седмица, което дава "фалшива" идея за силен лифтинг. То при всяка процедура с аблация е така. После кожата се възстановява и отпуска, омекотява се, а формиране на колаген има след месец и половина - за да е видимо. Но да кажем - това е добре за кожа, загубила плътност - често давам пример с отпусната мембрана.

За по-изразено видимо отпускане - си трябва нещо по-сериозно - точков лифтинг, радиес, конци, оперативен лифтинг ...

Доколкото е споделяно от мои приятелки, които са правили Аксент прайм и съм говорила с Ванеска - по-слаба и нетравматична процедура е, в сравнение с Вива-та. Може би тя самата е по-предпазлива, като я прави.

# 214
  • София
Здравейте, за лицевия контур таях големи надежди за Акцент прайм в хил клиник, но след две процедури вече няма никакъв ефект, дори ми се струва че стана по отпуснато лицето ми, не знам дали си внушавам вече..Боря бузи тип булдог и отпускане под брадичката, около шията. Предполагам че и от венус и вива няма да има ефект, те всички са на радиочестотен принцип. Повдигане с точков филър дали би помогнало как мислите? Отчаях се вече..

Значи аз правих Акцент прайм, но някъде към 6 процедури. Моя приятелка пък направи инжекцията, която стопява мазнините, забравих й името. И при двете забелязах едно и също - в първоначален етап лицето се отпуска и като че провисва, вероятно защото се празни от мазнини. После, след филър в скулите, се прибира и стяга. Така че мисля, че е нормално това, което виждаш в огледалото.

# 215
Зравейте! Може ли да ми препоръчате къде в Пловдив мога да си направя оформяне на лицев контур с филъри ( брадичка, челюст, скули).

# 216
Момичета, поуспокоихте ме, но все пак не знам дали да продължавам с Акцента. последно го правих птеди 2 седмици, а преди това преди 3. Ето и снимка:

Значи да разбирам че и след дезокси нещо си инжекцията пак има такова отпускане? ..щото и такава процедура ми бяха предложили, но не мога да си позволя подуването след това.

# 217
  • в 1001-та нощ
За шията и под брадичката аз не виждам особен проблем. Може и от снимката да е, защото главата изглежда леко вдигната нагоре. Но не виждам нужда от липолитици (Белкайра или аналог), както и не виждам следи от иглите на Морфеиус - ако беше твой коментара, че такива са останали след процедура по шията. Но може и аз да бъркам.

За лицето - не мисля, че каквато и да е апаратна процедура, независимо от броя пъти - ще реши проблема, който се вижда. Нещо по-драстично, например конци, филъри, радиес. Дори да има лифтиране с конци - образуваната резка изглежда дълбока и рязка, затова предполагам, че ако те дразнии тя, ще се работи по нея, за да се заглади и изпълни там - PRP, PRF, Radiesse. Някъде може и Hi-Fu да ти предложат - аз бих била много предпазлива.

# 218
Ако питането е към мен, за д-р Александра Манолова става дума. Не съм пращала отзивите си, защото я следя  в Инстаграма и не ми допадат творенията и. Отидох там, защото беше доста хвалена из форума.
Честно казано изобщо не разбрах отговора ви, иначе благодаря. Питането ми е и към new_newbie, която повдигна темата. Бих се учудила, ако има само + отзиви за някой лекар, но намирам грешка във вас, че не сте се обърнала към нея за обсъждане и корекция , в крайна сметка - разгражда се с хиалуронидаза.
На мен точно тя ми махна топчета от предишно поставяне.

Малко късно се включвам, но както писах и горе, не мога да си позволя да ходя още месец със синини, заради хиалуронидазата. Явно кожата ми е много чувствителна към всякакви процедури и предпочитам да не си го причинявам повече. Надявам се скоро организма да го разгради напълно. Вече минаха над два месеца, почти три ще станат. Вярно, малко съм несъразмерна от едната страна, но пак игли…ами, не благодаря.

# 219
  • София
Chillah,

Да, определено има отпускане от инжекцията, което е преходно.

Какво ще правите след Акцента - конци или филър? Защото по принцип Ванеска го препоръчва за първоначално олекотяване, така че последващата процедура да е по-ефективна и с дълготраен ефект.

# 220
Алена, тази ужасна резка се получава заради белезите от акне, които имам около брадичката. Иначе бях при Валянова, не Ванеска, според нея нямам нужда от филър, а само премахване на тези мастни торбички, аз бях готова за радиес. Единствено брадичката каза че иска да оформи, евентуално ако брадичката повдигне, но пък колко да повдигне...
Клер, ти как процедира след Акцента, и добре ли се получи?

# 221
  • в 1001-та нощ
Пожелавам успех, ще се радвам да споделяш прогреса Simple Smile

# 222
Зравейте! Може ли да ми препоръчате къде в Пловдив мога да си направя оформяне на лицев контур с филъри ( брадичка, челюст, скули).
Мога да препоръчам д-р Кондакова от Ellini Aesteticis.

# 223
Здравейте ! Препоръчайте процедури за горен клепач. Без блефаропластика, не е чак толкова зле.

# 224
Привет!
Харесах си процедура в Дерма акт, която смятам да си прилагам ежемесечно. Интересувам се от мнения, впечатления и съвети.
Касае се за “Аквапилинг с ултразвук и радиочестота”.

Общи условия

Активация на акаунт