Естетични и процедури за лице и тяло – 41 тема

• 59 002
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
Значи, препоръчваш я? Веднага ли има ефект или доста по-късно се вижда?

# 631
Значи, препоръчваш я? Веднага ли има ефект или доста по-късно се вижда?
Веднага виждаш лек обем където липсва, но след месеци(2-3 ) идва стягането на кожата, което целя аз.Доволна съм, да.

# 632
Аз бих искала съвет, не съм особено запозната с голяма част от процедурите, за които пишете, а ми се иска да направя нещо за кожата на лицето си вече. Бихте ли ми препоръчали дерматолог в София на когото мога да се доверя на 100%?
Преди време се бях решила на процедури, но не попаднах на моя човек.
Ще се радвам да споделите мнения Simple Smile Благодаря!

# 633
Аз бих искала съвет, не съм особено запозната с голяма част от процедурите, за които пишете, а ми се иска да направя нещо за кожата на лицето си вече. Бихте ли ми препоръчали дерматолог в София на когото мога да се доверя на 100%?
Камелия Присадашка, сега отиде в Дерма акт.Чела съм, че много я хвалят из форумите, но нямам лични впечатления.
Чувала съм добри думи за нея от моя много близка, която й е приятелка( оттам знам за този лекар) , а наскоро моята приятелка е ходила при нея и изглежда много добре.Друга моя приятелка ходи при д-р Буеши, също ми харесва как изглежда.

# 634
  • София
Препоръчвам ви д-р Тодор Йорданов! Страхотен специалист е! Ходя при него от доста време. Винаги обръща внимание на пациентите и резултатите му са много естествени. Вие казвате какво искате, той ви казва какво е подходящо за вас и стигате заедно до желаните резултати! Има и страница във фейсбук, където може да видите негови пациенти и телефона за записване на час. Успех!

# 635
  • в 1001-та нощ
...
Алена, много благодаря. Това дали означава, че може да се сложи Радиес върху местата с хиалуронов филър - имам малко в марионетните и назолабиала?

По-скоро няма да е необходимо. Идеята е да поставите пръстите в края на скулите и леко да повдигнете кожата. Тогава назолабиалните се изглаждат, както и марионетните. Ако кожата в зоната на бръчките е леко спихнала - може да се подкрепи, подсили с хиалуронов или друг филър - според състоянието на кожата. Но след като такъв вече е поставен - едва ли ще е нужно отново.

За да се получи по-видимо изглаждане на бръчките - следва да се възстанови по-младежкия вид на лицето. В годините - черепът се свива, стапя се мастната тъкан, отпускат се тъканите и в резултат - лицето леко се свлича надолу. Така стават видими бръчиците в марионетната и назолабиалната област. За да се възстанови младежкия вид и да се изгладят - не е нужно да се боде в тях, защото те не са се образували от изпайдушване на лицето там. Трябва да се възстанови - доколкото е възможно -  изгубения обем на лицето там, където е загубен.

Не си представяйте бодене до неузнаваемост и окарикатуряване - както прекаляват някои медийни звезди. Ще бъде постепенно изграждане и възстановяване - за естествен и свеж, отпочинал вид.

# 636
  • при Arctic Monkeys
karmacoma, благодаря Ви, ще помисля и говоря с доктора за точков лифтинг. Цената само ме притеснява, но, ако може да се направи с по-малко количество филър, би било чудесно.
Алена, много благодаря. Това дали означава, че може да се сложи Радиес върху местата с хиалуронов филър - имам малко в марионетните и назолабиала?
Цената на точковия лифтинг е цената на материала, който се влага. Не са ми вземали повече на мен.
Не бих слагала синтетичен продукт - Радиес,  върху хиалуронов продукт, мое мнение.
Но аз по принцип не ползвам и не харесвам синтетичните филъри.

# 637
Слагала съм Радиес върху филър.А във всеки несинтетичен филър има синтетични продукти според мен.Или греша?

# 638
Слагам филъри в скули и брадичка веднъж годишно, преди два месеца сложих за пръв път Радиес в долната част на лицето. Доволна съм от резултата и мисля да продължавам с комбинирането им.

# 639
Здравейте момичета за 4 път слагам филтър в устните и ефекта след 3 дни е само синки, устни няма. Последно сложих на 24.09 теосал кис. Препоръчаха ми да сложа принсес, мисля на 8.10 пак да се боцкам. Ако някой има мнение, моля споделете

# 640
Когато ходих за филъри , дойде едно момиче, което сподели с док че иска за себе си продукт, който да остане в устните.
Беше с много тънки устни, а твърдеше че е поставяла 14!!! Пъти и никой не се е задържал.

Док предложи да поставят Филорга Арт Филър (не си спомням опаковката дали беше 1 или 1,2 мл .) имал наблюдение че за такива случаи е траен.

# 641
  • при Arctic Monkeys
Слагала съм Радиес върху филър.А във всеки несинтетичен филър има синтетични продукти според мен.Или греша?
Във всеки филър има помощни вещества, базата е различна. Вече не бих смесила нито марки филъри, нито различни като основа продукти. Собствен опит.

# 642
Установявам, че ботокса е велико нещо, а също, че е много важно да се почне по отрано като превенция срещу бръчките. Това го виждам след като толкова ме беше страх да започна, и благополучно на 42 г. се реших. Сега следва Радиес, пак страх и притеснения, да видим.

# 643
А ботокс на баркод някой?

# 644
Edno momiche, при кого слагахте ботокса?

Общи условия

Активация на акаунт