Естетични и процедури за лице и тяло – 41 тема

• 58 887
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
Някой имал ли е странични ефекти от ботокса и какви?

# 646
Някой имал ли е странични ефекти от ботокса и какви?
Главоболие и усещане за натиск на челото.Минава за 10-15 дни

# 647
Валянова Хил клиник го сложи, след което на 14тия ден ретуш, имаше нужда на няколко места. Не съжалявам определено виждам разликата.

# 648
Здравейте.
Да попитам по-запознатите според вас кога е по-добре да се постави ботокса - преди или след микроблейдинг, като естествено се спази необходимото време между 2-те процедури?
Много се двоумя кога да го поставя. Вече виждам, че действието му преминава, но имам точно 3 седмици до микроблейдинга и не знам ще успея ли да си запазя час в близките няколко дни и си се чудя по принцип как е по-добре да се направи.
Благодаря

# 649
Здравейте.
Да попитам по-запознатите според вас кога е по-добре да се постави ботокса - преди или след микроблейдинг, като естествено се спази необходимото време между 2-те процедури?
Много се двоумя кога да го поставя. Вече виждам, че действието му преминава, но имам точно 3 седмици до микроблейдинга и не знам ще успея ли да си запазя час в близките няколко дни и си се чудя по принцип как е по-добре да се направи.
Благодаря
Трябва да има интервал 2 седмици след ботокса. Преди това не знам. Бях запазила за блейдинг, но преди това някак на майтап сложих ботокс за пръв път. Добре, че се усетих да питам за блейдинга - казаха може след 2 седмици.

# 650
Здравейте, на 25 съм и от 2-3 години имам бръчици под очите. Много ме дразнят, преди беше само като се усмихна, сега са постоянно. С какво могат да се третират, май ботокс не става за тази работа. Моля ви, дайте съвет, защото много ми действат на самочувствието.. 😔

# 651
stefity_kirilovaa, ако бръчиците са директно под самите очи, на самата линия на клепача отдолу - нямат махане. И ще трябва да се примириш с тях (моите са такива). Ако са в "хлътналата" зона на окото и не са много дълбоки и врязани - хиалуронова или колагенова мезотерапия ще свърши работа. Няма да ги премахне напълно, но няма да изглеждат толкова видими, а и самата зона ще изглежда по-добре.

Ако зоната позволява  - може и да се инжектира и филър, който вече ще даде по-добри резултати (ще запълни неравностите). Апаратна процедура за тази зона на твоята възраст едва ли ще ти предложат, защото трябва да има поне някакво отпускане на клепачите, но все пак го имай предвид за след някоя и друга година.

Но се консултирай с лекар, задължително, преди да предприемеш процедура.

И най-важното - не им се впрягай на бръчките. Simple Smile

# 652
  • в 1001-та нощ
Здравейте, на 25 съм и от 2-3 години имам бръчици под очите. Много ме дразнят, преди беше само като се усмихна, сега са постоянно. С какво могат да се третират, май ботокс не става за тази работа. Моля ви, дайте съвет, защото много ми действат на самочувствието.. 😔

Снимай ги - да видим за какво става въпрос - тип пачи крак ли са или не.

# 653
Момичета, някой правил ли е СО2 лазер в околоочната зона за бръчки под очите и пачи крак?
Има ли ефект?
Препоръчаха ми го, но предвид цената и деликатната зона ми се иска мнения
 предварително ....
Или нещо друго за елиминиране на бръчки и пачи крак? Плазмотерапия? Микронидълинг?

# 654
  • Стара Загора
То зависи какви са бръчките, моите не се повлияха от лазера, дори с ботокс пак са видими, защото прекалено късно започнах да се бода. Даже ми минаха с лазер и под веждата за стягане на клепача, подух се малко, ефект не видях. Но това беше една процедура само, ако са няколко може и да има ефект. Все пак е важна изходната позиция според мен и реалистичната нагласа за резултат.

# 655
Скоро си слагах skin booster Juvederm Volite и реших да се включа, защото най-сетне има какво да похваля

Много съм доволна, защото моята кожа е много дехидратирана и капризна и от много време все мъча да намеря подходящата комбинация. Пробвах какво ли не - различни козметични продукти, комбинации и маски..пробвах със смяна на диетата, повече вода, витамини и добавки обаче все нищо. Трети ден след процедурата и кожата ми е в значително по-добро състояние.
Доволна съм, на допир сега е много по-добре.
Преди често беше едновременно изпръхнала като пергамент, а едновременно пък мазна на места, но сега е супер и съм доста радостна.

Тъй като в търсачката нещо не успях да се справя, някоя от вас да си е правила устни с тази техника на инжектиране, дето по инстаграм я тагват russian lips? Или пък да ме насочи в някоя тема да чета? Почнах много да се блазня. Аз си слагам от години, но не са ми инжектирали по този начин и сега събирам мнения. Дали би имало нужда от разграждане, ако устните са третирани преди по друг начин? Моят в момента не е напълно разграден. Ще се радвам, ако има кой да сподели опит.

# 656
kalina_malina80, и аз бях питала преди време дали някой е имал успешно премахване на бръчки в околоочната зона, само а.l.e.n.a беше споделила опит с апартна процедура за стягане и оформяне.

Логиката, която аз имам е следната - ако решиш да правиш апаратна процедура за корекция на бръчки, трябва да бъдат както са по протокол - първо 3 поредни процедури през първата година, следващата година - 2 и вече една финална процедура третата година. Като в същото време може да се сложи допълнително мезотерапия, ботокс, филър и т.н. ако има и други проблеми в зоната. В този случай просто няма шанс да не видиш подобрение. И след това е добра идея да имаш поддържащи процедури през една или две години, примерно.

Тук вече обаче опираме до чисто финасовата част и разбира се, дали ще можеш да си позволиш да не излизаш и да си промениш временно начина на живот за няколо месеца, особено първата година.
Зависи и дали ти е приоритет, също.

Иначе съм разпитвала лекарите, при които съм била и няма нужда да се притесняваш за проблеми след процедурата - самите апарати имат накрайници и настройки, които са съобразени с точно тази зона. Само за микронийдлинга знам, че трябва да се работи максимално бързо от страна на лекаря и това е.

# 657

Тъй като в търсачката нещо не успях да се справя, някоя от вас да си е правила устни с тази техника на инжектиране, дето по инстаграм я тагват russian lips? Или пък да ме насочи в някоя тема да чета? Почнах много да се блазня. Аз си слагам от години, но не са ми инжектирали по този начин и сега събирам мнения. Дали би имало нужда от разграждане, ако устните са третирани преди по друг начин? Моят в момента не е напълно разграден. Ще се радвам, ако има кой да сподели опит.
Това Russian lips ми се струва просто маркетинг трик да се представи едно вече познато нещо като нещо ново и иновативно (а всъщност не е). Не мисля, че самата техника е различна, освен, че при тези "Russian lips" контура е супер изразен (тоест просто бодат повече там) и често устните изглеждат като залепени на лицето. Когато си правих устните в Дермаакт, една приятелка след това каза, "а, и твоите са ги направили с Russian lips техника, те там повечето така работят". Но мина малко време и всичко някак се намести и даже поизчезна. За мен най-добрата намеса е да се съобразят с твоите устни и просто да ги подобрят, не да ти изпляскат устни на руски модел, при положение, че натуралните ти нямат ама нищо общо като форма с тях. Обикновено резултатът след това е разлят контур и патешка човка.

# 658
Може ли да ми кажете дали skin boosters може да се сложат след HA филъри и ботокс (не веднага, а след около 2 месеца)? Няма ли да се разгради филъра? Чета, че не би трябвало, но бих искала и личен опит споделен.

# 659
Cool_Cat, можеш съвсем спокойно да си сложиш скинбустер след ботокс или филъри за този период от два месеца. Само имай предвид, че ако го слагаш на местата, които са инжектирани с филърите може да стане по-обемно мястото и леко издуто за седмица-две. Няма опасност от разграждане на филъра.

Общи условия

Активация на акаунт