Естетични и процедури за лице и тяло – 41 тема

• 59 234
  • 740
  •   1
Отговори
# 315
ДХ3, има проблем със снимката. Не се вижда.
Сега май да.В чужбина съм и нетът ми е охлюв.

# 316
Аз я отварям
Много са хубави и естествени 💋

# 317
  • Варна
ДХЗ, много са хубави устните и естествени, според мен нямаю нужда от повече, но зависи ти какво искаш.

# 318
ДХЗ, много са хубави устните и естествени, според мен нямаю нужда от повече, но зависи ти какво искаш.
Искам точно това, да са естествени, не обемни.Ще видим д-р Чилингирова дали ще ги одобри след отока, че моите с първото бодване ужасно се надуват и е мн.трудно да станат сравнително симетрични.Имам естествена асиметрия в едната готна устна и при всеки опит за корекция там лигавицата реагира силно.Явно има някой кръвоносен съд баш там.

# 319
ДХЗ чудесни са! И ми харесва колко хубав контур имаш на устните😊
За да не е празен пост - по повод Д-р Михайлов и клиниката, в която работи - разговарях с тях за ботокс на гневна и мезотерапия. Останах с добро впечатление от първоначалния ни разговор; съветът им е да изчакам, тъй като има възможност да не получа максимум ефект заради нива на хормони.

# 320
ДХЗ чудесни са! И ми харесва колко хубав контур имаш на устните😊
За да не е празен пост - по повод Д-р Михайлов и клиниката, в която работи - разговарях с тях за ботокс на гневна и мезотерапия. Останах с добро впечатление от първоначалния ни разговор; съветът им е да изчакам, тъй като има възможност да не получа максимум ефект заради нива на хормони.
за Скин Лайн става въпрос, нали? И аз записах час при него, но не попитах каква е цената...?!? Ти колко плати?
По принцип той ли поставя?

# 321
Много ми харесват устните. Единствено ако целиш И симетрия между горна и долна устна, то трябва още малко в горната. (Не го пиша с лошо, а защото дъщеря ми е така по рождение и много се дразни на асиметрията си).

# 322
Много ми харесват устните. Единствено ако целиш И симетрия между горна и долна устна, то трябва още малко в горната. (Не го пиша с лошо, а защото дъщеря ми е така по рождение и много се дразни на асиметрията си).
О, не, симетрия между горна и долна няма, долната трябва да е по-голяма от горната по физиология.
Едната половина на горната ми устна е по-тънка от другата, но всеки път прави хематом като тръгне лекарят да попълва там.

# 323
Благодаря за последното. Не го знаех и ще е довод пред щерката да забави малко с пълнежа, че да изглади aсиметрията.

Последна редакция: ср, 25 авг 2021, 17:56 от mariat

# 324
Благодаря за последното. Не го знаех и ще е довод пред щерката да забави малко с пълнежа, че да изглади симетрията.
Мисля, че 30% трябва да е по-голяма от горната.Лицето има симетрия някаква , лекарите са наясно.

# 325
Мисля, че "правилото", доколкото има такова за най-привлекателни и хармонични устни е, че горната е около 1/2 от долната. Еднакви като дебелина не.

# 326
Аз искам да си оправя асиметрията в устните, защото не ми харесва
Скрит текст:

Според вас кой филър е подходящ?

# 327
  • Варна
Аз искам да си оправя асиметрията в устните, защото не ми харесва
Скрит текст:

Според вас кой филър е подходящ?
И аз отидох за оправяне на асиметрия ама се оказа, че не е само в устната проблема. Отиди на консултация да те погледнат и да обсъдите нещата, питай и какъв филър смята да ти сложи и защо точно той.
Аз се доверих на лекарката, макар че ми каза че не може да ми оправи асиметрията и смятах да ставам да си ходя даже…. Въпреки това останах, пооправи ми устните, обясни защо ми слага този филър. сложи ми част от филъра и в марионетни с леко превантивна цел. Живедерм  нещо си 3 беше. Бил подходящ за първо слагане и марионетните. Доволна съм мек е филъра, и тя се справи добре с работата си.

# 328
  • Варна
Между другото и аз си забелязах асиметрия, едното ъгълче на горната устна и ти го видят като си направих снимка, на живо не е така видно на пръв поглед. alethea, изглежда като при теб. Имам чувството, че преди не бях така сякаш или вече си въобразявам, дали е възможно при резорбирането на филър да се получи така нееднакво? От преди година е поставянето.

# 329
И при мен дясната половина на горната устна е малко по-различна. Винаги там филъра ми изчезва по-бързо. Докторката ми каза, че това вероятно е заради специфични мимики (съответно и заради различна активност на мускулите), които правя, и там се "изразходвал" по-бързо. Нещо такова.
Та по този повод, а и защото имам доста тънка горна устна, която дори и след поставяне на филър не стои "обърната нагоре", решихме да направим lip flip с ботокс. Сложи ми 4 единици ботокс (по 2 от всяка страна на горната устна), но не попитах за марката. Вчера ходих на ретуш и добавихме още 2 ед. само отдясно. Забелязвам лека разлика и като се усмихвам, не ми се скрива така устната. Да видим колко време ще държи и  по-нататък като реша да слагам отново филър какъв ще бъде резултата.

Общи условия

Активация на акаунт