Естетични и процедури за лице и тяло – 41 тема

• 59 191
  • 740
  •   1
Отговори
# 345
Каква е разликата между скинбустер и мезотерапия???

# 346
Здравейте, момичета, пред голяма дилема съм, преди две години си сложих филър под очите, който съвсем наскоро разградих, тъй като мигрира, кожата под очите ми се разпъна, и често получавах оттоци. След хиалуронидазата  очите ми хлътнаха още повече и лекарят, който ми я направи, каза, че отново трябва да постави филър по правилен начин, тъй като твърди, че първият е поставен много повърхностно. Въпреки нейните уверения, аз се притеснявам  и затова искам да попитам, гаранция ли е, че след несполучливия опит от първия път, ако опитам още веднъж и пак ще се получи същото? Ако има някой предложение, как мога да коригирам тези хлътвания без филър, ще съм много благодарна.
Искам да Ви пиша на лични, но сте забранили получаване на съобщения.

# 347
  • София
Polcho благодаря ти 🤗 ще се загледам следващия път колко бързо се връща кожата.
Peypy   ето това обяснение открих аз от Дерма акт последния път като търсих обяснение на същия въпрос каква е разликата 😃

# 348
Lolo30, нищо увиснало или изискващо особено внимание на виждам, супер очи и съвсем нормална мимика. Аз сложих ботокс чак, когато забелязах, че мъничките бръчици от усмихване леко се забелязват и като не се усмихвам. Сега ги няма. Тези под очите е нормално да се получават при мимика.

# 349
  • София
Привет,момичета!
Преди два дни поставих филър в устните Saypha-1мл. в Дерма акт при др.Клаклова на промо цена,след 3 годишно въздържание от филъри.
Доста се колебаех дали да отида там или на друго място,поради съмненията си дали филърите са Ок на тези промо цени.
Доволна съм от това,че запази формата ми без да я развали.
Не съм доволна от това,че вече виждам топчета.
Не съм доволна от обема.След отока
почти не личи че нещо е слагано,поне според мен.
Качвам снимка преди,веднага след и снимка от днес.
Веднага след поставянето ми харесват,но не и днес.
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 350
Минали са само два дни.Устните поне 10-15 ще се възстановяват , до месец ще се променят.Според мен личи разлика.
Как така виждате топчетата?

Последна редакция: нд, 29 авг 2021, 23:46 от ДХ3

# 351
  • в 1001-та нощ
Аз да питам мезотерапия или скинбустер е по- добрата опция за хлътване под очите (от отпусната кожа е - рязко отслабване) на 25 г. не искам, филъри там засега. И може би заради свличането на кожата вече имам и доста и изразени бръчки при усмихване, под очите (мисля, че не са тип,, пачи крак''), а пък под очи ботокс не знам дали се слага, та скинбустер или мезотерапия дали ще свършат работа? Кожата ми там е мека, не е стегната и никакви кремове и хидратация не ми свърши работа.
Прилагам снимка
Скрит текст:

Toва е дори при лека усмивка..преди не беше така изразено.
/не обръщайте внимание на стария микроблейдинг и миглите 😅/

Доста сериозно и видимо изпайдушване на кожата под очите виждам аз - вероятно се е стопила мастната тъкан там. Но не бързайте с филъри - може да се въстанови - обгрижвайте я. Дайте й време, консултирайте се с лекар - евентуално процедури тип CO2 (зимата) или другите подобни, мезотерапия и т.н.

Даяна1111, снимката "преди" е най-добре от трите.

# 352
  • София
Минали са само два дни.Устните поне 10-15 ще се възстановяват , до месец ще се променят.Според мен личи разлика.
Как така виждате топчетата?
Ами видими са топчета на живо,на снимка не се вижда толкова.
Но има и нещо друго.Последния път(преди 3 год.),сложих Теосиал кис и той много развали устните ми.Мигрира и над горната и под долната устна,направи и топчета🤷♀
Иначе за трайност спор няма-много траен филър-3 години не се разгради.
Интересното е,че месец след поставянето му устните придобиха ужасна форма(качвам снимка,за да видите колко зле бяха),но след доста време се понаместиха и станаха значително по-добре.
Др.Клаклова ми каза,че ако много ме дразни мигриралия в мустака филър от Теосиал,ще е най-добре да се разградят,но за сега не искам да го правя.
Сложих Saypha,понеже прочетох отзиви,че е много траен и че дава много добър обем.
Мисля си обаче,че при мен няма да е траен,та той почти изчезна вече.
Да,има разлика в обема,но много малка,все едно е поставен 0,5 мл.,а не 1 мл.
Възможно е обаче това да се дължи и на това,че правихме контур,а доколкото знам той гълта много голяма част от филъра.
Преди Теисиал съм слагала Рестилайн два пъти.Според мен е добър филър.
Преди това 2 пъти ужасния филър Перфекта.
Общо 6 пъти съм слагала в период от 5 год и половина,като между последния път и сега минаха 3 години.
Скрит текст:
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 30 авг 2021, 00:53 от Даяна1111

# 353
Даяна, последната снимка откога е?

# 354
  • София
От преди 3 години,месец след поставяне на Теосиал кис.

# 355
  • Варна
Даяна1111, за мен много си личи мигриралият филър и в сегашният резултат. Разлика има, но явно ти си искала повече обем.

# 356
От преди 3 години,месец след поставяне на Теосиал кис.
Много зле изглеждат в този момент.За мен ди била за разграждане.
За сегашните- за топчетата иди да те види лякаря, макар да смятам, че
бъркаш топчета с издутиниге от поставянето.
Много малко време е минало, за да се каже как ще изглеждат устните окончателно.
Мисля, че устните са достатъчно уголемени, за да се поставя още и си личи, че в тях има филър.
Покажи ни ги след 2-3 седмици.
И Алена е права, че
на снимка едно изглеждаш най-добре от показаното.

# 357
  • в 1001-та нощ
Самата лекарка е трябвало да откаже - какъв контур за Бога, какъв обем. Като знам колко фино лице има Даяна ... 100% е нямало нужда!

# 358
То е нямало със сигурност , но дали Даяна е щяла да миряса или да дири друг, който да й сложи..
Тук нещата са малко 50/50.Смятам, че все някой друг щеше да го направи.
Имам приятелка, която също се беше пощурила по обемни устни до степен, че заприлича на жаба, въпреки, че лекари и приятели й говорехме.
Минаха години преди да се осъзнае и да приключи с тази мания.

# 359
  • в 1001-та нощ
Е, и?!?! Да не изтърве печалбата, да не я лапне някой друг ... Много по-етично е да се разговаря с пациента/клиента. Да се коментира естетичния ефект, възможните последици, нежелани ефекти. Все пак това са лекари, не търгаши. Или би следвало да са! И ако няколко утвърдени лекари го направят - защо да не чуе, защо да не размисли!

Но, не - отива там на поточната линия и бам, моля да влезе следващия! Парите в джоба и айде чао!

Общи условия

Активация на акаунт