Естетични и процедури за лице и тяло – 41 тема

• 59 176
  • 740
  •   1
Отговори
# 375
Някоя от вас слагала ли е Радиес на шията?
Аз слагах преди 1 година - много добър ефект и освежаване на зоната. Предполагам ще повторя пак, като дойде време.
Аз имам отпускане на кожата там, не ми трябва само освежаване.Чудя се още дали да опитам.

# 376
Чета съседната тема и съм изумена, наистина ли няма специaлисти, които да правят успешни ринопластики в България?

Последна редакция: вт, 31 авг 2021, 09:53 от alethea

# 377
Някоя от вас слагала ли е Радиес на шията?
Аз слагах преди 1 година - много добър ефект и освежаване на зоната. Предполагам ще повторя пак, като дойде време.
Аз имам отпускане на кожата там, не ми трябва само освежаване.Чудя се още дали да опитам.
Само Радиес ли се слага на шията?

# 378
Мисля може скинбустър и някои филъри, които са повече за запълване на гънки, ме за стягане.

# 379
Аз съм 40+, отпускането го има и при мен.. Според мен си заслужава, но знам че не е малка инвестиция. При мен имаше голяма разлика веднага след поставянето - сега вече не мога да преценя, при последните ми процедури не сме говорили за подновяване на тази зона.

# 380
Моите са правени от Бончев и мога да кажа, че ги прави страхотни. Зъболекар е да, но имам усет и мярка. Препоръчвам го с две ръце.
Момичета, имайте предвид и че, ако пациентът е прекалено настоятелен и лекарят прецени, че пациентът ще си постави филъри, независимо дали там или на друго място, е по-добре да го постави по възможно най-безболезнения начин.

Даяна, за мен не си имала нужда от филър и устните на втората снимка са прекалено обемни.
Имай предвид, че ефектът от филъра в устните се разгръща след около 2-3 седмици.
На 5-6 ден са много твърди, на топчета и се свиват и понякога изглеждат дори по-малки от преди.
Аз винаги ги притискам между палец и показалец, това при мен помага филтърът да омекне и устите да станат ефектно пухкави.
Даа,прекалено обемни са на втората снимка,но там са в оток,който спадна и вече са много по-малки.
Големината вече ми харесва,но не и тази миграция в мустака....Имам си я от 3 год. и сега май още повече стана.
Ще изчакам,но няма да се оправи,щом 3 год не изчезна.
Или трябва да се разградят или друг лекар да се опита да ги поправи.
Писа ми едно момиче на което др.Бончев ги е оправил,но той е зъболекар май.
Иначе лично на мен устните в галерията му много ми харесват.

# 381
Момичета, имам спомен, че в някоя от предишните теми коментирахме някаква опасна процедура, но не мога да се сетя каква беше точно.... някой помни ли... кавитация ли беше, нещо с "К" ми се върти.
По спомен Алена обясняваше за пациантки с увредени бъбреци.
Спомняте ли си за какво ставаше думи?
Не мога да го открия с търсачката...

# 382
  • в 1001-та нощ
Кавитация

# 383
благодаря Hug
значи правилно помня
Че си записах час за криолиполиза и да съм сигурна, че не е това Blush

# 384
  • в 1001-та нощ
С коя машина ще е?

# 385
в студио и машина, която ти ми препоръча Wink надявам се да е ок и да има ефект Blush

# 386
Здравейте, съжалявам ако е коментирано вече,но имам въпрос.
Малко съм притеснена,слагала съм си филър в устните общо 3 пъти, като сумарно са 2.5 мл, последният път беше една ампула, преди почти 3 години, пре това време бях бременна, кърмех и т.н
От около месец лявата половина на устата ми се подува, едната сутрин се будя с половин надута горна устна, след 2 дни долната,като до вечерта спадат. Според мен е от филъра,а в др тема попаднах на изказване и за получаване на кисти в следствие на неправилно поставен филър, как мислите дали е почти сигурно, че е от него?

# 387
  • в 1001-та нощ
На лявата страна ли спите? Може да е алергична реакция. Нов прах за пране? Паста за зъби? Калъфка илу възглавница от пух?Прегледайте се.

# 388
И аз съм от вчера с Радиес на шия. Лекарката ми каза да направя лек масаж вечерта, но не се сетих да попитам само първата вечер ли трябва да правя. Вие правихте ли масажи?

# 389
И аз съм от вчера с Радиес на шия. Лекарката ми каза да направя лек масаж вечерта, но не се сетих да попитам само първата вечер ли трябва да правя. Вие правихте ли масажи?
Не лице ми бяха казали 5 дни по 5 пъти за 5мин. и да се осзи мястото от натиск.

Общи условия

Активация на акаунт