Естетични и процедури за лице и тяло – 41 тема

• 59 163
  • 740
  •   1
Отговори
# 390
  • в 1001-та нощ
При мен по същия начин с Радиес. Не е било на лицето, но препоръките са такива.

# 391
Blue75, с канюла ли беше поставен филърът и само на шията или и на деколтето? И аз ще поставям скоро, но търся лекар, който работи добре с Радиес. В Сф ли поставяхте и при кого, ако е удобно да питам? 🌸

# 392
в студио и машина, която ти ми препоръча Wink надявам се да е ок и да има ефект Blush
Бихте ли споделили коя е препоръчаната машина?

# 393
  • в 1001-та нощ
Cooltech

# 394
Blue75, с канюла ли беше поставен филърът и само на шията или и на деколтето? И аз ще поставям скоро, но търся лекар, който работи добре с Радиес. В Сф ли поставяхте и при кого, ако е удобно да питам? 🌸
Да, с канюла. Само на шията ми поставиха. Слагах го при доктор Валянова

# 395
Боля ли те?

# 396
Blue75, много благодаря🌸
Някой дали знае след Радиес могат ли да се правят лазерни, радиочестотни и други апаратни процедури?
На места, с поставен Радиес, може ли да се слага хиалуронв филър? Примерно, ако сложа Радиес на шия и деколте, след 6-7 месеца може ли мезотерапия с хиалуронова киселина или Радиеса не взаимодейства добре с хк?

# 397
  • в 1001-та нощ
Мезотерапия след 6-7 месеца може.

# 398
Не, нищо не усетих. Аз се бях подготвила да ме боли, защото смятах да слагам конци. Поставят упойка за канюлата.
martina_petkova11, на мен ми сложиха и мезо ботокс ( не си спомням името на продукта) над радиеса.

# 399
  • в 1001-та нощ
Самият Радиес се разрежда с физиологичен р-р и лидокаин. Поставянето не трябва да боли.

# 400
blue75,  ти ли пожела радиес, или лекарката ти го предложи?

# 401
blue75,  ти ли пожела радиес, или лекарката ти го предложи?
Лекарката ми го предложи. Аз бях настроена за конци, но ми каза че ако ми сложи сега няма да има никакъв ефект. Като цяло останах с много добро впечатление, отдели доста време, обясни ми всичко подробно и беше много любезна, противно на това, което бях чела за нея.

# 402
Мезотерапия след 6-7 месеца може.
Алена, благодаря! Лазерни и апаратни процедури знаете ли дали може над Радиеса?

# 403
  • в 1001-та нощ
Радиочестота след 6 месеца - да. Другите зависи какви са. Някои разрушават формирания колаген и за тях бих почакала повече.

# 404
Здравейте момичета, чета от скоро в темата. Имам не малко въпроси, но ще започна с препоръка към специалист. На 27години съм , но преди три години отслабнах доста рязко и видях промяна в кожата на лицето си. Три години по-късно вече мимическите ми бръчки са доста дълбоки и видими. Имам нужда от освежаване на кожата. Чета за ползите на мезотерапията, но бих искала да се срещна със специалист и да обсъдим проблема. Става въпрос за София

Общи условия

Активация на акаунт