Естетични и процедури за лице и тяло – 41 тема

• 59 184
  • 740
  •   1
Отговори
# 360
Алена, не защитавам лекаря.Ни най-малко.
Но знам моята приятелка колко настоятелна беше.

# 361
Е, и?!?! Да не изтърве печалбата, да не я лапне някой друг ... Много по-етично е да се разговаря с пациента/клиента. Да се коментира естетичния ефект, възможните последици, нежелани ефекти. Все пак това са лекари, не търгаши. Или би следвало да са! И ако няколко утвърдени лекари го направят - защо да не чуе, защо да не размисли!

Но, не - отива там на поточната линия и бам, моля да влезе следващия! Парите в джоба и айде чао!

На мен точно Клаклова ми отказа да ми сложи още. Нали скоро ви се оплаквах, че ми се струва малко или бързо изфирясало това, което сложихме... А съм мнооого далеч от обема устни на Даяна. Обясни ми, че няма да е добре и изобщо не препоръчва преди да минат поне няколко месеца. Съгласих се. Но не знам, ако е много настоятелен човек...сигурно им е ясно, че все ще отиде някъде да си сложи, щом е решил твърдо.

# 362
Здравейте,

Точно се връщам от спешното с някакъва много силна алергична реакция към нещо. Главно се изразява в безумного подуване и сърбеж на лицето  все едно съм си мушнала главала в кошер.
Исках да питам, аз като цяло отхвърлям възможността да е от ботокса, които сложих преди 20дена, но да знаете дали от противоалергичните лекарства може да се намали ефекта на филълите или ботокса?

# 363
  • София
Момичета,не бях слагала филър 3 год. и исках освежаване,още малко обем,но най-вече да се оправи състоянието с мигриралия филър в мустака.
Може би не трябваше да се прави контур..
Дали има шанс да се оправят нещата или без разграждане няма да стане?

# 364
Даяна, изчакай да видим как ще се оформи устата, рано е още.
Имай предвид, че
колкото повече филър слагаш, толкова повече ще имаш миграция в мустака.На твое място бих изчакала около месец и ако не се харесвам ще разградя всичко.

# 365
Момичета, имайте предвид и че, ако пациентът е прекалено настоятелен и лекарят прецени, че пациентът ще си постави филъри, независимо дали там или на друго място, е по-добре да го постави по възможно най-безболезнения начин.

Даяна, за мен не си имала нужда от филър и устните на втората снимка са прекалено обемни.
Имай предвид, че ефектът от филъра в устните се разгръща след около 2-3 седмици.
На 5-6 ден са много твърди, на топчета и се свиват и понякога изглеждат дори по-малки от преди.
Аз винаги ги притискам между палец и показалец, това при мен помага филтърът да омекне и устите да станат ефектно пухкави.

# 366
Момичета, бях писала в темата преди време, че заради асиметрия на горната устна (сравнително голяма асиметрия) сложих малко филър. Първите няколко месеца беше добре, после филърът мигрира над устната. Не беше грозно, но мен ме дразнеше. Разградих го в 2 отделни дни, през 2 седмици (умрях от болка). И понеже не искам да чувам повече за филър в устните, направих липофилинг на мястото с асиметрията. Разликата е голяма в сравнение с филъра, много съм доволна. Още е много рано и имам все още асиметрия, но вече поне е малка и не ме дразни.

# 367
Някоя от вас слагала ли е Радиес на шията?

# 368
  • София
Момичета, имайте предвид и че, ако пациентът е прекалено настоятелен и лекарят прецени, че пациентът ще си постави филъри, независимо дали там или на друго място, е по-добре да го постави по възможно най-безболезнения начин.

Даяна, за мен не си имала нужда от филър и устните на втората снимка са прекалено обемни.
Имай предвид, че ефектът от филъра в устните се разгръща след около 2-3 седмици.
На 5-6 ден са много твърди, на топчета и се свиват и понякога изглеждат дори по-малки от преди.
Аз винаги ги притискам между палец и показалец, това при мен помага филтърът да омекне и устите да станат ефектно пухкави.
Даа,прекалено обемни са на втората снимка,но там са в оток,който спадна и вече са много по-малки.
Големината вече ми харесва,но не и тази миграция в мустака....Имам си я от 3 год. и сега май още повече стана.
Ще изчакам,но няма да се оправи,щом 3 год не изчезна.
Или трябва да се разградят или друг лекар да се опита да ги поправи.
Писа ми едно момиче на което др.Бончев ги е оправил,но той е зъболекар май.
Иначе лично на мен устните в галерията му много ми харесват.

# 369
  • Варна
Не може да се оправят, няма как да изчезне мигриралият продукт. Трябва да се разгради.

# 370
  • София
Алена, моля, би ли ми обяснила значението на думата “изпайдушен”?
За втори път я чета, но не мога да схвана значението.
Предварително благодаря.

# 371
  • в 1001-та нощ
Момичета,не бях слагала филър 3 год. и исках освежаване,още малко обем,но най-вече да се оправи състоянието с мигриралия филър в мустака.
Може би не трябваше да се прави контур..
Дали има шанс да се оправят нещата или без разграждане няма да стане?

Изчакай няколко седмици, виж как е положението и тогава действай.

Алена, моля, би ли ми обяснила значението на думата “изпайдушен”?
За втори път я чета, но не мога да схвана значението.
Предварително благодаря.

Когато надуваш топка, балон, плажен дюшек, изкарването на въздуха се нарича изпайдушване. Изпайдушен - нещо е имало обем и го е загубило.

# 372
  • София
Не бях чувала тази дума.

# 373
Grinning и аз не я бях чувала преди, но точно така си я представях, както Алена го описа. Все по-често я срещам вече.

Ели, много неприятно с тази реакция. Какво казаха в спешното? Дано не е от филърите или ботокса. Всъщност на мен това ми е голям страх, че какво ще се прави, ако е от нещо такова...

Даяна, и аз бих изчакала да видя как ще са след седмица-две, че и повече, и тогава ще преценя. И аз мисля, че не трябва да се прави контур. Може би само леко попълване на долната в средата, за пухкавост.

# 374
Някоя от вас слагала ли е Радиес на шията?
Аз слагах преди 1 година - много добър ефект и освежаване на зоната. Предполагам ще повторя пак, като дойде време.

Общи условия

Активация на акаунт