Естетични и процедури за лице и тяло – 41 тема

• 58 895
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Ето как изглеждат устните ми 15 дни след поставяне на филър Saypha 1мл.
Филъра изглежда като разлят,определено го има ефекта "човка",криви са.....
Изобщо не съм доволна от този филър и от поставянето.
Дали лошия резултат се дължи на кофти филъра или на поставянето не знам..
Приключих с този филър,а може би и с промоциите на Дерма акт.
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 466
Струва ми се, че може би е трябвало първо да се разгради стария и някак да се направят на "чисто". Нали още от предишния филър се оплакваше от мигриране? Явно сегашното поставяне не е успяло да коригира това.

# 467
  • София
О даа,не е виновен само този филър,а предния(Теосиал кис),но и този не струва,а прочетох доста добри отзиви за него и затова се реших да опитам с него🤷♀

# 468
  • София
Личното ми мнение е, че трябва да разградиш всичко и да оставиш устните си да си починат след толкова тормоз.

# 469
По темата за ботокс, последните три пъти ми слагат някакъв корейски, много съм доволна, започва да хваща почти веднага, до ден е готов изцяло и държи 3 мес в състояние първоначален ефект, което за мен е много.
Да дам отчет за спираловидните конци, които сложих преди дни-усеща се леко уплътняване вече и
усещане за "напрежение, което за мен означава, че се формира колаген. Сега вече чакам и поне леко лифтиране да се усети.
В общи линии планирам съвсем скоро да сложа още конци, вкл и малко под брадичката.
А в коя клиника го слагаш ако не е тайна?

# 470
  • София
Личното ми мнение е, че трябва да разградиш всичко и да оставиш устните си да си починат след толкова тормоз.
Чак тормоз не бих казала,при положение,че 3 год. не е слаган филър.
Разграждане явно ще се наложи,да.

# 471
  • София
Устните ти изглеждаха зле и пренапомпани и преди последното поставяне на филър.
Дай им почивка, пък току виж си се харесала с естествена визия.
Сигурна съм, че ще изглеждаш добре.

# 472
  • при Arctic Monkeys
Теосиал кис си е много хубав филър. Поставен умерено и с наслагване, съм много доволна от него, като слагам само в горна.

# 473
Моите устни досега бяха със Сейфа и много си ги харесвам.Моите приятелки също слагаха от него и нямат оплаквания

# 474
  • в 1001-та нощ
Е, както коментирахме по-рано - лекарката просто е трябвало да откаже да работи тези устни и да поговори с Даяна за вероятния негативен ефект и т.н. Има лекари, които биха го направили.

Дано поспаднат още. Усещаш ли ги напрегнати?

# 475
  • Варна
Аз искам да питам Даяна1111 мина ли процедурата с ботокс за бруксизъм? Какво стана?

# 476
  • в 1001-та нощ
Да, тя писа наскоро, че я е направила.

# 477
Здравейте, дами! Искам да споделя опит и да ви попитам за съвет.

Току-що навърших 38 години, за момента нямам бръчки, освен една (между веждите) и кожата ми изглежда сравнително добре (усещам леко отпускане сравнено с преди няколко години). От 5 години използвам продукти с ретинол (включително и Ретин-А) и ми влияят супер, но кожата ми е доста фото-чувствителна. Преди половин година направих една серия от процедури с Inmode Forma за лице в Skinline (6 процедури, по 1 всяка седмица), комбинирани с пакет от LPG процедури за лице - 9 броя (правихме ги веднага след Inmode Forma апарата, а последните 3 самостоятелно). Може би имаше някакъв минимален моментен ефект, но нищо, което някой (освен мен) да забележи...

Прочетох последните 5-6 теми, но така и не мога да реша кои са най-подходящите процедури за мен. За момента не искам ботукс и филъри, така че можете ли да ме посъветвате за подходящи процедури за моята възраст, които да помогнат за тонуса на кожата и по-стегнатият й и добър вид?

Това, което ме привлича доста са процедурите, които спомагат за образуването на колаген, като микронидлинг (разглеждам VIVACE RF & Morpheus 8 ), но от коментарите тук останах с впечатление, че освен една дама, никой друг не е възхитен от резултатите (или може би не се използва често)..

Допълнителни неща, които правя за поддържане на кожата ми са добавки с колаген, хиалурон и биотин (струва ми се, че имат положителен ефект)..

Моля, споделете идеи за процедури, които може да са подходящи за мен?

Последна редакция: сб, 11 сеп 2021, 18:49 от ZoriMD

# 478
Микронидълинг, може би с радиочестота.Сестра ми си прави Морфеус…Не мога да кажа, че е нещо уау, не зна.Сега си сложи Радиес и май е доволна.

# 479
  • в 1001-та нощ
Здравейте, дами! Искам да споделя опит и да ви попитам за съвет.

Току-що навърших 38 години, за момента нямам бръчки, освен една (между веждите) и кожата ми изглежда сравнително добре (усещам леко отпускане сравнено с преди няколко години). От 5 години използвам продукти с ретинол (включително и Ретин-А) и ми влияят супер, но кожата ми е доста фото-чувствителна. Преди половин година направих една серия от процедури с Inmode Forma за лице в Skinline (6 процедури, по 1 всяка седмица), комбинирани с пакет от LPG процедури за лице - 9 броя (правихме ги веднага след Inmode Forma апарата, а последните 3 самостоятелно). Може би имаше някакъв минимален моментен ефект, но нищо, което някой (освен мен) да забележи...

Прочетох последните 5-6 теми, но така и не мога да реша кои са най-подходящите процедури за мен. За момента не искам ботукс и филъри, така че можете ли да ме посъветвате за подходящи процедури за моята възраст, които да помогнат за тонуса на кожата и по-стегнатият й и добър вид?

Това, което ме привлича доста са процедурите, които спомагат за образуването на колаген, като микронидлинг (разглеждам VIVACE RF & Morpheus 8 ), но от коментарите тук останах с впечатление, че освен една дама, никой друг не е възхитен от резултатите (или може би не се използва често)..

Допълнителни неща, които правя за поддържане на кожата ми са добавки с колаген, хиалурон и биотин (струва ми се, че имат положителен ефект)..

Моля, споделете идеи за процедури, които може да са подходящи за мен?

След като си правила 2 апаратни процедури и не е имало виидм ефект, зао мислиш, че от трета или четвърта ще има?

Ти си правила най-лекте и безобидни, можеш да пробваш нещо по-серозно, като изброените, при които има и пробождане или аблативен лазер - но ефектът пак няма да е видим от самолет.

На тези години - лицето губи обем и по-видим ефект има, когато този обем се възстанови. Разбира се - не драстично и с тонове "филъри". Има филъри, които не са хиалуронови, резорбират се, но имат регенеративен ефект - в посока възстановяване на колагена. Пръвончално и за кратко вкарват лек обем, но в рамките на месец се резорбират, а на тяхно място се обазува колаген. Можеш да прочетеш повече за такъв продукт -  тук -Radiesse – как подобрява състоянието на кожата (лице, ръце, деколте, шия)

Общи условия

Активация на акаунт