Сполучливи имитации на маркови парфюми - 39

• 76 795
  • 751
  •   1
Отговори
# 180
  • BG-DE
Сигурно имаш предвид Карат но на мен той по-скоро на зюмбюли ми мирише 😊

# 181
Карат наистина не е лале аромат,но има намек.Той и Байредо не ми мирише баш на лалета,но така се води Grinning
Гледам че, Pure White Linen на ЕЛ и DKNY To Go Women Donna Karan имат лалета,някой познава ли ги?

# 182
Това Pure White Linen и мен ме заинтригува. Чета, че миришело на чистичко, но не виждам някъде да има имитацийка, за съжаление.

# 183
  • Пловдив
Аз пък харесвам Black diamond. Като тийнейджърка използвах него и жълтото B.U.

# 184
Момичета, някой долавя ли прилика между Soleil Blanc и Dune на Диор? 90-те майка ми имаше Dune и сега съм с имитация на Soleil Blanc и нещо ми връща тези спомени. Обмислям да взема имитация на Dune, ама да не ми дойде много ретро и тежко?

# 185
В Пловдив къде може да се намерят парфюмите на Lucky?

# 186
  • BG-DE
Момичета, някой долавя ли прилика между Soleil Blanc и Dune на Диор? 90-те майка ми имаше Dune и сега съм с имитация на Soleil Blanc и нещо ми връща тези спомени. Обмислям да взема имитация на Dune, ама да не ми дойде много ретро и тежко?
За мен нямат нищо общо, днес точно съм със Солей блан, а миналата седмица пробвах Дюн да видя дали не ми се е променил вкуса и дали няма най-накрая и аз да го харесам но не, не е моето 😊

# 187
И аз днес съм със Soleil Blanc и мисля, че се пристрастявам. Много ми харесва на следващия ден по дрехите ми. Не знам защо ми напомня на нещо на Диор отпреди години,  може и да бъркам с Dune.

# 188
  • BG-DE
Всъщност и на мен ми напомня на нещо от далечното минало но идея нямам кое е, другият парфюм, който също ми напомня на нещо старо, нещо което майка е имала е L'interdit, в първия момент когато го помирисах това ми беше асоциацията, оттогава не оставам без него в оригинал и винаги си имам и едно шише запас 😊

Последна редакция: сб, 14 авг 2021, 16:52 от Menerva

# 189
  • Варна
Сакън 😁Солей бланк е поема и нищо общо няма с Дюн. Него съм го ползвала в младежките си години не ме питайте с кой акъл 😁. Вкусът ми определено беше друг. Целогодишно се поливах с отровата, дюн и кристал ноир....... Сега ше припадна ако го направя.

# 190
Случайно в DM си пръснах от това BU и много ми допадна. Много прилича на споменатия по-назад 518 на Заг Coconut passion. Като трайност около 3 часа го усещах на ръката. Нямам търпение да се напръскам хубаво.

# 191
  • обл. Шумен
Това Pure White Linen и мен ме заинтригува. Чета, че миришело на чистичко, но не виждам някъде да има имитацийка, за съжаление.
И аз му се зачудих на това, вкл. още няколко на ЕЛ, но жалко...😟

[/quote]
... първо си помислих за black diamond понеже и той е лилав😅
[/quote]
Ползвала съм го и сякаш и той не беше лош. На наливните повече се дразня като не ги улуча, но тези другите не са толкова наситени и лека полека заминават. 🤭

# 192
Този черен диамант вече го няма. Аз го търсих, но без успех.
Момичета, а на коя фирма ползвате Soleil Blanc? Аз пробвах в оригинал Eau de soleil blanc и много смешно, но ми миришеше на цимент. Не знам защо такава асоциация правя, по същия начин ми замириса и LVEB Soleil Crystal.

# 193
  • Варна
Солей Бланк ми е на The moon  и много го харесвам.

# 194
Аз пък днес бях ходеща плодова салата Grinning първо се напръсках със Солей бланк(все едно сме се наговорили Grinning )после реших че кокоса ми идва в повече и отгоре напръсках с Нилските градини...много добре се получи,но мисълта за плодовата салата ме преследваше цял ден Grinning
И да ви кажа,днес след обяд си пръснах на ръката от оригиналния Бял чай на ЕА,сега като си душа ръката останал е само намек за Бакара руж,много странно.Не съм гледала пирамидата,но очаквах съвсем друго развитие.Между другото,много мек и приятен намек на БР,като че ли има и нещо леко цитрусово

Общи условия

Активация на акаунт