Сполучливи имитации на маркови парфюми - 39

• 76 790
  • 751
  •   1
Отговори
# 165
Благодаря! Аз познавам Люлин и ще отида до там, но би ли ми казала горе- долу къде се намира тази парфюмерия?

# 166
  • София
Преди два часа минах оттам за Kurkdjian baccarat rouge 540, за една колежка. Пръснах си Лирата, Джими чу и Донна Трусарди. Към момента Донна почти не я усещам, а другите два ми са почти идентични. Това възможно ли е или горещините ми правят номера? Иначе Тити се намира срещу бирария Мексико. Или - след тунела посока изход от София, на кръстовището при мебелния магазин Домко завиваш надясно и след около 100 метра ще я видиш - вдясно от пътя на партера на една кооперация.

# 167
Mari_qana, благодаря !
Днес посетих Мартинез и много ме грабна Monblanc Signature /333/. Точно мой тип парфюм: нежен, пудрен, кремест, сладоледен. Носи същия вайб като друг мой любимец- D&G Pour Femme.
Не мога да спра да душа блотера, идва ми да го изям, хаха.Не претърпя кой знае какво развитие, но пък не е и нужно, така си е чуден ! Обмислям покупка .

# 168
  • Стара Загора
Вчера приятелка си пълнила Angel Nova на Заг и й казали, че ще има само от 30 мл нагоре от стъклените шишенца. Малките от 17 мисля, само пластмаса и тя е отказала, защото текат.

# 169
  • BG-DE
Леле, дори не съм знаела, че има 17 мл шишенца 🙄 ама то при мен 30 мл заминават за 10 дни 😊

# 170
  • Бургас
Как 30 мл за 10 дни?
Аз пръсвам по три помпички на всяка ръка.И един парфюм си е доста дълго при мен...
От МОН Гарлен имам на Заг и на Парфен.Маалко е мръднало количеството...
Always Avon често пръскам,един пръст е изхабен.
Ооох,сега бях на Морска гара и си пръснах La vie est belle.
Едно фъс и ухае...
Хем прилича на копията,хем има разлики.Засега ще си карам на реплики.
Лидлският вариант е учудващо добър.И на Заг,имам едно миниатюрно шишенце.
И този на D&P,но само съм го тествала.

# 171
Момичета, а знаете ли някакви немски онлайн магазини, които предлагат добри имитации?

# 172
Писали сме за eclat.de, има и списък в таблицата на първа страница. В момента имат -50% намаление на всичко. Днес поръчах имитацията им на Black opium ( имах проба към една поръчка и ми хареса как са го направили) и новият им 969 Hermessence Ambre Narguile Hermès.

# 173
Questar Nobren и Vebelle но нямат кой знае какъв впечатляващ избор,стандартните аромати и цените за БГ са високи.
Federico Mahora продава и има добри имена,но не съм ги пробвала,а и цените пак са...Обмисляла съм проби,но ароматите които искам ги има и в БГ,поне на половин цена.

# 174
Frederico Mahora имат и български сайт, но не знам как им върви пазарът...близо 20 евро за 50 мл имитационна парфюмерия поне на мен ми се вижда безсмислено
https://fmcosmeticsbg.com/produkt-kategoriya/%d0%b4%d0%b0%d0%bc% … an/?orderby=price
Аз съм доволна от Eclat.de. Имам candy на прада, chloe love, armani si от тях и всичките са много сполучливи и трайни. Освен това си бях взела от тях и кутия с 12 мостри, нямаше нещо,което да не беше близко до оригинала. От Divain.de съм поръчвал само веднъж и парфюмът (ексклузивната Делина) изобщо не ми хареса, но може би е заради конкретния аромат, а не, защото Divain не са добри поне колкото Eclat , така че ще им дам втори последен шанс Wink

Questar Nobren и Vebelle но нямат кой знае какъв впечатляващ избор,стандартните аромати и цените за БГ са високи.
Federico Mahora продава и има добри имена,но не съм ги пробвала,а и цените пак са...Обмисляла съм проби,но ароматите които искам ги има и в БГ,поне на половин цена.

# 175
Благодаря! Аз познавам Люлин и ще отида до там, но би ли ми казала горе- долу къде се намира тази парфюмерия?

Ако имате горе-долу представа как работи търсачката на браузера копирайки думите "Парфюмерия Тити" веднага ще Ви излезне точният адрес.

Успех.

# 176
  • обл. Шумен
Може ли името на лилавият C-thru? 😊

Аз се сетих да ти отговоря 😳 😀
Казва се "JOYFUL REVEL".

# 177
  • BG-DE
Как 30 мл за 10 дни?
Аз пръсвам по три помпички на всяка ръка.
При мен парфюмите много бързо изфирясват и аз пръскам здраво, основно в косата, по дрехи и задължително подновявам по няколко пъти през деня 😊

# 178
Зойче,ми те и на Екла са 20€ за 50мл. Аз спрях да поръчвам от тях,има няколко на ТФ които са безкрайно трайни,но другите от БГ ще са вече или от Дивайн.
Ех тея Гиза,дано скоро да мога да ги пробвам...

Някой да знае имитация с насока лалета,бели,розови...няма значение?Изключвам Байредо и Картие,не са те търсените аромати.

# 179
А как се казва парфюмът на Картие, който мирише на лалета?

Общи условия

Активация на акаунт