Сполучливи имитации на маркови парфюми - 39

• 76 943
  • 751
  •   1
Отговори
# 300
  • BG-DE
Мдаммм, не беше лошо да дам подробности, а? Joy
От София съм. Не познавам ZAG, но имам желанието да се опознаем, като чета отзивите ви. Когато потърсих ми излезе адрес в центъра, а във ФБ страницата им са написали, че е в Красна поляна. И понеже забелязах, че някои от вас "отскачат" до магазина реших, че може да ги продават и по някакви други магазини.
Около две години не съм ползвала никакви парфюми(бременност, кърмене) и сега чувствам малко като отвързана. Joy Вчера си купих Good Girl и Lost Cherry от Refan(Исках Poison Girl и la Tulipe, които се препоръчаха тук, но...нямало). Не бях ползвала нищо тяхно още от времето, когато бяха само наливна парфюмерия с не особено добро качество и имаха само едни сребърни флакони, които бяха по-читави. Ми те не са лоши бре! Днес пробвах Good Girl и от сутринта в 9,30 та досега си мирише. А аз не слагам много. Не знам какво ми е станало с тези сладки неща. Представях си, че ще харесам нещо по-свежо в тези жеги, а то.... Ама пък ми е приятно, едно такова апетитно си ми мирише. Heart Eyes
Много тъжно, че не продават 30 мл бутилки. Иска ми се да пробвам повече, без да трупам количества, че и без това трупам козметика, а това количество не се изпръсква лесно. Е, все пак ще се добера и взема нещо от Zag тези дни. Вие колекции ли си правите? Използвате ли нещо за да различавате еднаквите бутилки? С оригиналите или имитациите, които вървят със собствена бутилка е лесно, ама това...
Zag имат магазин и в центъра до Съдебната палата, ул.Княз Борис. 81, а LaTulipe и Poison girl ги предлага точно Заг, а не Рефан.

Последна редакция: нд, 22 авг 2021, 18:46 от Menerva

# 301
Малка поправка- Цар Борис е на Хиподрума, а магазина на Заг е на Княз Борис.
Аз също слагам лепенки с името на дадения парфюм, иначе няма начин да ги запомня в кое шише кой парфюм се намира.

# 302
  • BG-DE
Точно така, редактирах се 😊

# 303
  • Стара Загора
Скандал на Гиза е добър. Колежка го взе и в стаята се усеща доста без да е прекален. Не съм сравнявала с оригинала, но този сам по себе си е страхотен. За Poison Girl не мога да помогна. Имах на Баргело, но го подарих. За мен нямаше нищо общо. Стоеше ми като унисекс дървесен аромат, без почти никаква сладост.

# 304
Някой знае ли хубава имитация на Скандал и на Poison girl?

Е как? Цяло лято тровя хората с тях 🤭
Скандал на D&P
Poison Girl на Заг

# 305
И аз имам Пойзън гърл на Заг, и не ми харесва миризмата, а така искам да тествам оригинала, защото го спират, но го няма никъде. Sad Чудя се дали да взимам насляпо.

# 306
  • Бургас
Пойзън гърл го има в Нотино.

# 307
  • Бургас
А аз си мисля,че имам много парфюми.
Много добре знам в кое шишенце кой е.
Вероятно защото имитациите не са много,а другите са на Орифлейм и Ейвън,там си пише.

# 308
  • Стара Загора
Notino да си го държат PG... С тези цени, абсурд. 😁

# 309
  • BG-DE
И аз имам Пойзън гърл на Заг, и не ми харесва миризмата, а така искам да тествам оригинала, защото го спират, но го няма никъде. Sad Чудя се дали да взимам насляпо.
Не спират Poison girl, тук в Германия си го има навсякъде, фигурира и в сайта на Диор и то като бестселър, може в Бг да спират да го внасят. Преди години така в Бюти зоун ми казаха, че са спрели Палома Пикасо ами не са има си го но не в България.

# 310
И при нас във Франция го има навсякъде Poison Girl, още не съм го намерила изгодно на старо, високи цени му държат на всякъде по някаква причина. Имам мостра на Divain и ми хареса много, на първо четене е близък го оригинала, не особено траен 4-5 часа, но не съм ги сравнявала един до друг.

Иначе моите имитационни на Divain съм ги наредила по номера и знам кой къде стои общо взето, пък ако не се сетя точно по номера по аромат ги разпознавам, не ми се занимава да им лепя етикети. На Adopt си имат имена, а и шишенцата са цветни.

# 311
Ами в Ютюб отдавна заговориха, че ще го спират. Не знам и аз. Бих искала да пробвам и аз чуждестранни имитации, но май ще ми излязат твърде скъпо. Четох за някакви английски, наречени Eden, които били и веган, но твърде скъпо излиза с доставката.

# 312
Ако има желаещи за Divain или нещо което го има до Франция с безплатна, мога да донеса за старозагорци, очертава ми се пътуване след около 2 месеца.

# 313
И такааа. Отидох до заг в Красна Поляна. Много мили дами, предложиха ми да си взема парфюмите по 15 мл за да имам повече аромати 😂 Иначе планирах да си избера 2(споменах, че не искам да трупам, нали?). Даже ми дадоха и списъка си, ако искам да си отмятам 🤣🤣🤣. Взех прасковата, лалето, Chloe и La Vi Est Belle. Реших на първо време да взема изпробвани и препоръчани. По-нататък ще пробвам и други и ще съм мааалко поне полезна. Ще се надписва….

# 314
  • BG-DE
Къде точно в Красна поляна се намира магазина и колко е цената на 1мл?

Общи условия

Активация на акаунт