Сполучливи имитации на маркови парфюми - 39

• 76 942
  • 751
  •   1
Отговори
# 315
Къде точно в Красна поляна се намира магазина и колко е цената на 1мл?

Бул. Възкресение 13. На две пресечки от пазара. 18 ст.

# 316
A какви са ти впечатленията от Прасковата?

# 317
Още не съм го носила Simple Smile Вероятно утре ще го пробвам. Така на листче ми хареса много. Ще трябва да пиша май след всеки, че толкова много ще ги забравя като съм ги носила веднъж. Нооо, не разчитайте на описателни впечатления- хич не ме бива в това, не различавам и съставки.
Вчера носих Good Girl на Рефан. Много им е добър, според мен, но не знам как е сравнен с оригинала. При мен през деня ставаше все по-сладък(не е оплакване). Накрая на деня го усещах една идея повече, отколкото Miss Dior, който имам в оригинал(хем неговия пулверизатор пръска повече). Сравнявам го с него, защото на предния ден носих него Simple Smile
Днес съм с Lost(Last) Cherry пак от Рефан. Няма да разбера този път колко ще изкара, защото към 13 ч изпитах нуждата да си пръсна пак, но не защото е изветрял Joy Много ми хареса, не спирам да си го душкам от китката Joy Мирише ми като на сладко от череши с някакъв ликьор и ванилия. Абе вкусно Heart Eyes

# 318
Аз да се оплача (не, че е нещо нечувано и ново Sweat Smile), но като чета отзиви за парфюми ми действа толкова активиращо, да не кажа възбуждащо, върху мозъка, че направо не мога да се спра да пробвам и да купувам нови неща. Мисля да си дам най-после време да нося това, което имам, защото от толкова препускане, не само харча пари, ами и не мога хубаво да се насладя и опозная онези, които вече съм придобила. И за пореден път се убеждавам, че един парфюм трябва хубаво да съм го носила няколко пъти, за да кажа категорично дали ми харесва или не. Вчера си купих Manifesto на Роксан, по стари препоръки на Bright Crystal в темата (благодаря ти! Heartpulse) и приключвам дотук. Дано имам сили да издържа, хаха.

# 319
Момичета, тъй като аз започнах да се запазявам за есента с още сладости ... да ви попитам Ла Ви Е Бел в имитация на Рефан или Мартинез е по-добър?
Интересува ме най-вече аромата да е наситен и траен?

# 320
Ще ти препоръчам този на Зара при мен има завидна трайност наситен. А бе просто перфектен!

# 321
Никога не съм поръчвала парфюми от там?
Може ли наименованието му или номера на парфюма? 😊

# 322
# 323
На Zara Red Vanilla им е супер успешен парфюм. Аз имам тоалетната вода и е супер трайна и хаха, май си я харесвам повече от LVEB EDP.

# 324

Има ли разлика между двата?

# 325
На мен ми е чудно защо H&M спряха парфюмите си и не изкарват вече никакви колекции от 2019 насам. 2019 си купих Formentera (страхотен смокинов аромат), T Shirt и Above The Clouds, които бяха с впечатляваща трайност и качество. Дано пак пуснат някоя колекция.

# 326
https://www.fragrantica.com/perfume/Zara/Red-Vanilla-35806.html

В фрагрантика намирам само този сигурно другият като моят е спрян, ако има по-запознати нека да кажат дали разликата е само в бутилката

# 327
  • Бургас
Знаете,че много харесвам La vie est belle.
На Zara не ми хареса никак.
Иначе си взех няколко парфюма от Зара и ги намирам за много, много хубави.

# 328
Знаете,че много харесвам La vie est belle.
На Zara не ми хареса никак.
Иначе си взех няколко парфюма от Зара и ги намирам за много, много хубави.

Има ли някоя имитация, която ти е харесала?

# 329
Кой на Зара намираш за много, много хубави би ли споделила?

Общи условия

Активация на акаунт