Сполучливи имитации на маркови парфюми - 39

• 76 925
  • 751
  •   1
Отговори
# 330
  • Бургас
Да кажем,че капсулованата версия на Рефан и Лидлският парфюм,който имитира La vie est belle харесвам.

От Zara обожавам Black Amber.Много хубава имитация на The One.
Nuit е на някоя от отровите на Диор,но го обожавам.
И уж не си падам по свежи парфюми,но Twilight Mauve имам от размяна една по-стара версия и един лимитиран.
Violet Blossom също имам...и обожавам...И повече в Зара не влизам...
Изобщо не приближавам МОЛа...

# 331
Това с влизането в Зара и на мен вече ми става противопоказано всеки път излизам с нещо някой път 2-3

# 332
  • Бургас
Това с влизането в Зара и на мен вече ми става противопоказано всеки път излизам с нещо някой път 2-3
Аз дрехите не харесвам,а и не се събирам в тях...Ама пък като застана до парфюмите се случва чудо и всички ми харесват...

# 333
Май и Femme беше хубав аромат. Аз си взех Crispy Gardenia, който ми мирише на бонбони, ролерче Oriental (този най-много ми хареса), както и Wonder Rose, но не знам какво имитират.
Nuit също много ми хареса първоначално, но в драйдауна нещо ме загуби.
Мисля, че тези, които са правени от Джо Малоун са най-качествени. Едната колекция се казваше Emotions, но, уви, не са моите аромати.

# 334
  • Бургас
Femme е много хубав даже.
Май пак е някоя от отровите на Диор.
Ама повече парфюми от Зара няма да купувам.
Така съм се запасила,че ще кажеш,че утре спират да продават парфюми,а аз мога да забогатея,правейки спекула...
Ужас просто.

# 335
Аз дрехите не харесвам,а и не се събирам в тях...Ама пък като застана до парфюмите се случва чудо и всички ми харесват...
Аз също не харесвам дрехите тук ставаше дума за парфюми те им

# 336
Аз също съм фен на парфюмите от Зара.
Red Vanilla ми е май един от първите закупен от тях. В началото много ми харесваше, впоследствие обаче започнах да усещам нещо синтетично в аромата, което много ме дразни и ми докарва гадене.
С Femme се случва нещо подобно, носейки го на 20+ градуса.
Трайността им е 3-4 часа.
Violet blossom и Nuit - Тези двата са ми на кантар. Толкова много да ми харесват тези аромати, а толкова зле да се развиват на кожата ми. Sad

Любимецът ми е Gardenia! Наистина много добра версия на Black Opium. Различават се малко в развитието си, но в никакъв случай не неприятно. Трайността при мен е 6-8 часа.
Друг любимец ми е Amber linen. С него обаче сме в love-hate отношения. Карамел с чубрица. Понякога избива първото и ми идва да се поливам няколко седмици с него. Друг път пък направо ми става зле от миризмата му и не искам дори да му виждам бутилката. Изключително траен, 10+ часа. Препоръчвам да се тества преди да се закупи.

Rubby Berries. Супер сладкиш за лятото. Може и да не за лятото, но аз тогава го ползвам. Мирише на много сладки плодове. Горски плодове, малини, череши.. с много захар. За жалост, не е от най-трайните - 4-5 часа.

Има нещо при парфюмите на Зара, което ми е направило впечатление както на мен, така и на познати, които ги използват. Тъй като съм купувала горните парфюми и в стандартна опаковка, и в тази облечена в имитация на кожа, и в комплекти, мога да кажа, че най-трайни при мен са били парфюмите в бутилка, облечена в кожа. Най-зле се представят тези от комплектите. Все едно тоалетни води - усещам ги по-слаби, по-синтетични и по-нетрайни.

Съжалявам за дългия пост, надявам се да съм полезна все пак за някой.

# 337
Здравейте!
Някой има ли опит с парфюмите на  Евгения Борисова или директно списък?
https://evgeniyaborisova.com/cat/%d0%bc%d0%b0%d0%b3%d0%b0%d0%b7% … 1%8e%d0%bc%d0%b8/

# 338
Тази Евгения много си е повярвала с тия цени.... Sad Направо ме изгуби предварително Simple Smile

# 339
Мен също.😠😠😠

# 340
Здравейте, моля препоръчайте ми сполучлива имитация на Iv sen loran mon paris. Благодаря!

# 341
  • Бургас
Здравейте, моля препоръчайте ми сполучлива имитация на Iv sen loran mon paris. Благодаря!
На първа страница според изказаните мнения дават D&P,но не пречи да помиришеш в Рефан,Заг...и каквито реплики имате.
На Заг нещо много са им подобрили качеството,бая хубави и трайни са станали...
На D&P имам два,лошото е,че малко парфюми се предлагат в Бургас.Замислям онлайн поръчка от някъде,където има желаните от мен Дейзи на Марк Джейкъбс,Амор на Кензо....

# 342
На първа страница според изказаните мнения дават D&P,но не пречи да помиришеш в Рефан,Заг...и каквито реплики имате.
На Заг нещо много са им подобрили качеството,бая хубави и трайни са станали...
На D&P имам два,лошото е,че малко парфюми се предлагат в Бургас.Замислям онлайн поръчка от някъде,където има желаните от мен Дейзи на Марк Джейкъбс,Амор на Кензо....
Много благодаря, обаче Заг и D&P какво са, магазини ли?

# 343
  • Бургас
Имитационна парфюмерия.
В някои градове имат магазини,да.
Ако сте от Бургас,имаме магазини на Заг и D&P,в магазините на Zara също има хубави парфюми...Но не знам коя е имитацията от парфюмите на Зара.Може и да пише в списъка...

# 344
За парфюмите на Зара и до кой парфюм се приближават, може да проверявате във fragantica. Там ги има всичките. Simple Smile Както и много ревюта, оценки на трайността/силата/за кой сезон са подходящи и т.н.

Може ли да ми препоръчате нещо сладко или ванилово, оставящо шлейф от D&P?
Имам си техни любимци, които купувам редовно и скоро ще подновя, та покрай тях ми се иска да взема нещо ново.

Последна редакция: вт, 24 авг 2021, 21:37 от Меmento

Общи условия

Активация на акаунт