Сполучливи имитации на маркови парфюми - 39

• 76 753
  • 751
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Помните ли първия имитационен парфюм, който сте харесали и е тръгнала страстта?
90-те, средата. Малко магазинче на ул. Аксаков, бели лавици и стъкленици с парфюми. Май още го има. А парфюмът - "Венеция" Heart

# 121
  • Бургас
Льоня,този парфюм "Венеция" не беше ли в розово-оранжева опаковка?
Имаше и един,ооох,без знам как се пишеше,не се смейте"Перкулезе"???Вече го няма.

# 122
  • BG-DE
А-а, Перголезе, има го още  в Ремедиум и в Елитис. Ако за този става въпрос Аз открих наливните парфюми когато любимата ми Палома Пикасо изчезна в Бг, а Рефан я предлагаха 😊

# 123
  • Бургас
Познайте кой утре ще ходи в Елитис...
За Перголезе.
А какво имитира?

# 124
Моята първа любов беше Олимпеята.
Взех я от Рефан с двойни капки и се влюбих ❤
Дълго време след това го ползвах и това ми напомни, че трябва пак да го взема за есента.

# 125
  • София
Льоня,този парфюм "Венеция" не беше ли в розово-оранжева опаковка?
Имаше и един,ооох,без знам как се пишеше,не се смейте"Перкулезе"???Вече го няма.
Ето така изглеждаше в оригинал (тогава непостижим) парфюмът:

Мария, не мисля, че ще ти хареса Перголезе-то, ти си падаш по сладости, а той е остър, свежак аромат.

# 126
Помня Перголезето, когато бях дете сякаш всички наоколо го носеха. Все имах намерения и аз да си го купя, но така и не се сдобих. Според мен е задушлив, звънлив аромат и се усеща от околните. Не мисля, че имитира нещо. Във фрагрантика не е известен, в Бразилия е популярен също по коментарите.

# 127
Айде да помоля който ходи до Eлитис да погледне, освен Перголезе, дали има и други на Улрих Де Варенс.

# 128
  • Бургас
Льоня,харесва ми.
Също и жълтото B.U.
Как изглеждат парфюмите на Улрих де Варенс?
Ако успея да отида,ще погледна

# 129
Е то Перголезето е тяхно, просто виж на рафта дали имат и други на тази марка.

# 130
Помните ли първия имитационен парфюм, който сте харесали и е тръгнала страстта?
90-те, средата. Малко магазинче на ул. Аксаков, бели лавици и стъкленици с парфюми. Май още го има. А парфюмът - "Венеция" Heart
Аз май Гучи Ръш, малко квартално магазинче в провинцията. Обаче беше тази бутилка в стъклена пантовка с червено токче Cindarella се казваше парфюма(имаше и синя), спомняте ли си ги? Много ми харесваше в "сладките 16".
Сега, точно 16 години по-късно, притежавам оригинала, от който ми се повръща и се чудя де да дяна. 😀
За Венеция разбрах оттук. И ще е вечна любов ❤️Умирам за една винтидж версия(сега ги гледам в ибей и алито) и им се чудя. Купих си от Заг преди няма и месец и вече е на дъното.
Заради този парфюм ще ида до Венеция, и без това открай време се каня.
Чувствам се себе си с него, сякаш ме за мене правен 😀обичам този парфюм.
Другият, който ми харесва много е Hugo boss red Refan(По-хубав 100 пъти от оригинала) и Нарцисо, също на Рефан.
Пееголезето, Синята Лейди, жълтото Би Ю са си класики от онова време. 🥰❤️

# 131
  • София
А наливните Венеции на старата или на новата версия приличат?

Също така Глория на Кашарел, която да прилича на оригинала има ли?

# 132
А наливните Венеции на старата или на новата версия приличат?

Също така Глория на Кашарел, която да прилича на оригинала има ли?
И аз това питах тук преди време, защото искам да си купя оригинала, а е трудно откриваем,намерих го едвам едвам, но все новата версия, стара няма.
 Но не знам какви са разликите между старата и новата. Старата е от 90 те, новата от 2011 ако не се лъжа. Има го по чуждите сайтове винтидж бутилките, колко са читави не знам. Но ще си взимам понататък.

# 133
Аз другата седмица ще тичам до D&P за Глория, че ми е влязал бръмбар в главата много отдавна. Съфорумка каза, че е много красив в тяхната версия и ще ходя да се запознаем.

# 134
Пробвайте Глория и на Roxanne, парфюмите на Golden Rose. В Парадайс и Мол София има тестери. Не мога да гарантирам за близост, защото не познавам оригинала.
Ема, не знам дали видя преди няколко седмици коментара ми, но компанията LR имат парфюм, който прилича на Венеция. Казва се Hawaii.

Общи условия

Активация на акаунт