Сполучливи имитации на маркови парфюми - 39

• 76 788
  • 751
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Най-накрая се добрах и аз до магазина на Гиза във Варна и съм очарована. Много пъти съм поръчвала онлайн, но пазаруването на място беше несравнимо по-приятно. Милка е просто прекрасна Heartpulse Познава си нещата и си личи, че има отношение към тях не като към просто някаква стока, а като нещо, което ще е източник на емоции. Душих до припадък, тествах няколко неща и на кожа, и си тръгнах с една дузина прекрасности - някои от които планирани, други плод на тестовете там. Много ми хареса това, че там на място винаги можеш да се посъветваш дали конкретния аромат би бил по-добре като масло или спрей. Досега масла бях взимала само от едноароматните (за смесване) и атарите (за директно носене). Сега взех няколко аромата под формата на масло и определено не съжалявам - в този вид се носят прекрасно лятото, когато общо взето се потиш и/или мокриш непрестанно. Докато ходех на рафтинг само атарите ми издържаха на няколкочасовото киснене във вода, а сега ще имам и други опции Wink

Много ми хареса и на мен Velvet Hyacinth, както и магнолията - тях ги взех под формата на спрей. Отделно преди бях взимала масло на гарденията и атари тубероза и трите вида лотус.

# 151
  • Стара Загора
Ех, Ели... Радвам се, че и ти си успяла да се потопиш в магията на Giza! Наистина когато влезна там, стоя по минимум 40 мин. Тествам, коментирам, опознавам нови моно аромати. Напр. усетих маслата от папая, кокос и папая, чистия муск... Абе за мен си е преживяване.

Подкрепям и за Милка. Тя не е просто продавач консултант. Знае какво прави, работи с хъс и има знания в тази област.
Говорихме и за спирта с нея. Каза че използва само 90 %, защото при по-ниско съдържание не могат да се разгърнат и да издържат толкова дълго време ароматите.

Velvet Hyacinth наистина е приказка. Страхотен кадифен люляков парфюм е. Нямам търпение да захладнее малко. Вярвам че тогава ще е още по-красив.

Относно маслата - не при всички се развиват и издържат. Например Shiseido Everbloom и Moonlight in heaven не могат при мен, но пък консултацията затова винаги е опция. Ще ви посъветва кое е ок да се взема. Виж, шефката от зимата досега ни мори както се шегуваме със Сантала на Герлен и мирише жестоко. Особено на климатик е приказен.

Последна редакция: чт, 12 авг 2021, 22:57 от iv4enceto_91

# 152
Новите на Заг-Бал Африка и Версаче Дилън блу са Уникални!!!!

# 153
Кои са номерата им?( аз ли не гледам както трябва, но в списъка на 1- ва стр. не ги открих...)

# 154
  • Варна
Кои са номерата им?( аз ли не гледам както трябва, но в списъка на 1- ва стр. не ги открих...)
Преди да си задам въпроса проверих на първа страница, но не намерих такъв номер. Сега отново се върнах да погледна, да не би да съм го пропуснала, но пак не го намерих.
Не търсите където трябва! Обновената информация се намира като кликнете на линка, който се намира под картинката и слезете до края на страницата.

Другото е по стара информация.
Хубаво е да прочитате няколко страници назад от темата!

# 155
  • София
Относно маслата - не при всички се развиват и издържат.

Точно затова ми е ценно. Тук в темата колкото и да си коментираме (което със сигурност помага, разбира се) пак нямаме погледът, който има човек, който по цял ден това прави и вероятно ако не да е тествал всяко едно масло спрямо спрей лично поне редовните клиенти със сигурност ги пита за обратна връзка. И точно на базата на разговора ни с Милка преценихме кое да направим на спрей и кое да си взема директно като масло. От това, което тествах дотук като масла (Уоманити, два Амуажа, един МФК, Бакара и Блек афгано) всичко се развива прекрасно и трае доволно.

Спрейовете все още не съм ги тествала, че нали трябваше да отлежат няколко дни, пък после пътувах, сега се прибрах и доизпръсвам няколко бутилки, които са за приключване, и още не съм стигнала до тях (не е лесна нашата, мда Laughing ). Но досега каквото и да съм взимала все е било трайно. Единствено някои не бяха близки до оригиналите. Сега съм взела неща, повечето от които не съм носила в оригинал (освен Афгано, Уоманити и Бакара), което е предимство, защото съм ги избрала на базата на как мирише самия аромат, а не доколко добро копие е.

# 156
Да, при Милка е много приятно. За съжаление последно бях в магазина преди 2 години, но посещението наистина е приключение в света на ароматите. Освен парфюми тогава си взех и масла за аромалампата, и в това приложение също са разкошни.

# 157
  • Бургас
Купих си Miss dream La rive,това е имитация на обувката,Good girl.
Ами много по-хубава е от версията на Рефан,по-плодова и цветна.
Във версията на Рефан има май само опушени и сладки нотки.
Май няма да вземам вече Рефан...

# 158
  • BG-DE
А, трайността как е, аз на La Rive каквото и да съм пробвала трае около 30 мин.

# 159
При мен трайността е нулева.

# 160
  • Бургас
А, трайността как е, аз на La Rive каквото и да съм пробвала трае около 30 мин.
Малко по-силен е,не знам,в жегите всичко трае малко.Два часа някъде снощи го усещах,но не мога още да преценя.
На Рефан е по-траен,но и по-неприятен...
Имам някакъв проблем с Рефан.

# 161
Малко  извън темата, но какви са тези аеома лампи и откъде ги вземате, че много се заинтригувах?

# 162
Африканския бал на Заг наистина е добър. По нищо не се отличава от по-скъпия на Мартинез.
Аз започвам май да харесвам Нероли Портофиното. Мирише изцяло на лимони при мен след като изветрее одеколон нотката.

# 163
Вчера ходих до Елитис с идеята да си взема Martin Lion F 88 Lira, но за мое разочароание го нямаше.Имате ли идея къде в София има добре зареден щанд на Martin Lion, защото Елитис го отписвам като такъв? Колкото пъти съм отишла за определен номер парфюм на Аристея или Мартин Лайън, толкова пъти съм си тръгвала с празни ръце.

# 164
Парфюмерия Тити в Люлин

Общи условия

Активация на акаунт