Сполучливи имитации на маркови парфюми - 39

• 76 976
  • 751
  •   3
Отговори
# 240
  • Пловдив
Ами.. Скандал например. Това чудо е много сладко. Чак прекалено 😀
А тези Le parfum нови звезди ли са? Гледам, че са се пръкнали на няколко места тук.

# 241
  • Бургас
Ами.. Скандал например. Това чудо е много сладко. Чак прекалено 😀
А тези Le parfum нови звезди ли са? Гледам, че са се пръкнали на няколко места тук.
Ооо,да,Скандал имам от преди да стане много топло,на Рефан,30 мл.
Хубав е много.
В Олимпеа нещо ми липсва,но мога да ги подуша в изпълнение на Заг...Хубави и евтини са.

# 242
  • BG-DE
Tresor la nuit на Рефан е доста сладък, а и много траен но Pink sugar е убийствено сладък. Погледни и на Килиан Love d'ont be shy.

# 243
Даа на рефан Aqua&Sugar е страхотен и на моята кожа е доста траен 😍

# 244
Мария, пробвай и Хипнотик пойзън на Рефан.

# 245
Препоръчвам ти Fantasy на D&P ( млечно шоколадово сладък) и L' Extase на Заг (локумено розово сладък).

# 246
  • Бургас
Благодаря.
Пойзън имам от Зара,май съм имала преди и на Рефан,заедно с The One,който не е толкова сладък,но обичам много.Първо изпръсках едно шише от 30 мл,после май два пъти доливах...на Рефан имаше само имитационна парфюмерия навремето,поне аз за друга не знаех...Може и Баргело да е имало,ама кой да знае...
Еуфорията на Келвин Клайн харесвах в оригинал,но на Рефан нещо не им се беше получила тогава...
Tresor la nuit на Рефан е доста сладък, а и много траен но Pink sugar е убийствено сладък. Погледни и на Килиан Love d'ont be shy.
Тези има ли ги и на друга марка,че нещо не харесвам Рефан особено?
Трезор са хубави парфюми,Tresor in love Bargelo ми беше подарен от прекрасна дама и още имам от него и го обичам(и е хубав).Поне Орифлейм и Ейвън произведоха много парфюми с виолетка,та имам.
Ох,забравих да питам...Заг ще спират ли She wood или оригиналът е спрян?Че е хубавко парфюмче...

# 247
Оригиналът е спрян, но за имитацията не знам.

# 248
  • BG-DE
Tresor la nuit го имат и Заг, също е много хубав но малко се различава от оригинала. La belle на Готие също е сладък но не знам дали има добра имитация.

# 249
  • Бургас
Аз рядко тоооолкова се влюбвам в оригинали.
Обичам Нина на Нина Ричи.
Обичам и La vie est belle.
Нина все още имам оригинален,беше лимитиран и засега си го пазя.
Така и не харесах имитация на Нина,а пробвах,пробвах...Но явно фактът,че няколко оригинални ябълки изпръсках и че все още имам пълна,ме успокоява.
И на La vie не харесвам имитациите.
Иначе по други парфюми не страдам.Е,обувката( или Good girl) просто не смея да тествам в оригинал.Също и Мон Гарлен.Имитациите ми стигат,радват ме достатъчно...
Освен Глория има ли друг парфюм,който силно и отчетливо мирише на череши?
Много е хубав,трябва да видя Заг имат ли го.

# 250
Какво в крайна сметка се установи? Пинк Шугър на Акуалина ли имитира или нещо друго сладко? Simple Smile

# 251
  • Стара Загора
Prada Candy Gloss миришe на череши, но не знам дали има имитация. Също от последните нови на Заг - Lost cherry на Том Форд. За Малката Черна рокля не е нужно да казвам. 😊

Последна редакция: чт, 19 авг 2021, 10:30 от iv4enceto_91

# 252
Какво в крайна сметка се установи? Пинк Шугър на Акуалина ли имитира или нещо друго сладко? Simple Smile

Да, него имитира.

# 253
  • БГ
Благодаря.
Аз ще проверя има ли и в Бургас,иначе може онлайн да поръчам.
Нямам голям бюджет за парфюми,за този месец ми стигат.
На La rive и на Заг.
Не знам казвах ли ви за B.U. от Метро,на някаква смешна цена 8 лв...
Взех два,дават го за копие на Бонбон Виктор и Ролф.
Хубав е,сладък...
Умирам за сладко,освен в кафето.Кафе пия без кофеин,но и без сладко.

Здравей,
кое е това сладко B.U., кой цвят Simple Smile

# 254
Аз да попитам, някой срещал ли е добра имитация на ето този парфюм на YSL, който помня, когато излезе, но така и не го пробвах, а вече го няма. Parisienne:
https://www.fragrantica.com/perfume/Yves-Saint-Laurent/Parisienne-6493.html

Общи условия

Активация на акаунт