Сполучливи имитации на маркови парфюми - 39

• 76 886
  • 751
  •   1
Отговори
# 360
За Chloe на коя фирма говорите? Или въобще за парфюма?

# 361
  • вкъщи
Похвалвам Джими Чу на Заг, отдавна го имам, но му беше горещо. Сега вечер е мммм,  а днес го усещах дори на плажа, значи има над 16 часа трайност.
Планирам оттам да взема прасковата на Том Форд и Ейнджъл Нова.

# 362
  • Бургас

Миме, защо си мислиш че тестера ще е по-траен? Това са измишльотини. Simple Smile
Ще следя за Ла ви и драсна. Категорично 150 няма да дам. Вчера пристигна моя. Под 100 взех 75 мл. 😋
Защото на Зара тестерът Tuberose...вълшебен.
Прибирам се,отварям опаковката,пръскам...Ами нищо общо почти,сякаш парфюмът,който купих,е разреден...
Та си мисля дали и "оригиналните" парфюми нямат такава стратегия.
В Дъглас предлагаха парфюм+тестер1.5 мл)
Ако не ти хареса тестерът,не отваряш парфюма,а го връщаш.
Четох мнения точно за La vie est belle,че тестерът е вълшебен,а парфюмът трагичен...
Аз имам тестер 1.5 мл и съм пръскала два пъти на Морска гара пак тестер.

150 лв са много.Първо,докато ги събера...Второ толкова пари за парфюм знам,че няма да ми се дават,ще искам нещо полезно да взема...

# 363
La vie est belle е на 114 лв. за 50мл. в момента в Нотино. С някой код за отстъпка, цената би дошла повече от добра.
Трудно ще намериш в близко време този парфюм на цена под 100 лв. Първо, защото в момента е много комерсиален, второ - парфюмите на марката държат цена, трето - очертава се тенденция на скок в цената на парфюмите.

# 364
На Мартинез кои ви се струват най-сполучливи? Обожавам Бакарата, но не ми е траен Disappointed

# 365
На мен Прасковата ми идва тежка, но пък признавам, че е някак луксозна миризмата. Повече е подходящ за мъже според мен. Изисква се смелост да се носи тази праскова, аз мислих, че е нещо лятно, но определено за зимата ще е по-подходящ. Иначе започва да ми харесва след 1-2 часа като изчезне агресивната начална нотка.

# 366
  • Бургас
Уж не е моето нещо прасковата...Пак ще я видя,когато се захлади достатъчно,но надали.

# 367
  • Стара Загора
Изненадана съм, че Прасковата ви се струва мъжка и тежка. Две колежки я взеха и носят от 3 дни, супер приятна и кадифена е. Ако мъж я сложи, трябва да е от левия бряг. 🙄

# 368
  • Стара Загора
И аз скоро пробвах Прасковата на  Заг..типично дамски..сладичък..траен и действително има луксозно излъчване.
Но повече ми допадна Черешата...и сега й се чудя..според вас на Заг или Рефан е по-добра?

# 369
  • Бургас
Тук чета за Череша...
И наострих уши...
Глория на D&P ако искате помиришете,хубава черешка с ванилия е.
Заг май също имат Глория.
Беше намалена моята,15 лв,почти колкото излиза шише+парфюм от 50 мл на Заг.

# 370
  • София
За коя праскова говорите? Bitter Peach Tom Ford? Взех насляпо на Заг.
В началото има една гадна нотка, но след това е хубава, сладка, цветна, кадифена. Супер-мега трайна.

# 371
  • Бургас
За коя праскова говорите? Bitter Peach Tom Ford? Взех насляпо на Заг.
В началото има една гадна нотка, но след това е хубава, сладка, цветна, кадифена. Супер-мега трайна.
Май за нея.
На мен ми се стори прекалено тежка,но пак може да опитам при температури под 20 градуса.

# 372
  • София
И аз това чакам. Замислям и F..ing Fabulous TF na Refan.

# 373
Похвалвам Джими Чу на Заг, отдавна го имам, но му беше горещо. Сега вечер е мммм,  а днес го усещах дори на плажа, значи има над 16 часа трайност.
Планирам оттам да взема прасковата на Том Форд и Ейнджъл Нова.

Аз си напълних Angel Nova , малко шишенце ,страхотен е ,и много траен, повече от 5ч ми издържа на кожата.

# 374
  • Бургас
Аз за нищо на Рефан не се замислям.
Всички други да,но Рефан...не.
Ще изпръскам каквото имам,Императрицата може и да разменя...
Но не искам повече техни парфюми...Заг са по-хубави,че и евтини.
На Парфен имам само един от размяна, много е хубав.
Ангел Нова и аз ще взема все някога от Заг...
Сега си имам...и дълго време ще си имам парфюми...

Общи условия

Активация на акаунт