Сполучливи имитации на маркови парфюми - 39

• 76 752
  • 751
  •   1
Отговори
# 450
  • Бургас
Ескада Магнетизъм го има на прилични цени в оригинал...
Е,да,на Заг е 7-8 лв 30 мл(с шишенце),ще го помириша другия път...

# 451
Аз имам мостра от Заг на Магнетизъм и не бих казала, че е много сладък. Има много специфична миризма. Не знам изобщо как да го определя. Харесва ми, но не чак толкова много. Сякаш има нещо пластмасово в него.

# 452
  • Бургас
Уж има ирис,роза,карамел и какво ли още не,което обичам...

# 453
Дайте му шанс на Bitter Peach. Първите дни и аз нещо не успявах да го харесам, но впоследствие все повече ми харесва. След няколко дни по дрехите аромата му ми напомня на Бакара Руж.

# 454
Новите 3 парфюма в Заг са:
I want choo - Jimmy Choo
Dylan Turquoise - Versace
Bal D'Afrique - Byredo

Някой пробвал ли е парфюмите на Заг? Имам предвид авторските им.

# 455
  • вкъщи
Не са нови, а от няколко месеца.

# 456
Дайте му шанс на Bitter Peach. Първите дни и аз нещо не успявах да го харесам, но впоследствие все повече ми харесва. След няколко дни по дрехите аромата му ми напомня на Бакара Руж.
На първото пръс ми хареса, но, след час-два стана едно креместо, някак си пудрено. И съжалих, че го пръснах.
Но и аз съм тежко влюбена в libre и в baccara rouge 540 на Рефан и нищо друго не ми се харесва

# 457
Не са нови, а от няколко месеца.

Амиии, ок Rolling Eyes Питаше се по-горе. За някого са нови, затова казвам кои са.

# 458
Bal D'Afrique - Byredo на Заг е много добре изпипан. Сравних го с този на Мартинез, 1:1 са. А цената на Заг е много по-приемлива.

# 459
  • Варна
На първо пръскане на Bitter Peach - юли месец и на мен въобще не ми хареса, но му дадох шанс сега като захладня, хареса ми и си поръчах 50мл от Заг, май това ще ми е парфюмът за есента

# 460
Магнетизма на Заг е прекрасен, аз си го нося зимата.Има добра трайност, стои някак различно  и точно това ми харесва, че не прилича на никой друг.
С Прасковата и аз не се разбрах, но ми пръснаха на блотер.Нито ми хареса началото му, нито на следващия ден като поизветря.

# 461
  • Бургас
Ще го подуша този Магнетизъм...

# 462
Със захлаждането ми се връща парфюмната страст и мисля да пускам поръчка от Заг. Зарибихте ме с Прасковата и ходих в Дъглас да я търся, но я нямаше. Също и Oud Wood Sad
Обаче пробвах Metallique и сега спешно трябва да се снабдя с него 😆 На Заг кой от двата е по-сполучлив? Солей Блан сякаш също ми допадна, макар да ме блъсна тежка ванилова сладост първоначално. Но само на блотер подуших, та не знам. Една прекалено учтива консултантка се залепи за мен и не можах да разгледам на спокойствие.

Последна редакция: сб, 04 сеп 2021, 16:33 от Saudadе

# 463
  • Deutschland
Wonderlust има прилична трайност. За Джими Чу не знам, не съм го купувала.
Магнетизъм е страхотен, траен, упойващ аромат. Според мен се различава от масовката, но това е мое мнение. Исках да пробвам Венеция и Ескейп, та може да се върна тия дни до магазина

# 464

Обаче пробвах Metallique и сега спешно трябва да се снабдя с него 😆
Имам варианта на Eclat.de и много ми харесва. Според мен са докарали точно металическия нюанс добре. Около мен също са го харесвали. Леко ванилов е и не е силен затова аз не го пестя и изкарвам около 6-7 часа трайност с примерно 10 пръс.

Общи условия

Активация на акаунт