ТУЕС - 9 тема

• 69 345
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
И една девойка в системно програмиране.

# 91
  • София
Здравейте, да се похваля с още едно попълнение - младеж Системно програмиране.
ТУЕС беше единствено желание, детето положи усилия и те бяха възнаградени. Приет е и в АК, което беше резервен вариант, но все пак избра ТУЕС.
Предполагам утре към 11 ч ще се записва и ако има желаещи можем да се видим на кафе с други бъдещи осмокласници.
Весело лято

# 92
  • София
Браво на децата, честито на новобранците.
И аз се надявам да се върнат в сградата (но чувам учлончивост като питам)...не че мен не бърка нещо де Joy , ама на моето му остават 2 години, беше точно един срок в това училището, пък ни е доста по-близо.

# 93
Добавям в групата още един новоприет младеж в системно програмиране.

# 94
Добре дошли на всички нови попълнения! И поздравления за добрите резултати на изпитите!
Новата сграда би била по-удобно и за нас, но каквото, такова:)

# 95
Привет и от родителка на още едно момче СП.

# 96
Привет - девойка в компютърни мрежи от второ класиране.

# 97
Здравейте, включвам се в групата - девойка в Системно програмиране.

# 98
  • Sofia
Синът ми каза, че като се записвал в туес, имало само момичета преди и след него 😅 ще се окаже, че момчетата ще бъдат малцинство 😁

# 99
Синът ми каза, че като се записвал в туес, имало само момичета преди и след него 😅 ще се окаже, че момчетата ще бъдат малцинство 😁

При записването на моя имаше поне 4 момичета пред и след него.  Супер е, че няма да са коч класове.

😁

# 100
  • София
Сякаш в темата е минала модераторска метла..... Идея на какво се дължи? Нещо собствена публикация не си намирам, пък не е била в разрез с правилата....

# 101
Дали се чува нещо за родителска на новобранците ?
Сигурно още е рано, но нЕкои нЕмаме търпение 😃

# 102
  • Sofia
Дали се чува нещо за родителска на новобранците ?
Сигурно още е рано, но нЕкои нЕмаме търпение 😃
Аз погледнах вчера в сайта по същата причина - нищо.

# 103
Бях звъняла да питам за бележките за помоща и ми казаха, че сега са в отпуск. От 1 септ.са на работа. Планирали са бележките да ги раздават на 15.09. Може би след 1-ви ще започнат да качват повече инфо в сайта.

# 104
Бях звъняла да питам за бележките за помоща и ми казаха, че сега са в отпуск. От 1 септ.са на работа. Планирали са бележките да ги раздават на 15.09. Може би след 1-ви ще започнат да качват повече инфо в сайта.

Много благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт