Коремчето все повече ме издава, че през ЯНУАРИ аз ще ставам мама! - тема 2

• 49 828
  • 731
  •   1
Отговори
# 525
На мен също ми поставиха Резонатив в 28 г.с.,. но при мен има и предишен спонтанен аборт. Поставиха ми половин доза.

Момичето вие имате ли скъсяване на шийката на матката? Аз имам 30 %, но доктора ми каза, че всичко е наред и все пак продължавам да си пия хапче за задържане и Магнерот в по-високи дози.

# 526
Към момичетата от Варна🙂 Избрахте ли си вече къде и при кого ще раждате?

# 527
Момичета,притеснена съм.. много емоции ми се насъбраха покрай отношенията с майка ми напоследък,днес за пореден път на преден план бяха проблемите на всички,но не и здравето ми.. и аз като отдушник отговарям за  всяко нещо що се случва ,звъни ми се казват ми се притеснителни неща за този за онзи ..аз трябва да съм лекаря в семейството , психолога в семейството изобщо за всичко аз да казвам кое и как,тя не осъзнава ,че само притесненкя са ми на главата..ако искам да и кажа ,че чужди истории не ме интересуват,то отсреща получавам крещене и нерви..та днес ми дойдоха в повече нервите,доооста поплаках (мъжът ми ме успокоява милият,но мен пък още повече ме хваща жал така,че и той и бебка трябва да търпят всичко това) и сега се притеснявам понеже ме наболява коремчето ниско долу .. 😭 не искам да си мисля лоши неща ,но не ме е боляло до сега..пих но-шпа,но исках да споделя тук и да чуя мненията ви дали е нормално.. извинете за дългия пост,но наистина ми дойде в повече и исках да си споделя .. ❤️

# 528
  • Ботевград
Спокойно! Всичко ще е наред и утре с усмивка да започне новия ден. И аз вчера и днес не съм много окей с нервите и настроенията.. Днес даже прецених, че ще изляза на дъъълга разходка и ми подейства доста добре.
Постарай се до колкото е възможно да се държиш на страна за напред.. Аз се изолирам буквално от всичко живо що ме напряга и се чувствам далеч по-спокойна😁Ако ти не помислиш за себе си и бебче.. Няма кой.. Ти знаеш най-добре от какво имаш нужда на този етап.
Осигури си го💋💜

# 529
Аланче, ще ти мине коремчето, не се принеснявай.. Наспи се хубаво и се успокой, утре всичко ще е наред.

Не че е хубаво да си напрегната, разбира се колкото си по-спокойна през бременността, толкова по-добре за бебче,  но пък в една книга четох, че краткотраен стрес дори е полезен за бебчо...поствам част от книгата, където се коментира стреса, ако ти е интересно...

Иначе и мен така ме боля веднъж след като се поскарах с мъжа и се бях напрегнала, но на следващия ден бях вече добре.

# 530
  • Ботевград

Любима книга 💜

# 531
Здравейте ,от няколко дни на моменти изпитвам доста неприятна болка в кръста,таза и надолу по бедрата.Особено вечер като легна,не мога да си намеря място.Взех да се притеснявам доста ,някой друг има ли такъв тип усещания?

# 532
Момичета, видях че тази седмица в Кауфланд има намалени продукти на Хипп. Някоя от вас насочила ли се е към тази марка за първа козметика за бебчо?

# 533
Mmya,  сигурно болката е от изместването на тежестта на тялото и вечер като си почиваш се засилва. Аз имам понягога лека болка в кръста, не знам кога се появява, понякога е денем по време на вървене, друг път вечер като си легна, но не е постоянна. Даже два три пъти се появи и напрежение в гърба (около плешките в средата) - това ми се появява в края на работния ден и като стана и раздвижа ръцета и се разходя изчезва.
Аланче, миналата бременност разбрах, че доста неща са премълчавали родителите ми (починали роднини, проблем в банката с общия с майка ми кредит, някакви дребни неща - проблем с покрив в една селска къща и подобни) - да не ме притеснявали, ама хич не ми беше приятно - после аз като паднала от небето. По добре да се казват на момента нещата - поне на мен би ми било по-спокойно. Сега съм убедена, че пак крият разни неща, вече на два пъти научавам случили се щуротии, дето предпочитам на момента да кажат, та ако трябва с брат ми да им помогнем с решение, а не да надробят нещо, дето да се чудим как да го оправим после...

# 534
Здравей, ще раждам в Майчин дом при Д-р Ана Атанасова секцио.

# 535
Здравейте мами колко тежаха вашите бебета в 26г.с. Моята бебка тежеше 1кг.

# 536
В началото на 26 моята бебка беше 762гр и се тревожа не е ли мъничко,но АГ все казва,че била в нормите..

[/b]
Здравейте мами колко тежаха вашите бебета в 26г.с. Моята бебка тежеше 1кг.

# 537
Моят момък в 26+1(или 26+4 по-вероятно) беше 860г. И на мен ми каза нормално. Гледах някакви таблици (https://www.babycenter.com/pregnancy/your-body/growth-chart-feta … k-by-week_1290794 от гугъл, все са подобни)

# 538
Здравей, ще раждам в Майчин дом при Д-р Ана Атанасова секцио.

Аз също в майчин дом ,следя се при д-р Костов и смятам да раждам при него.

# 539
Днес ходих на преглед , моето момче е станало 870гр.  аз съм в 25+5.

Общи условия

Активация на акаунт