Коремчето все повече ме издава, че през ЯНУАРИ аз ще ставам мама! - тема 2

• 49 801
  • 731
  •   1
Отговори
# 600
Зависи в каква доза ви е магнезия. Може да не е достатъчна

# 601
Офф мен пък това гадене ме убива .Аз в началото почти нямах.Изведнъж в 6-я месец се появи😳

# 602
Уайт флауър, това эвучи ужасно! Съчувствам ти. А повръщаш ли? Ако има нещо поэитивно, поне няма да качиш толкова много кила накрая. Погледни го от таэи страна.

На последната пкк левкоцитите ми бяха 9 при граница до 10, вдигнали са се от 5,8 два месеца преди това, а преди бременността бяха дори под нормата. Това какво трябва да эначи не энам. Эащо така скачат...

Интересен симптом при мен, не энам длаи и вие го имате: в последно време не ми растат косми по тялото. Joy Епилирам се (с бръснач) веднъж на 2-3 седмици и количеството е колкото преди преэ ден или два, тоест нищожно, усеща се само на допир след седмици, че боцка. Сега да се притеснявам ли не энам. Още от началото ми направи впечатление такава тенденция, но от 6 месец насам направо не мога да повярвам. Също веждите ми растат супер бавно и внимавам да не ги иэтъня, че чак след раждането ще се эапълнят, ако сбъркам нещо. Иначе косопад или спрян растеж на косата и миглите нямам. На някоя от вас случвало ли й се е това?

# 603
Аз гадене си имах и преди, но от два дни започва да се завръща.
Бебчето си също усещам по-слабичко от предишните дни, но за сега не се притеснявам. Мъжа ми късно започна да усеща бебенцето с ръка върху корема ми, но като се обърне да го гушна и бебето го рита по дупето и той започва да се смее. И като се притесня, че не го усещам гушвам мъжа ми и то започва да шава. Simple Smile
За броенето, аз 25+6 си го броя като 25. И все си мислех, че утре влизам в 7 месец, а то не било така. Simple Smile

# 604
  • София
Уайт флауър, това эвучи ужасно! Съчувствам ти. А повръщаш ли? Ако има нещо поэитивно, поне няма да качиш толкова много кила накрая. Погледни го от таэи страна.

На последната пкк левкоцитите ми бяха 9 при граница до 10, вдигнали са се от 5,8 два месеца преди това, а преди бременността бяха дори под нормата. Това какво трябва да эначи не энам. Эащо така скачат...

Интересен симптом при мен, не энам длаи и вие го имате: в последно време не ми растат косми по тялото. Joy Епилирам се (с бръснач) веднъж на 2-3 седмици и количеството е колкото преди преэ ден или два, тоест нищожно, усеща се само на допир след седмици, че боцка. Сега да се притеснявам ли не энам. Още от началото ми направи впечатление такава тенденция, но от 6 месец насам направо не мога да повярвам. Също веждите ми растат супер бавно и внимавам да не ги иэтъня, че чак след раждането ще се эапълнят, ако сбъркам нещо. Иначе косопад или спрян растеж на косата и миглите нямам. На някоя от вас случвало ли й се е това?
Snowwhite12, на мен още от 4-ти месец ми намаля растежа на окосмяване навсякъде, хормоните си казват думата 🤪 Но хубавото е, че ми спря и всякакъв косопад, косата ми никога не е била по-гъста, силна и блестяща 🤗 Приемам всякаква промяна за положителна, дано е така до края. Нямам и никакво гадене...а за левкоцитите знам, че е нормално да се повишат при бременност, при мен не са се вдигнали, но при две приятелки, бременни, са се повишили.

# 605
Snowwhite12, искрено ме разсмя!
При мен всичко расте буйно както винаги. Grinning
Винаги съм има хубава, бързо растяща коса (това за изфукване, а за приземяване да кажа, че важи за цялото ми тяло същото Rolling Eyes), та няма голяма разлика. Единствената е, че толкова много ми пораснаха бебешките коси, че понякога изглежда все едно имам бретон. Влиза ми в очите като съм на опашка и вкъщи ходя с една диадемка като някоя бабка.
Нямам Linia nigra на корема, но за сметка на това в първите месеци и там се засили окосмяването. В началото с такава скорост, че ако не беше спряло, вече щях да конкурирам някой космат мъж.
Но както съм казвала и друг път - ей това да са ми кахърите. След час съм на ЖК, нямам търпение да си видя момиченцето.

# 606
Мамчета да ви питам някоя от вас била ли е на преглед в МЦ Марковс и да е била при д-р Диляна Атанасова? Изкажете мнение… АГ ми каза да отида при нея за трета ФМ

# 607
  • Ботевград
Момичета при мен болките отдолу се прввърнаха в бъбречна криза,изминалата нощ..Не съм имала (и нямам) нищо в бъбреците.. И днес го доказаха прегледа и изследванията🙄Но явно са били песачинки.. 2 системи. Нощес и днес.. И стискам палци ужаса да не се повтаря.
Бебка е добре, поне я видях 2 пъти😁
Седалищно си е. Удобни е😁Не е притиснала тя нищо.. Просто е имало да става 🙉 Само да не се повтаря.
Сега съм си вкъщи и за щастие положението е добре и от към уриниране вече.. Нощес имах дори лека кръв на някой от ходенията.. И адски болки.
Дано е зад гърба ни и да е спокойно всичко до края🙏

# 608
  • София
_Мама_ бързо възстановяване и да няма повече кризи!
Аз днес бях на преглед в 27 седмица и 1 ден, по ултразвук си отговаряше на същата седмица и дни. Бебка е вече 1067 грама, беше се полегнала хоризонтално, затова и не съм я усещала така добре предишните дни. Днес има леки ритници в ребрата Simple Smile За пръв път имаше и запис на тонове, сякаш с предишната бременност по-късно започнахме с това. Вече ще се виждаме с лекарката веднъж на две седмици, записах си и час за третата фетална, ще бъда в 30 седмица и 2 дни тогава. Имам ужасни киселини тези дни, изписаха ми Гавискон, надявам се да има някакво облекчение.
Не знам за вас, но на мен ми се струва, че времето лети...

# 609
Здравейте, надявам се на всички болките да отминат по-бързо... И аз съм много зле с киселините още от третия месец насам. Каквато и храна да консумирам е едно и също Frowning1
Времето и при мен минава много бързо....а корема вече започва все повече да личи дори през дебелите дрехи Hug /28г.с./

# 610
Само за мен ли времето минава бавно 😆 колкото повече наближава толкова по-бавно ми минава времето 😩

# 611
Някой мисли ли да ползва козметика на здраве бебе био, ако има някоя,която е ползвала да изкаже мнение. Иначе на каква козметика сте се спряли? И какви памперси като размер мислите да взимате, има ли смисъл да взимам 1 или направо от 2 да почна?

# 612
  • Ботевград
Аз взех на Мустела🙄 Вчера.
Иначе един малък пакет 1ца за.болницата,един по-голям за в нас и вече след раждането ще преценявам и според теглото на бебче☺️

# 613
Аз за козметика, се колебая между мустела и себамед. За в болницата, не е нужно да нося нищо за бебето така, че ще купя памперси само за вкъщи. Не знам 1 или 2, но по-скоро май ще взема направо 2. Ако пък бебето е по-малко, мъжа ми ще купи един пакет по-малки памперси докато сме в болницата.
Киселини и аз имам и е наистина много неприятно. В петък съм на преглед и ще попитам дали ще ми изпишат нещо.

# 614
И при мен я има магията със забавения раcтеж на косъмчетата- преди се епилирах всяка божа седмица, сега се налага едва веднъж месечно Flushed Hearts. Много ме радва този факт.

Аз съм сигурно една от малкото, на коuто времето й минава много бавно. Някакси вторият триместър доста неусетно отлетя, но сега са ме обхванали едни страхове и съм се фиксирала върху заветната 30.седмица (28.съм сега) и дните се точат едва-едва...

Да ви питам, вие получавата ли ритници в матката? Моето бебе от няколко дни започна да ме рита там и е супер болезнено като се случи, все едно ток ме пронизва Confounded Засега го приемам за нормално, но ако продължава сигурно ще взема да питам лекаря ми...

Общи условия

Активация на акаунт