Отговори
# 555
Сори за нахлуването.... Hands Pray Hug

Нинка...Алпчи навършва 32 години... Blush Hug

И от мен....

# 556
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Много хубаво Хазалче! Красота! Радост за очите! ( А как не я харесвах в ЗП!:smile:)

Кога Енис е играл с нея преди?

С удоволствие бих гледала филма им с Онур, дано скоро да имаме тази възможност.

И Алперенчо много хубав, порасна и той...
В Бодрума е дечко направо, момченце.

Благодаря ви, момичета, за снимките, за хубавите новини и въобще за всичката информация, която споделяте тук за радост на такива неграмотници като мен.Hug

# 557
Вчера приключиха снимките на филма "Берген".

# 558
Момичета, знаете ли нещо за Неслихан? Оздравя ли, снима ли нещо? Изобщо как е и какво прави?
Много я обичам, а отдавна не съм срещала никакви новини нито за нея, нито за Кадир.(Освен онзи отново неуспешен сериал, в който беше готвач.)

И двамата много ми липсват на екран, харесвам  ги.
И за Баръш Ардуч ме е яд, че се заби в исторически сериал и скоро сигурно нищо друго няма да снима.

# 559
Търся последните два епизода на Мениджърите преведени със субтитри, обаче никъде не ги намирам.
Някой ако знае нещо, да помага. Не можах да си го догледам, а е хубав сериал.

# 560
Светълчо, аз се мъчих с озвучката точно на последните 2 епизода. Няма ги със субтитри, преглъщай го някак тоя дублаж. Grinning

# 561
Ами май ще се наложи да го изтърпя, Онче, явно няма друг начин.

Да се похваля, че започнах Влюбения еркек и ми харесва засега.
Пепелче, нашто момче позакръглило бузките май, ама пак е симпатяга. Сериалчето готино върви, а най-хубавото са късите епизоди, за пръв път гледам толкова малки, по 46 мин.
Доста познати артисти виждам, но най-много ме озадачи този, който играеше Боз в Рамо. Едва го познах, много различна роля.

Бюшра е приятна за гледане, нежна, с чисто и интелигентно излъчване, струва ми се, че ще им се получи тандемът с  Алперен.

Макар да вървят по всички клишета на ромкомите, успяха да ме развълнуват на два-три пъти. Ама аз си обичам тоя жанр, стига да не е прекалено лигаво и прекалено тъпо.

И не мога да не кажа, че Ясемин Ален е много красива жена! Не ми е любима като актриса, но не мога да не ѝ призная красотата.

Едни момент имаше, в който много се разсмях - когато сестрата на героинята на Бюшра ѝ изтъкваше достойнствата - че е скромно и естествено момиче, а не като ония, които си уголемяват устните като патешки човки, а самата актриса изглеждаше като осмиваните жени.
А, да  и хеликоптерът ме разсмя, много ми дойде!

На като цяло засега ми е симпатичен сериалът, ще продължа да го гледам.

# 562
Светълчо, къде го гледаш Erkek severse с Алперен, защото аз го търсих но не ми излиза серията. Може ли да споделиш линк. Предварително благодаря! Flowers Bouquet

# 563
Якутче, 1 еп. - подарък ми е от една приятелка, с радост го  споделям с тебе. 😍

Още не съм го гледала, но вече нямам търпение.

Светълче, 😍 колко серии са пуснали?

https://cloud.mail.ru/public/r3oL/EJPmYRDHd

# 564
Пепелче, много благодаря! Heart

# 565
  • sofia
здравейте,моля Ви за съдействие
изгледах 45 епизода от "Неверен" и нататък не ги намирам ....направо ще полудя
къде да ги търся?снимат се тепърва?

# 566

Нататък има само един епизод - 46, от завчера. Излъчва се всяка сряда по Канал Д и в следващия линк можеш да следиш за преведените на руски епизоди. Не зная дали има превод на български, а и ти не си уточнила.

https://turkru.tv/nevernyy-46-seriya.html

# 567
  • София
Привет!
Лучия е отговорила, но тъй като аз го следя и гледам с интерес искам да допълня. В сряда бе излъчен 46-ти епизод. Превежда се и с български субтитри. Има тема, която е " Джансу Дере и Мехмет А.Алакурт в и след "Завръщане"~Тема 49 и в нея слагаме преведените епизоди с руски и български субтитри.

# 568
  • sofia
Благодаря Ви Simple Smile

# 569
Моля ви да споделите повече информация за новият сериал по BTV Lady Бараж.Никъде не намирам нищо публикувано.Благодаря ви!

Общи условия

Активация на акаунт