Отговори
# 600
Здравейте всички. Възрастна съм и не знам къде да влеза, за да споделя мъката си по внучето ми, защото агенцията за закрила на детето го даде на леля му и баба му, а не на майка бу и баща му?

# 601
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Сиси, опитай в Клуб на готините баби:
https://www.bg-mamma.com/?board=157
или
сподели с психолог в Семейни отношения:
https://www.bg-mamma.com/?topic=1201557

# 602
Аз реших да проверя Скрито. Ми ного сех бре! СтреснАх се чак. Не сме гледАли ний таквиз неща, засрамих се:smile:
Ний сме свикнали захват за ръката 5-10 серия, целувка по челцето къде средата на сериала и чааак към 150-та серия, 10 серии след сватбата онази целувка. Е, разбира се, ако не звънне нечий телефон баш когато почти са се приближили до заветната цел.
Та малко смущаващо първоначално, ма кат се сетиш какви хамерикански филми си гледал, дето от вратата още, (а някой път и со все вратата даже) те вкарват в най-интимния си свят... И си влиза в крак човек. Слизаш от облака на земята и се бухваш в истинския живот...

На Хазар Ергючлю ѝ отива да е жена от плът и кръв, пасва ѝ ролята.
Тъкмо си помислих, че този път нещо пО така, във връзка с истинския живот ще гледаме и не ни оставиха да се порадваме дълго, веднага ни фраснаха по главата с най-жестоката човешка драма, която може да си представи човек. Спрях дотам, ще продължа друг път, вече тръгвайки с подходяща за тежки изживявания нагласа.

Фърат Челик го бях забравила, не седи зле, макар ролята му да ми се видя малко измислена.
(Рускините го оприличават с Матю Макконъхи, ама не мога много да се съглася.
Другия ГГ пък с Райън Рейнолдс, ама тук пък съвсем не съм съгласна. Приликата е само "лек вятър", както казва майка ми.)

Последна редакция: вт, 01 фев 2022, 13:13 от Светълчо

# 603
Светълче, 😍 недей сега с лошото, ще ме накараш да оставя всичко и да го гледам.
Обаче поне на руски има ли го?

Ох, отвори ми кахър, знаеш ли колко стройна програма имах за днес. 😂

# 604
Скрито и аз го загледах.
Каста е добър.
Не гледах внимателно щото го пуснах още когато излезе и нямаше превод. За интимните сцени хард са.  
Моя човек се награбиха с Айча още от вратата по Нетфликс.
Платформите дават свобода. Има си времетраене.
Не те спират заради рейтинг. Все повече се предпочитат. Дисни плюс също ще е конкуренция.
Почнаха да набират популярни актьори.

На 11 февруари Нетфликс пуска филма  Ашк тактика с Демет Йоздемир и Шокрю.
Сериала Пера Палас с Хазалче вероятно ще е през март.
Ако някой види качен филма някъде с Хазал и Онур Туна нека сподели.
Имаше и премиера в Баку - Азербайджан.
Онур не присъства заради снимките на сериала.

Последна редакция: вт, 01 фев 2022, 14:44 от femmi2

# 605
"Скрито" с рус. суб.

https://turkru.tv/skrytoe5/

# 606
Пепелче, щом аз съм гледала нещо, значи е с руски суб, да си знаеш.

И да кажа, че все повече ми харесва Играта на съдбата ми.
Йойкюнцето ми беше много хубаво в последния епизод.
А кадрите с влюбените Асийе и Джемал са много сладки, умирам да гледам как той я налита от вси страни, а тя уж му бяга и го разпъжда, ама усмивката ѝ я огрява цялата и хич не ѝ се ще той да спре набезите:smile:.
Много красиви сцени и се усещам как устата ми е стигнала ушите. Simple Smile

Лошото е обаче, че винаги има гадняри и тук все повече стават.

Мислех си, че след Мукаддес Есра Деменджиолу не би могла да изиграе по-противен и отблъскващ образ, обаче можело! По-противна мутра от героинята ѝ Захиде май не се сещам да съм виждала. При това го постига почти без да си отваря очите!

Махир също ми е много интересен. Очичките му черни и кръгли като копчета, като на мече-играчка и как само успява с едно въртене на очи да предаде толкова чувства! Като погледне към Асийе виждаш колко много я харесва и обича, обаче виждаш и страха да не я изгуби. А като погледне към враговете, ти е ясно, че няма да им прости, хич няма да е великодушен.

Последна редакция: ср, 02 фев 2022, 14:06 от Светълчо

# 607
Ама само до 4ти епизод има превод.  И аз го загледах. Много сложни отношения. За сега не разбрах кой е умрял и за какво ги разпитват, ама показанията им много се разминават. За сега заключенията ми са, за героя на Фърат, иска хем вълка да е сит, хем агнето цяло. Laughing Е няма такъв филм.

# 608

Постер на филма за певицата Берген .
В ролята Фарах Зейнеп.
На екраните от 4 март

Още един сериал се подготвя за тв 8
Чакаме и да започне Плашилото с моят човек също по канала на бизнесмена. Още сформират каста. Сценария е загадка.   
Цитат
Ирем Хельваджиоглу и Энгин Озтюрк сыграют главные роли в новом сериале компании NTC Medya Ребенок – тайна матери / Annenin Sırrıdır Çocuk. Сериал выйдет на телеканале TV8. Режиссер проекта Мюге Угурлар.
Енго и Ирем . Тази не ми допада. Харесвам Енгин Йозтюрк .
Сега Ирем снима с другия Енгин Акюрек за дисни плюс.

Последна редакция: чт, 03 фев 2022, 17:29 от femmi2

# 609
Ще има и още един нов сериал по TV8- “Моята скъпа майка”(Canim Annem). В главните роли ще са Селин Сезгин, Йозлем Саваш, Дилара Бююкбайрактар и др. Започва на 14 февруари.

# 610
Здравейте Blush

На 17 февруари започва  "Hayaller ve Hayatlar" на платформата BeIN Connect.  Аз си го превеждам с Гугъл преводач  "Мечти и животи". Blush
Изглежда ми приятен сериал за млади хора от големия град, възможно е да е романтична комедия. Харесват ми актьорите, изобщо- мисля да го гледам. Така де, не само исторически проекти следя. Smiley И съвременни, ако ми задържат вниманието.Blush
В тази връзка, Пепелче, да се оплача- Братчетата и сестричетата взеха да не ме теглят нещо, много издиша сценария, жалко за симпатичните актьори. Гледам го още, но не е същото.

Публикувам тук третия трейлър на "Мечти и животи", да не ровя за предишните, става ясно мисля за какво иде реч. Blush

Колаж с главните герои. Blush

# 611
Цитат
В тази връзка, Пепелче, да се оплача- Братчетата и сестричетата взеха да не ме теглят нещо, много издиша сценария, жалко за симпатичните актьори. Гледам го още, но не е същото.

Онче, напълно те разбирам, щото и аз съм така.
Даже част от последната серия беше без звук и аз отложих гледането за друг път.
Ами то от проблем в проблем, вече нямам и надежда за нещо хубаво, омръзна ми.
Очаквам на финала и социалните да ги надушат (даже се чудя , че досега не се случи), да ги изпратят в приют и това вече ще ме довърши.

От моите сериали почти всички влязоха в познатата схема- разтягане на локуми, че даже и Присъдата леко започна да ме разочарова.

Сега започнах Халка (поне не чакам цяла седмица и е преведен на бг), но още съм на 2 серия, та не мога да кажа кога ще ми омръзне . Simple Smile

Последна редакция: пт, 04 фев 2022, 08:07 от pepel_ot_rozi

# 612
Лу, 😍 моля те, кажи ми защо са разменили Каан и Джихангир (Халка), ако правилно съм разбрала.

Пепелче, децата на мафията също се възпитават като мафиоти. От една страна с размяната им спират кръвопролитието, от друга - при смърт на детето, което всъщност е чуждо, са решили, че семейството, което го е изгубило, няма да отмъщава. Защото болката по чуждото и по кръвното дете не е същата.

--------------------------------

Фрагман на филма "Берген", няма превод, само тези две изречения намерих.
"Биеха ме - срам ме беше, изгориха ми окото - срам ме беше, не можах да отворя вратата на майка си - срам ме беше. Само когато пеех не ме беше срам" - превод от руски език.

Последна редакция: пт, 04 фев 2022, 11:06 от LU4IQ

# 613
Привет! Hug Момичета никой от вас ли не гледа "Беззаконни земи", в началото ми беше малко тегав, като приказка за Робин Худ, но вече ме грабна тотално. Става все по интересен за разлика от другите сериали, които зациклят в даден момент. Да се изкажа и за "Халка", много ми харесваше, но не помня поради какви причини, май поради напускане на актьори, беше финализиран предсрочно, с никакъв, отворен финал.Крайно разочароващо. Очакваше се продължение с други актьори май, но така и до ден днешен няма нищо.

Последна редакция: пт, 04 фев 2022, 19:57 от pipilota65

# 614
В предишен пост сложих инфо, че финализират Беззаконните земи на 9.02.на 16 еп.
Пипилота, съжалявам, ако ви го финализират набързо, това е много неприятно.
Ех, сега се демотивирах за Халка, а доста ударно го започнах тези дни.

Лу, 😍 благодаря за обясненията, обаче аз все пак продължавам да се чудя на тази размяна.
Всъщност Каан син ли е на Джихангирови или е някое друго дете, не разбрах.
Щото Джихангировата майка хич не се трогва от присъствието му.
 Не мога да намеря бърза скорост във вибокс, че да не задавам глупави въпроси.

Общи условия

Активация на акаунт