Отговори
# 630
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Светълче, 😍 като гледам Еркека не мога да спра да се усмихвам глупаво.
Алперен и той как сладко се подсмихва, сигурно ми се чуди на ума. 😂
Хубава е Ясемин Ален, ама така странно фъфли сякаш е със старческо чене, а не с красиви импланти в устата.

Ами аз не съм забелязала, че фъфли, сигурно щото не разбирам турски.
И хашлашкото излъчване на Алперен не съм забелязала - на мен пък ми се вижда наивен, добродушен дечко.(И затова не ми е много убедителен като мастит бизнесмен.) Въобще не ми напомня Последно лято, а като мафиот не съм го гледала.
Ама аз на романтичните комедии въобще не им придирям, акоГГ са ми симпатични, романтиката е налице и не е прекалено тъп сценарият.
Този засега ми се гледа.

Последна редакция: сб, 05 фев 2022, 21:42 от Светълчо

# 631
Извинявам се ,че тук съм публикувала трейлъра на Легендата, объркала съм групите. Grinning Вместо в тематичната- тук. Smiley
Не мога да изтрия поста.

# 632
Онче, 😍 няма лошо, че и тук сме уважили Легендата .

Току що изгледах Игра на съдбата, ама много се закучи работата там и взех да се изнервям.
Нашите не зная как ще излязат от тази каша - Джемал е неудържим, Фикрет разбра истината и е много тъжен (толкова е добричък), Хелин и тя почти ги спипа, но сигурно Асие ще измисли нещо за измъкване, шофьорчето от махалата и то напира.
А бе, ужас някакъв и се чудя как всичко е съшито с бели конци, но ГГ успешно лъжат и мажат. 😂
Ама филм да става, кво да се прави.
Обаче видях спад в рейтинга, сигурно и на други им дойде в повече този постоянен стрес. 😂
Засега все пак остава в плейлистата ми, не ми е доскучал.

Минавам на Азиз, така на бърза скорост съм много продуктивна. 😂
Тази вечер изведнъж наизскачаха преводи, не мога да избера какво да гледам. 😂

# 633
Привет,
извинете но този "Erkek severse" къде го гледате с бг или с рус субтитри?

И аз следя доста от новите, но с някой доста изоствам и не знам дали ще ги довърша.

# 634

Току що изгледах Игра на съдбата, ама много се закучи работата там и взех да се изнервям.
Нашите не зная как ще излязат от тази каша - Джемал е неудържим, Фикрет разбра истината и е много тъжен (толкова е добричък), Хелин и тя почти ги спипа, но сигурно Асие ще измисли нещо за измъкване, шофьорчето от махалата и то напира.
А бе, ужас някакъв и се чудя как всичко е съшито с бели конци, но ГГ успешно лъжат и мажат. 😂
Ама филм да става, кво да се прави.
Обаче видях спад в рейтинга, сигурно и на други им дойде в повече този постоянен стрес. 😂
Засега все пак остава в плейлистата ми, не ми е доскучал.

"Игра на съдбата ми" и аз я следя с интерес. Коментирам само в  общата тема на Легендата и Съдбата Grinning
Много ми е интересно как ще продължат след този фал в края на 7 епизод. От трейлъра се вижда, че явно Джемал помага на Асие да се измъкне от въпросите на Хелин. Чакам петъка с любопидство и после бг субтитрите.
Обаче това бързо развитие на сюжета вещае скорошен финал. Не знам дали заради рейтинг или коментари на феновете, но бързо променят линията на поведение на героите.
Колкото е лошо да разтягат локуми, толкова е кофти да претупат историята без логични връзки и край.

# 635
Привет,
извинете но този "Erkek severse" къде го гледате с бг или с рус субтитри?

И аз следя доста от новите, но с някой доста изоствам и не знам дали ще ги довърша.
https://turkru.tv/esli-muzhchina-vlyublen8/

# 636
Ето какво е сложил в ИГ стори Алперен. 💕💞

А това пък - Алпи. ❤️

А аз почти като една турска домакиня-мазохистка изгледах Кардешлеримите.
Вече ми е смешно чак, откъде успяват да измислят все нови и нови беди. 😂
Но има висок рейтинг, а аз от солидарност с тях в неволите им, продължавам да гледам. 😂
Ако ще караме и университет заедно, голям зор ме чака. 😂

# 637
  • София
Привет!
Преди малко прочетох и бързам да споделя, че в сряда, 9 февруари, премиерата си ще направи поредният нов сериал в Турция - "Синът ми" (Oğlum). Той ще се излъчва всяка сряда вечер след 20.00 часа в prime-time-а на турската ShowTV. Продуцентска компания е Ay Yapım, режисьор е Гьокчен Уста, а сценаристи са  - Хюрер Ебеоулу и Севги Йълмаз.
В актьорския състав на са едни от  най-известните турски актьори и актриси - Джанан Ергюдер ("Златната клетка", "1001 нощ" и "Войната на розите"), Сонгюл Йоден ("Перла" и "Другите отчаяни съпруги"), Феяз Думан ("Една жена" и "Бараж"), Тимур Аджар, Серхат Теоман ("Север-Юг", "Майка" и "Дъщеря ми"), Кубилай Ака, Нихал Ялчън ("Завинаги"), Тууче Ачъкгьоз, Метехан Парълтъ, Емир Каан Йозкан, Али Сечкинер Алъджъ и други.

любимият ми малък голям артист Метехан Парълтъ

Хубава вечер и бъдете здрави

# 638
Нинче Hug Харесавам Сонгюлчето , не остарява тази жена .
Малкият сладур от Гост участва в това дизи .

Пуснаха тийзър на Пера Палас с Хазал Кая и Селяхатин Пашалъ . Премиера 3 март по Нетфликс .
Хазал нахъса феновете  за изненада и си спази Обещанието Heart Eyes

Принцесата от приказките. Нежна и красива .  Изигра различни роли.
Есра Heart Eyes

Гавните роли :
Хазал Кая - Есра
Тансу Бичер  - Ахмет  
Селяхатин Пашалъ - Халит
Енгин Хепилери - Решат  
Ясемин Сазвловски - Соня.

Пера Палас се разказва за срещата на  младата журналистка Есра с легедарният хотел Пера Палас в Истанбул .
Тя има задачата да разкаже за хотела и разбира че стаята в която е настанена 411 се явява портал на 1919 год.  Тези събития са свързани с политически заговор. Есра се запознава с младия и привлетакателен владател на известен клуб в Истанбул.
Така започва пътешествието.

Heart Eyes
Пепелче  , за теб Фико с мама и леля Шекерджи
С Хазалка са близки приятелки и колежки

Знам че харесваш Али - Савджъто  празнуват три годишнина от сватбата си
Хазал го е поздравила .

Не мога да си представя как минаха три години от тази снимка 🥲 Всяка година с теб е по-красива от другата! Дано да имаме много години заедно . Влюбена съм в теб ♥️

Последна редакция: пн, 07 фев 2022, 20:31 от femmi2

# 639
Светълчо, който не е гледал Алперен Дуймаз като злодей, не го признаваме за фен Wink Ще те връщаме в първи сезон на Чукур да си попълваш пропуските.

# 640
Не мога да гледам насилие бе, ГеГенце! Инак отдавна да съм се втурнала накъм Чукура.
Слабички са ми нервичките. Още не мога да си изтрия от главата  Четин Текиндор с мазните пирги, размазващ с лаптопа главата на провинилото се момче. И други такива сцени. А в хубав филм тези сцени са много изпипани и като истински ми остават в главата.
Любов ми дай на мен! Романтика и красиви сцени. (Стига да не са много лигави и тъпи.  Умерено глупави ги харесвам.)Simple Smile

# 641
Някой гледа ли "Моят син" ? Вече  час , Голяма трагедия. Cry Не е за гледане.

# 642
  • София
Някой гледа ли "Моят син" ? Вече  час , Голяма трагедия. Cry Не е за гледане.
Аз гледах и сега ме боли сърцето. Наистина голяма трагедия. Харесвам много Метехан /Ефе/. Ролята му и тук е много тежка и  трудна и  май ще ме  накара да не се отказвам.  Причинявам си голяма тревога, но ми стана интересен сюжета, а също играят и други артисти, харесвани от мен.  Някъде по средата бях решила, че трябва  да се откажа, но след това вече си мисля, че това дете не може да е убиеца и май ще продължа.

# 643
От много отдавна се замислям за малките артисти в тежки роли и как ли се отразява това на психиката на тези дечица. Беше след сериала на Джансел Елчин Завръщане у дома, когато за пръв път се запитах какво ли преживяват, играейки такива роли. Там момиченцето беше подложено на такъв стрес, че каквито и пари да ми дават и каквото и бъдеще да обещават, не бих пуснала мое дете на снимачната площадка. Отговориха ми, че с  децата работели психолози и т.н. Само като си спомня какво казваше в едно интервю Мурат Й. за психологическия товар от играта му в Сускунлар или Берен Саат респ. за Фатмагюл, ми е ясно, че никакви психолози не могат да неутрализират преживяното, още повече от деца.
Аз самата въобще не мога да издържам тези сцени и пропускам сериали и филми, в които има насилие, жестокости и дори драми с деца. Като гледах Майка си представях как ли се чувства малката Берен в онази кофа с боклук...

# 644
  • София
Светълче, много си права в разсъжденията си. Аз лично имам голяма слабост към децата артисти и с голям интерес следя техните роли и изпълнението им. Може би защото съм дете на артист и съм израсла на сцената, а и съм участвала в доста представления е като "малко храстче", но познавам тяхната психика. Те са много по психически устойчиви от възрастните артисти и много по лесно излизат от роля. За тях ролята е по скоро забава и игра. Повечето, които гледам са много талантливи, естествени и се надявам да не преживяват дълбоко в себе си стреса, както при възрастните. Освен това турците се славят с една от най-престижните в света школа за работа с деца и имат невероятни успехи. Не случайно почти във всеки турски сериал /е, които аз гледам/ има по едно невероятно талантливо дете-артист, което е даже по-добро в ролята си от завършилите театрални академии и школи артисти. Метехан е невероятен малък- голям артист. Гледала съм го във всичките му роли и ми е любимец, като и прекрасната Беренка от "Майка". Първи епизод на "Моят син" изгледах трудно, но за сега реших да продължа.

Общи условия

Активация на акаунт