Отговори
# 660
Гиги, тази вила ми е позната от "Черно бяла любов". Grinning

# 661
Тази, нали?

Вярно, че и тази вила не я пропускат нито един сезон. Последно в Невинност я гледахме.
Същата, интериорът много ми допада, но иначе ми е малко зловеща така самотна на брега като в английски сериал. 😂

В някаква тема момичета бяха дали инфо за наема, който искат, за да я ползваш.
Тъй че, ако не участва в сериал е къща за гости. 😂

# 662
Къщите като актьорите -докато в един сериал /Разузнаване / му направиха главата на
Скрит текст:
"пастет"
-извинявам се - той се  появи  в  другия ...и се чудя дали това ,което виждам е  реално .
Спокоен ден !!!!

# 663
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
ГиГи, 😍 и аз се чувствам като у дома си в това къще.
Даже и книгите прочетох. 😂 😀 😀
Харесвам го, както и една каменна къща в Рива.
То май всички конаци се изтъркаха от употреба. 😂

ГиГи ми харесва, чудех се как да се обръщам към ДжиДжиБиДжи.

Тая каменна къща отвън наистина изглежда зловеща и студена, на фона на пустия бряг. И даже страшна  при бурно море и бясно блъскащи се вълни.

Обачее...ние я помним друга. Няма как да забравим Б.и Б. и преживяното в нея.

Как върви "Скрито"? Интересно ли е?

# 664

Как върви "Скрито"? Интересно ли е?
Интересно. Това, че вече много скрито не остана. Laughing Само дето пак не разбрах кой е убит, май клюкара изнудвач. Тия дни ако ми остане време, без сериал ще изгледам и непреведените епизоди, че ме гложди любопитството.

# 665
Айде, сега в Скритото ще ме хвърлите. 😂

Ама що не, ще се пробвам.

Ей, Светълче, 😍 видя ли нашето къдраво адвокатче Йълдъръм  (Всичко за брака)  какви ги е надробил.
Ще има изясняване с Азра в най- скоро време. 😂

# 666
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Видях, Пепелче, ама не баш всичко - последната серия не съм я гледала още. Обаче ми се струва, че ще поизбелят агресора, пък и нали нашият му е длъжник за живота си, това може да послужи на Азра да го оправдае. (Ако е много влюбена, жената винаги намира оправдание за грешките на любимия си - та мисля, че има надежда за Любовта.)
Аз харесвам този сериал, точно такива харесвам - за отношенията и връзките между хората, с минимум намеса на мафиоти (щото е очевидно, че без тях не може, винаги изскачат отнякъде.)Simple Smile
Ийт Кираджи (ъ?) не ми е любимец, и аз като Чолпан (боже, какво име!) : "прекалено много коса и прекалено къдрава"Simple Smile, но добавям и много тънки и къдрави устни.
Другият кусур, който намирам на сериала - най-малката сестра. Много истерична, не знае какво иска, нито какво прави. Много разхвърлян и недотам мотивиран образ. И уж да е сладка, ама ме дразни.
А новата сестра не мога още да разбера от добрите ли е или от лошите..

# 667
Светълче, 😍 защо все мислим еднакво? 😀
Най- малката сестра ме докарва до агресия - иде ми да я застрелям ( не зная точно как) и да продължа спокойно да си гледам сериала. 😂

# 668
Тази, нали?

Вярно, че и тази вила не я пропускат нито един сезон. Последно в Невинност я гледахме.
Същата, интериорът много ми допада, но иначе ми е малко зловеща така самотна на брега като в английски сериал. 😂

В някаква тема момичета бяха дали инфо за наема, който искат, за да я ползваш.
Тъй че, ако не участва в сериал е къща за гости. 😂

Тази вила съм в гледала в Забраненият плод, Черно бяла любов, Научи ме да обичам, В сърцето ми е Дениз.

# 669
# 670
Здравейте!
Знам, че съм против правилата, но все пак ще си задам въпроса....

Първо поздравявам всички пишещи тук с това прекрасно изпълнение  .....второ въпросът ми е към Diziler

https://fb.watch/bckSrGULLy/

Убедих се, че сте доста знаещ......Можете ли да ми подскажете  името на Главния актьор и точното име на филма.
Знам, че главната героиня се играе от Клаудия Кардинале и, че името е нещо от рода на "Едно време на запад" , но за всеки случай.  
Благодаря предварително!
Топъл и усмихнат ден за всички!🌺

Последна редакция: чт, 17 фев 2022, 01:51 от Stella2021

# 671
Стела, благодаря за поздравлението!

Едно време на запад е "култов" филм (за моето поколение 😉 ).
Ако още не си го гледала, направи го непременно.

# 672
Стела, благодаря за поздравлението!

Едно време на запад е "култов" филм (за моето поколение 😉 ).
Ако още не си го гледала, направи го непременно.

Благодаря много.....как да не съм го гледала........
Това прекрасно изпълнение на тези млади момчета ме върна....доста назад, че се сетих и за този филм.
Еееее, как не се сетих и за Чарлс Броснън...😉🙄😉
Още веднъж Благодаря и хубав ден....
А, а за прекрачването на правилата - съжалявам, но нямам опция скрито!
Със здраве да сте всички!🍀🍀🍀

Последна редакция: чт, 17 фев 2022, 01:54 от Stella2021

# 673
От телефона скрито трябва да си го пишеш сама, за съжаление.

Гледахте ли вече Татко?
Има руски субки.
Дайте мнение, че много добри актьори са насъбрали.

# 674
За каменната къща на брега-появи се и в Любовта не вярва на думи.
А бунгалото в гората-в сериала Клетва/Обещание.

Общи условия

Активация на акаунт