Седмокласници 2021/2022

• 30 362
  • 754
  •   1
Отговори
# 225
  • София
ra2, съболезнования за татко ти и стискам палци мъжа ти да мине доколкото е възможно леко през химиото и всичко да остане зад гърба му! Доколкото можеш зарежи административните глупости (аз 4-та година плащам данъци в изипей с ЕГН-то на починалият ми баща, защото нямам време да прехвърлям партиди). Децата ако проявяват емпатия когато родителите им имат трудности, ще са достатъчно отговорни и в подготовката за изпитите.

В нашето училище правят пробни изпити за седмокласниците, но само два. Един около Коледа и един преди същинското НВО, като тогава упражняват и разните картончета, пликове и т.н. На мен ми харесва като инициатива. Но покрай пандемията не знам как вървят нещата. Дъщеря ми ходеше освен на пробните в нейния си курс и на пробните в "Междучасие:, т.к. ни беше сравнително удобно като местоположение. Но ѝ ставаше много напрегнато, защото в такива уикенди и се събираше: пробен изпит сутринта, курс следобед, а вечер подготовка на уроци за училище. Та колкото и да са полезни, хубаво е и те да са с мярка.

# 226
Благодаря на всички. Наистина имаме нужда от чудо.
ще разчитам на информация по седмокласните перипетии от вас, явно няма да ми остава много време за ровене и справки.

# 227
Светлица,чакахте ли много  за ваксината.  И аз искам  да  сложа, но ме е страх ,че има алергия

# 228
Нищо, ама нищо не е пипнала, прочела....за задачи да не казвам. Със сестра си и внучката ми ще отива на море до 15.09. Нямам идея как ще бъде тази година, но поне прилични оценки и що-годе добър резултат на НВО. Аз вече веднъж си пожелах да се телепортирам догодина тук в темата, но ...

# 229
  • Пловдив
ra2, кураж и сила!
Ние тръгваме утре отново за Гърция, и след това ще му мисля.
Уж е прочела всичко по Бел, какво помни е една друга тема. Определено ще ходи на уроци по бел при моя приятелка. Каката също  беше при нея. По мат може би след октомври ще го мислим, но пък винаги имам човек на разположение. Спирам уроците по испански, по английски обаче ще ги оставя.
За сега това е планът, но винаги може нещо да претърпи корекция в зависимост от ситуацията.

# 230
Ra2, нека душата на баща ти намери покой!
Пожелавам кураж и сили на мъжа ти и на цялото ви семейство! Историята познава неочаквано добри обрати в безнадеждни ситуации. Дай Боже и при вас да е така!

Последна редакция: пн, 23 авг 2021, 11:03 от bedrjih

# 231
  • Сф
Ра, съболезнования. Имай сили !
Искам и тук да се отчета- втора доза Пфайзер в мола , от днес за мен( с неясно дегенеративно тежко неврологично заболяване съм- полиневрит) на 46г. Много съм доволна! Страничен ефект от ваксината- парфюм за 100+ лв. и увиснало чене на мм. Страхотен ден! 😝

# 232
  • София
Ra2, и от мен събелознования за татко ти и много сили, кураж и успех в предстоящата битка. Дано божията сила да е с вас и всичко да премине по най-добрия начин!
Благодарности на момичетата, които се захващат със сортирането на информацията от предния набор. Исках да попитам, дали има как тя да се прехвърли тук в темите ни или само във ФБ?
Аз спирам девойката от английски за предстоящата година, за да може да се фокусира върху БЕЛ и математика. НО (голямо НО), тренировките остават. Не знам как ще съчетаваме нещата - школа, уроци и училище с лагери и състезания в страната и чужбина.Hushed Ужас…Но както някой каза по-горе - нямам право да се жалвам и оплаквам от битовизми, предвид истински сериозните проблеми, които имат хората.
Преборихме “Немили-недраги”, останаха Алековите произведения и всички стихотворения. Задачите решаваме с променлив успех. Установих, че не може да се сети как се решават задачи за обратна пропорционалност, но и аз не й обяснявам, за да не я объркам допълнително. Да си пита учителката наесен. Ние също ще направим още 2 седмици море до старта на
учебната година да заредим малко батериите. Simple Smile

# 233
Ra2,желая от сърце всичко да се подреди от тук насетне по възможно най-добрия начин за теб и семейството ти!Кураж и горе главата!:revolving_hearts:
И аз го спрях от англ.език,искам да се фокусира изцяло върху уроците и у-ще(дано да ходят максимално присъствено).
Чете само това,което ще изучават и което е поместено в учебника по литература,не са му на сърце произведенията от тази година и това е.Надявам се поне да запомни автор,тема и главните герои,другото ще допълва в клас(тегло е литературата при нас)

# 234
  • София
Ra2, и от мен съболезнования за баща ти и много, много кураж и сили за предстоящите битки на семейството ти! Децата ще се справят, а и нищо фатално не се случва в 7 клас, а понякога подобни житейски ситуации учат децата на отговорност, съпричастност, самостоятелност. Heart

# 235
Ra2. Съболезнования за бащати.Пожелавам чудото на изцелението да дойде в вашия дом.Кураж мила

# 236
  • Разпиляна във въображението
Каката каза, че няма нищо против да й сложа ваксина, но малката се дърпа. Като цяло я е страх от игрите и редовно ми припада по време на задължителните ваксини.

# 237
  • София
Ra2, кураж и бъди силна!

# 238
  • София
Ra2, успех в лечението на мъжът ти! Дано и майка ти бързо се възстанови и няма повече подобни проблеми!
Успешно възстановяване и при теб! Бъди все така силна духом и раздавай обич и топлина на момчетата. Лесно е да се пожелава, трудно е да се прави под смазващата сила на ежедневните грижи.
Съболезнования за баща ти!
Лошите неща идват на куп, но след това идва светлината.
Имате страхотни деца! Справили сте се с най-важното като родители - да бъдат добри, грижовни и отговорни хора!
НВО-то ще го преборят успешно децата, щом се справят с тези отговорности.
Още веднъж успех в лечението и всичко да се оправи!

# 239
ra2, съболезнования за баща ти и успех в лечението на мъжът ти! На теб желая сили и кураж!

Общи условия

Активация на акаунт