Седмокласници 2021/2022

• 30 346
  • 754
  •   1
Отговори
# 510
Момичета и в школо има такива които учителите качват, всички не може да се ползват, но повечето да, в момента пак ги има, ако иска някой може да влезне и да ги види, само поглеждайте предмет и клас.

# 511
  • София
Благодаря за подсещането, Тони!
Гледала съм ги в школо миналата година. Бях разпечатала някой тест.
Ston, ще чакам с нетърпение да метнеш книгите за учителя, по различните предмети за 7 клас.

# 512
  • Пловдив
Ох, стана ми смешно като се сетих за Уча.се 🤭 От пети клас исках да се абонираме. Но реших, че пети клас е време, в което да се научи да синтезира материала от учебника, а не да гледа готово филмче. Оптимистка 😅 В шести бях готова да платя, само и само да се гледа нещо, защото учебника рядко се отваря. Сега в седми знам, че и да платя няма да се ползва въобще. Та така с нашия опит с Уча.се. Не сме абонати 🤭

# 513
Излезнаха при нас учителите в shkolo, средна хубост са тези които са се паднали на щерката. 🙂

# 514
  • Mars Hotel
Мина родителската. Отчитам 95 лева за помагала. Ще имат и 5 нови учители.
На 15.09 ги искат в 11:30 там, решили са само първи и пети клас да присъстват на официалното откриване.

# 515
На 15.09 ги искат в 11:30 там, решили са само първи и пети клас да присъстват на официалното откриване.

Много пари бе, каква е тая финансова инжекция, ама то защо е учудвам, ако са сложили математи, физика, химия, биология, и др. подобни то горе - долу си става сумата.
Нормално, спазват мерки хората, само да не се престараят, то като почнат масово и накуп да видим как ще ги отделят. От 16.09. ми е чудно как ще процедират.

# 516
  • Mars Hotel

Много пари бе, каква е тая финансова инжекция, ама то защо е учудвам, ако са сложили математи, физика, химия, биология, и др. подобни то горе - долу си става сумата.

Учебни тетрадки по всички предмети, като по математика и БЕЛ са по две. Но то само учебната тетрадка по английски им е 30 лева.
Вчера 300 лева за нови дрехи и обувки, че нищо не й става вече. Още стотина за тетрадки, блокчета, химикалки, моливи и т.н. Абе да сме живи и здрави само, другото са бели кахъри.

# 517
При нас тази година ще са на кабинета система, което е много глупаво за мен.

# 518
Еййй тъпа работа , де н преди училище ни сменят класната.А тя ни беше и по БЕЛ и литература.Сега пак някаква нова.Много добър преподавател и човек ,ама дойде нов директор и я маха защото е пенсионер.Абе почва се ще берем ядове .Уча се го имаме но дано и да го ползваме най сетне

# 519
  • Майничка
При нас са към 50 лева ощо помагалата, без тетрадката по английски, но се оказа, че част от тях вече съм купила (книгата за ученика на Архимед и атласи по география и история, даже издателствата съм нацелила 😄).
Учебната тетрадка по музика ме изненада, но момата показа, надлежно попълнена, миналогодишната,та явно си трябва.
Оставила съм я да се оправя, само ми иска пари и се отчита. На първо време дрехи има, на второ - също, маратонките - ежедневни и за спорт, й стават. Само едни кубинки бива да си намери и работата заспива.

# 520
Аз поръчах в петък помагалата и учебните тетрадки от Озон. Сега получих мейл, че са изпратени и най-вероятно утре или най-късно в сряда са при мен. 62лв е неговата сметка, но атласи и сборник по математика имам от големия. По музика не видях УТ, силно се надявам наистина да няма. По ТП и миналата година нямаха
От дрехи няма нужда. Гардеробът му е препълнен, но за него остават и много неща от батко му. Якета сигурно има 6-7 най-малко. Разните суичъри и други горнища са поне 10.
Маратонки има само два чифта, но май минава в етап на растеж на крака и ще се въздържа да купувам.

# 521
УТ по музика се надявам никога да не разбирам какво е. Тези УТ по принцип ги намирам за безумни, изключвам тази по английски език. Аз още тръпна още в очакване - има информация само за 15ти. За нашите ще има само Час на класа, без официално откриване.

Последна редакция: пн, 13 сеп 2021, 22:40 от *PipiLota*

# 522
  • Пловдив
Нито за тетрадки,нито за помагала се говори при нас. Само че разбирам ,че пак ще имаме нова учителка по математика. За три години ,три различни. Новата предава в частната гимназия в Пловдив,което не ми дава особени надежди,но тепърва ще видим. По бел е същата,но девойчето не става още-завършила е миналата година. Да са живи и здрави кръстницата й, и приятелката ми,че ако чакам на училището отекла е работата.
А забравих-нашият клас заедно с още едни друг ще учи във физкултурния салон първия и втория ден. Все повече се замислям да подам молба за 30 дни ДО,пък после ще му мисля.

# 523
renydent , при щерката положението е същото, за две години се смениха 3-ма учители по математика, и никакви знания. Тази година пак нова учителка по предмета. Добре че ме бива по предмета, че положението щеше да е трагично. Не че блестяща по предмета, но не е и зле.

# 524
  • София
Нашият клас няма да ходи на 15-ти, направо на 16-ти.

Общи условия

Активация на акаунт