Седмокласници 2021/2022

• 30 324
  • 754
  •   1
Отговори
# 585
  • София
ra2 всички ще стискаме палци и ще насочим "добри мисли" за успешно лечение!
Искренно ти съчувствам ! Знам, че искаш да си до мъжа си и да го подкрепяш .... сигурна съм, че той е в добри ръце и ще се справи!
Далечна прегръдка от нас!

Радвам се, че майка ти се чувства по-добре и има подобрение.
Ако може повече да е седнала. Макар, че то сигурно няма сили, милата.

Тази сутрин не беше голям студ при нас, може и да не е измръзнала.
Но красотата изисква, жертви!:)

# 586
  • addicted
ra2, кураж, имаш всички стиснати палци от нас!

Моето гардже днес станало само в 5.30 за да се изкъпе и приготви и дойде притеснено да буди мен, да не взема да се успя и да закъснеем. Това ако някой ми беше казал, че е възможно щях да се изсмея.
Тя изкара по-голямата част от миналата година в ОРЕС и явно срещите със съучениците много ѝ липсват.

# 587
  • София
Ей това, никога няма да го видя! Да стане сутринта, за да се изкъпе. Аз едвам го набутвам вечерно време в банята, а после едвам го изкарвам от там.
Браво на момичето! Ама, много рано е станала, чак в 5 часа.
Мисля, че и това няма да го видя - да се тревожи, че може да закъснее за училище! Въобще ние сме над тези неща - та това е просто училище. (негови мисли)Grin

# 588
  • Пловдив
ra2,дано бързо всичко остане зад гърба ти! Трудно и тежко е, но трябва да издържиш заради нея! Гушкам те силно!

# 589
ra2, стискам палци!

И при нас имаше организационен хаос сутринта. Отвикнали сме със ставането всички вкупом - аз, мъж, дете и куче. Справихме се, но от утре мисля да създам някакъв ред, че не обичам от сутринта да се стерсирам.

# 590
Благодаря на всички.
Поне един да тръгне на оправяне. Седи тя, обясних й, че и да лежи, поне да сменя позицията, да се върти в леглото, наляво, надясно, да не лежи само по гръб. Дано от кортизона и малко от малко апепит да й се появи, че не ще да яде. Тая сутрин сатурация 93%. Както ми казаха колежките, вечер около 10 часа падала най-много, емпирично установено. Беше 88% снощи. Вчера през деня когато беше най-зле стигна до 82%. Вчера от ошашавяне и тотална липса на обоняние направо изгорих една тенджера. Усетих се едва когато къщата се изпълни с пушек. Ама и тя явно нищо не усеща, ако и да спори, че има обоняние, вчера се доказа, че няма.
Тук сутрин е много студено, дано в Сф да не е било така. Досега не е било суетно, но може би вече ще е друго. Ходи й се на училище след ДО цялата минала година. Предложих й да пусна и за тази- отказа ми. Казах й, че ако размисли, пускаме веднага. Ще видим. То май ще е скоро и за всички.
Вливането ще мине така и така, но ако не бях в карантина, щях да съм с него за кураж. Сдухал се е. Днес щял да остане в отделението, обяснили му, че не знаят как ще понесе вливането и по-добре да е под наблюдение първите 24 часа. Щели да го пуснат утре и след седмица пак за вливане, но вече втория медикамент, който се понасял по-леко и щяло да е амбулаторна, еднодневна процедура.

# 591
  • София
Спокойно ra2, по-добре да лежи в болницата под наблюдение. Особенно, като няма кой да го кара, напред - назад в нужда. А пък знаеш, че мъжете повече се шашкат от нас - жените.
Не съм се сблъсквала с такова лечение, и не знам как е ситуацията в болниците. Но мисля, че е по-добре там да стои, щом са му предложили.
Трябва и той да вярва и да мисли положително, че това ще му помогне. Човешкият мозък е мощно оръжие - за добро или зло.
При нас в София, беше към 13-14 градуса в 7,10ч. Обещава да е хубав слънчев ден.
Гледай и себе си! Че от грижи и тревоги да не се изпуснеш - много хора разчитат на теб.

# 592
  • София
ra2 сили за теб, здрави да са близките! След тези изпитания вярвам, че ще дойдат хубави и спокойни дни за Вас!

# 593
Ох, при нас вече започнаха ядовете...
Вчера попитах моята дали са били с маски в клас /нали е задължително/ и тя ми отговори, че класната им казала, че в нейния час можело да са без. Rolling Eyes Да питали родителите. Ами ето заради това цялата ни държава ще е на тоз хал . Защото никой не спазва мерки и всеки си решава самосиндикално. Как така тази госпожа ще взима подобни решения или пък родителите ще казват ? Нали има решение на министъра? И после ще се надяваме да няма ковид... Кой знае още колко учителя ще им позволят да са без маски...

# 594
Ra2, Бог да е с вас - с теб, съпруга ти, майка ти и цялото ти семейство! Сили и кураж! И нека скоро всичкото зло остане зад гърба ви!

# 595
ra2, бързо оздравяване на всички болни!

# 596
Нашите са ги информирали, че маските са задължителни само в коридорите??? Аз просто не мога и не искам вече да се ядосвам по темата. Всичко е само на хартия навсякъде.

# 597
  • Mars Hotel
ra2, стискам палци и изпращам колкото мога положителна енергия. Не че ще помогне много, но съм сигурна, че всички сме мислено с теб.

Моята ми пише по вайбър, че учителката им по химия (която е нова за тях и ги вижда за пръв път) им обяснила в часа, че хората, които се ваксинират, не ползват мозъка си по предназначение. Детето е възмутено и ми се оплака. Нямам против госпожата да си има своите убеждения, но такива приказки категорично нямат място в час.

# 598
  • София
Мда! А после учителите се оплакват, че били в рискова среда! Няма да ходят на училище, за се излагат на риск и е по-добре да се мине онлайн.
Разбира се, това го твърдят около 50%, по медии и телевизия.
Лично от нашите учители съм чувала обратното мнение. Може би 70% от тях.

При нас децата са били с маски в часовете, но повечето като лигавник.

# 599
  • София
ra2, насочвам цялата си енергия към товето семейство и вярвам, че тези изпитания ще имат един пололжителен край! Грижи се за себе си, момиче, покрай грижите за всички, не изпускай себе си, защото си опора на семейството сега! Ще се справите Heart
Моите и двамата са втора смяна, така че нямаше стресови ранно-сутрешни ситуации на входната врата. Надявам се само да не забравят да отидат на училище. Днес имаме РС на наборката, на две групи. Дано поне помагалата по различните предмети да кажат, че да ги поръчам на куп, а не да се точат до средата на октомври.
Бъдете здрави и На добър час!
заредихте ли барчетата?

Общи условия

Активация на акаунт