Седмокласници 2021/2022

• 30 308
  • 754
  •   1
Отговори
# 645
При нас бързо ги вкарват в час - вчера по география са го изпитали на дъската, да го провери какво помни, та днес се изцъклих като видях , че вече има оценка - 6, а дано така вървим....другият четвъртък ще е входното по география и математика. Сменили са ни учителката по БЕЛ, от което побеснях, тя ги води от 5ти клас и е уникална, но се оказа, че е заминала за чужбина...като се върне довечера, ще видим какъв е отзивът за новата. Иначе за цикъла - сещайки се за моя като ученичка, ами беше много болезнено и аз съм отсъствала от училище, предвид, че доста съвестна съм била Simple Smile) След първото раждане се родих и аз!

# 646
Тия дни четох, че делтата вървяла със стомашно чревни нарушения и симптоми от страна на горните дихателни пътища, с хрема, гърло. Та... друг е въпросът кой и дали ще се провери, кой и дали ще уведоми, кой и дали ще реагира, информиран... През поне 3 сита, % ще се филтрира доста. Мъж ми чел, че някъде си, вече има един клас онлайн заради болна учителка.

# 647
  • Deutschland/HE
Задължително е всеки път да носят и въже за скачане. При 3 липси двойка. Laughing Сега трябва да търся по негови думи най-обикновено въже за скачане. Идеи?

В Декатлон има и не са скъпи, сигурно и в Спортдепо има.

# 648
Тия дни четох, че делтата вървяла със стомашно чревни нарушения и симптоми от страна на горните дихателни пътища, с хрема, гърло. Та... друг е въпросът кой и дали ще се провери, кой и дали ще уведоми, кой и дали ще реагира, информиран... През поне 3 сита, % ще се филтрира доста. Мъж ми чел, че някъде си, вече има един клас онлайн заради болна учителка.

Така е. Има стомашни оплаквания при Делтата, но то и при предния щам имаше.

Нищо няма да се филтрира, да ти кажа. Ще бъде същата безотчетност като миналата година. То щом от сега я почваме без маски в час...

И аз прочетох - май в Търново е това училище, дето вече е онлайн.

# 649
  • Mars Hotel
Моята е супер драматична и си пада малко глезанка, та не знам колко я боли наистина. Хубавото е, че и при нея, и при мен болките са само първия ден.

В момента е на първи урок по БЕЛ в школа - между времето, когато я взех от училище и я оставих в школата рева три пъти. Карали я да тича на двора на слънцето, та щяла да получи слънчев удар, много била изморена. После рева, че трябва да ходи на уроци. После рева, че нямало да може да се оправи сама да ходи и да се прибира с метрото. Аман! Има ли и други такива многострадални Геновеви?

Скрит текст:
Много ми е неприятна тази ситуация с тоталната безотговорност и манталитета "те ли ще ми кажат", който особено много избуя покрай пандемията. Честно си признавам, никога не съм мислила сериозно за емиграция, но вече планирам да заминем наистина.

Последна редакция: пт, 17 сеп 2021, 15:49 от Светлица

# 650
Моята е супер драматична и си пада малко лигличка, та не знам колко я боли наистина. Хубавото е, че и при нея, и при мен болките са само първия ден.

В момента е на първи урок по БЕЛ в школа - между времето, когато я взех от училище и я оставих в школата рева три пъти. Карали я да тича на двора на слънцето, та щяла да получи слънчев удар, много била изморена. После рева, че трябва да ходи на уроци. После рева, че нямало да може да се оправи сама да ходи и да се прибира с метрото. Аман! Има ли и други такива многострадални Геновеви?

Скрит текст:
Много ми е неприятна тази ситуация с тоталната безотговорност и манталитета "те ли ще ми кажат", който особено много избуя покрай пандемията. Честно си признавам, никога не съм мислила сериозно за емиграция, но вече планирам да заминем наистина.

Има, има - та дори и от мъжи пол....моя реве, като спомена нещо, свързано с учене; като се събуди сутрин, да оправя леглото и всякакви такива тежки неща.....

# 651
Днес нови две липсващи. Предполагам е стомашен вирус, тъй като много бързо се разпространи - на 14.09 всички бяха здрави. Днес вече са половината клас.

Иначе са почнали здраво преговори и леко започва да ми призлява. Искам ваканция.

# 652
Разбира се, оправянето на леглото, прибирането на стаята и извънредното учене са все такива супер тежки задачи, които се изпълняват с необходима доза пъшкане и охкане, задължително с отлагане докогато е възможно. 

Моята откак са почнали ми "реве", че не била достатъчно подготвена. Едната вечер чак дойде да спи в нашето легло, че й било много притеснено. Flushed Ами, викам, ти се сети! Аз я успокоявам, че има време да преговори за входните и всъщност нищо фатално не е станало. Казвам й, че така или иначе не очаквам някакви мега-оценки на входните, само да са сносни. Тя обаче искала 6. Flushed Не знам..., дано наистина да е така абмициозна тази година и най-сетне да й е дошъл акъла. Защото предните години с голямо бутане от моя страна ги изкарахме.

*PipiLota, явно е някакъв вирус.
Ковидът не се проявява така скорострелно.
Но пак е неприятно, де.

# 653
Преразказа от мойто диване, по АЕ проверка на тетрадките, само тя и още една девойка са ги представили, казала че щяла да пише 6, имаше отзиви и в двете, днес имаха Физика и класната им казала във вторник тест ( 21.09. ), преговор почти никакъв, по Мат. за домашна само 3 зад. за д. р., като вчера, по История пък днес я замествала учителката която им беше мин. година ( сменила е статута тази година на учител занималня ), никой никакви мерки не спазва при тях, днес успях да ги видя част от децата, доста са се променили повечето.
Та както наскоро споменах, явно наистина готвят нещо в кухнята, досега са правели преговор по - дълго време, а сега още не са отворили учебник и веднага им казват за входните, и ще ги правят рано - рано, нищо чудно и в Понеделник без предупреждение да им метнат някое входно, каза че щяла през почивните дни да прави преговор, да видим, ще си проличи, съмняваме че от еуфорията и умората ще си поспива повечко и може да не успее да преговори, прибрахме се от разходката след училище и взе да се оплаква от главоболие и умора, казах  и ако иска да легне и да поспи малко, а тя отказа защото имала за писане, учебниците и тази година им ги дадоха чистак - бърсак новички, каза че щяла да ги пази много, като знам как ги пази нещата ще е цяло чудо ако останат така и без никакви поражения, Smiley

# 654
Я... и аз да цопна  в тази тема.  Толкова отдавна не съм писала в този форум, че тотално съм забравила и ник и парола. И при нас започнаха преговорите. Седмокласникът се опитва да бяга по тъч линията, все още според него е лято и все още повече му се играе, отколкото му се учи.

# 655
Днес нови две липсващи. Предполагам е стомашен вирус, тъй като много бързо се разпространи - на 14.09 всички бяха здрави. Днес вече са половината клас.

Иначе са почнали здраво преговори и леко започва да ми призлява. Искам ваканция.
Някой тестуван?

# 656
  • София
Честита нова учебна година!
Наборката е втора смяна, добра политика има училището, обръщат смените на седмокласниците, така че 2ри срок да имат повече верем за учене. От следващата седмица започват входните нива. Половината от преподавателите са нови. Ходи с голям ентусиазъм на училище и с усмивка до ушите въпреки че раницата тежи 7 кила.

# 657
  • Пловдив
Аз мисля,че народа тотално изтрещя. Днес ми се обажда пациентка и ми пита дали ще свършим до 12 часа, защото щяла да води майка си на рентген, че била с Ковид. Спокойно питам къде живее бабата, за да преценя времето, а тя още по спокойно отговоря “ Ааа, заедно живеем”. Такова нещо като карантина няма- децата са на училище, таткото на работа, тя не работи. Както се сещате бурно реагирах, а тя още по- неразбиращо ме закла “Ама ние не сме болни, само майка ми.”
И още нещо от днес. Извинявам се за спама , ама наистина се ядосвам

# 658
ra2, съмнявам се някой да се е тествал. Тук вирус няма. Настина нямам сили и нерви вече да се ядосвам. Ударила съм го през просото и аз и каквото, такова.

# 659
Синът ми има астма и много алергии ,от носенето на маска му прилошава Sad Учителите съответно взеха решение той да седи отделен от другите деца на бюрото на учителя .Не се местят в една стая са им всички предмети.През междучасията ,когато общува си я слага.Има решение стига учителите да са разбрани и да е по уважителни причини.

Общи условия

Активация на акаунт