Седмокласници 2021/2022

• 30 303
  • 754
  •   1
Отговори
# 675
Трябва ми снимка на страница от тетрадка по музика на Просвета. Някой от вас ще може ли да ми помогне?

# 676
Кажи коя страница, ще ти пратя, ако искаш може всички да ги снимам и да ти ги пратя на лично. Нашите са на просвета по музика

# 677
https://mega.nz/folder/uPxh2ApB#Pcslu1Fc_eGl13SGCeug1w

Обещаните книги за учителя и разни други полезни неща. Това е почти всичко, което имам. Голяма част от нещата са от тогавашната седмокласна поща. Надявам се всичко с линка да е наред. Не ми се качваше във Фейсбук, а и там става бавно, файл по файл. Имам и доста пробни изпити, но са правени преди две години. Мога да ги качвам и тях периодично, горе-долу около датата, на която са правени.

# 678
https://mega.nz/folder/uPxh2ApB#Pcslu1Fc_eGl13SGCeug1w

Обещаните книги за учителя и разни други полезни неща. Това е почти всичко, което имам. Голяма част от нещата са от тогавашната седмокласна поща. Надявам се всичко с линка да е наред. Не ми се качваше във Фейсбук, а и там става бавно, файл по файл. Имам и доста пробни изпити, но са правени преди две години. Мога да ги качвам и тях периодично, горе-долу около датата, на която са правени.

Златна си! Много благодаря за текстовете за преразказ. На нас там ни е слабото място и доста ще трябва да се упражняваме за да се представим добре в края на годината.

# 679
  • София
Здравейте, момичета,
одавна не съм влизала тук,дъщеря ми е  7ми клас и ще ми бъде приятно да изкараме учебната година "заедно" Simple Smile

# 680
Само да вметна, че преди две години не съм отваряла почти нищо от това, което току-що качих 🤣 Само пробни изпити правеше до откат, вкъщи, ходил е само на един реален. Тестовете бяха от наличните вкъщи книги и от споделеното в темата или фейса. Сега едва ли ще е по-различно.

# 681
ston, Благодаря много за линка, златна си, ще влезне все нещо в употреба.

# 682
ston , благодаря! 🙂

# 683
  • София
И аз благодаря за линка, Ston.
 При нас не започва добре. В програмата пише, че всички часове по БЕЛ ще са свободни тази седмица.  Уж имаше заместник на болната учителка, а сега….И това е 7. клас.Confused

# 684
  • Разпиляна във въображението
Благодаря за линка! Ще се поинтересувам от сборниците, които показа MissChanandlerBong.

# 685
Skiorche, това никак не е добре, точно когато трябва да се налегнат парцалите за учене те са ги развяли. Какво стана със заместника, защо не е почнал да замества. Дано час по - скоро започнат часовете.

# 686
ston, и аз благодаря. Свалих всичко, дали ще има кой да ги погледне е друг въпрос. При нас ударно започнаха с входните. Днес по история - уж се е справил. Утре по химия и технологии и така до края на седмицата и следващата - продължаваме. Добре, че сряда е почивен ден.

# 687
  • Майничка
Девойката вързала днес първа шестица по история и толкова се развълнувала, че се изсипала по стълбите. Питам: "Има ли счупено?", а тя се хили: "Нали се сещаш, че ако имаше, щеше да ти се обади сестрата?". Ми сещам се - беше си разбила главата в двора във втори клас, сестрата и учителката пред припадък, аз хващам такси от другия край на града, а онова, чалмосано като ходжа, чинно ми докладва: "Кръв имаше много, мозък не видях."😳

Ston, благодаря!🌷🌷🌷

Последна редакция: пн, 20 сеп 2021, 18:00 от gargamela

# 688
Ston, страхотна колекция! Благодаря много! Вече сме затрупани с материали за работа - само желание и време се иска.

# 689
  • София
Ъпдейт от днес. Заместничката се е появила и БЕЛ ще има:).
Прибира се госпожицата с видимо приповдигнато настроение. Имали са час при новия учител по технологии и предприемачество. Започва се разказа така: “Тоя е много зле, няма такъв …”. Повдигам вежди. “Значи влизаме в стаята и гледаме един мъж със сандали с чорапи”. В класа започва кискане и коментари за абсурдния аутфит. Бързо биват строени в две редици и млъкват. Но тогава последвало най-потресаващото, според щерка ми. Учителят започва да говори и обяснява за “еУектроуреди и техния изгУед”. Споглеждат се и започват да се подсмиват. Следва въпрос на съученик: “Г-не, а теУефонът еУектроуред ли е?” Г-н Сандали с чорапи си поема въздух и отговаря нещо, но класът вече умира от смях. И накрая друг съученик кротко пита: “Може ли един въпрос?”. Онзи кима. “От къде сте?”. Последва едно “Марш навън!” + закана от сорта “аз на вас….”… Та й казах на моята да се стяга за двойките, които ще последват след този първи час.
Замислих се и ми стана много мъчно за българското образование. Знам, че има недостиг на учители и който иска да преподава по тези предмети е добре дошъл, ама… Питам я моята къде е предишния учител. Бил уволнен, защото се оказало, че има психически отклонения. Confused Направо съм без думи…

Последна редакция: пн, 20 сеп 2021, 21:41 от Skiorche

Общи условия

Активация на акаунт