Fatih Harbiye ~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу ~ Приятели и Колеги ~Рецепта за любовта ~ тема 134

• 40 940
  • 750
  •   1
Отговори
# 120
Фили, Илхан...роден е /1987г./ във Варна. Местят се в Турция, когато той е на 2 години.

Последна редакция: вт, 31 авг 2021, 01:53 от savovas

# 121
Добро утро, мацки Kissing Heart

Илхан Шен е роден в Шумен, пише го и в инстаграма му
На 2 години е бил, при великото преселение 1989 година заминават за Турция.

Ох, прочетох Бирсен преди малко, че продуцентите на Азиз избрали Мелиса Шенолсун за ролята на Ефнан, но Мурат не я искал, защото съпругата му си дала мнението, че .... Pes (нямам думи) Rolling Eyes

Васе, извади това гифче Heart Eyes

https://twitter.com/eylulamadelirdi/status/1432446805481074695?s=09

# 122
Еве Kissing Heart бях чела биографията му на руски... значи така си пишат мамашите за града /Шумен го четат кат Варна/ Joy  посочили са инстаграм. Пък аз им се доверих и не го погледнах.

Заповядай, гифчето Heart /трябваше да го преоразмеря, че много тежко инак/.

Привет, момичета Two Hearts

# 123
О, наше момче . Няма значение къде е роден Варна или Шумен  , все е в Североизточна България . Знаете ли , гледах по тв един историк , който твърдеше ,че всички наши ''турци'' от Североизточната част са просто покръстени българи , на които и езика е наложен , защото заселването на мюсюлмани от Османската империя към България  ( умишлено не пиша турци , защото тази нация е измислена от Ататюрк през 20 те години на мин.век , след революцията , знаем ,че те и сега се делят на тюрки , ласи и т.н ; нашето Несли по баща е от черкезки произход , знаем  ) винаги се вписвало в аналите , а за Североизтока няма такива данни .Значи някой управник е решил да наложи езика и религията и го е направил , поне за второто и третото поколение се е получило  . За съжаление хората нищо не биха могли да направят . Аз винаги съм казвала ,че просто османците не са си били поставили за цел да ни помохамеданчат иначе да сме станали европейци с мюсюлманска вяра както албанците  например . Никой не би могъл да се противопостави на тогавашната сила .
Сори за отклонението , дружки , аз съм неизживян историк Wink  . Та актьорът , когото не харесвам визуално , си е българче Grinning Знаем и много други с нашенски корени . Слава Богу след дизитата и няколко почивки и екскурзии в Турция , аз вече не съм предубедена към южната ни съседка и хората и . Напротив много са симпатични , гостоприемни и трудолюбиви , жал ми е в какво превръща държавата им ''бащицата '' Ердоган . Преди направо не ги понасях и като видех тур.флаг ми призляваше ( заради историята ) . Просто никога не съм имала контакт и с бг турци , но се радвам ,че вече съм по широко скроена Grinning
Сори, хвана ме логореята от нерви ,че имаме одит онлайн и интернет връзката е Rolling Eyes . И децата така учат онлайн Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 124
Цитат
Та актьорът , когото не харесвам визуално , си е българче Grinning

Фили, що бе...симпатяга е Grinning

# 125
Илханчо не ми го барайте, заплюла съм си го. Grinning

# 126
Илханчо не ми го барайте, заплюла съм си го. Grinning
Joy няма, няма...

# 127
Ами не знам защо не го харесвам . Като нищо може в последствие и много да ми харесва .случвало ми се е и в сериалите ,и в живота .''Непостоянство , твоето име е жена '' Stuck Out Tongue Winking Eye
Еве, Васе , Вери Heart Heart Heart
Скрит текст:
Днес е годишнината от смъртта на принцесата на народа Даяна , много ми харесваше , като дете си събирах списания с нея Simple Smile[ /spoiler]

# 128
Част от интервюто на Кадир

Кадир Догулу: Я не боюсь осуждения

Кадир Догулу, ведущий актер популярного сериала от Kanal D «Рецепт любви», дал интервью журналу Episode. Догулу сделал поразительные заявления о своём персонаже «Фырате».

«Хорошо, говорит человек, возможно, я совершил ошибки, но полюбите меня с моими ошибками. Потому что у меня есть потенциал, любить вас целиком и полностью, увидьте меня». Именно это характеризует жителей юга, Анатолии, этой земли. В Стамбуле, например, такого нет, Стамбул заставляет людей быть всегда на чеку, - говорит он.

«ПОЗВОЛЬТЕ ПРОЛИТЬ СВЕТ»

Во время интервью, актер делится, что не боится осуждения: «Я смотрю не на то, что кто-то думает обо мне, а на то, могу ли я удовлетворить потребности этих людей и пролить свет на что-то».

«Если у них есть какие-то ожидания от меня, то они должны быть связаны с телевидением, им должны нравиться созданные мной персонажи, они должны следить за Кадиром, смотреть мои сериалы. Если они собираются следить за моей личной жизнью, я прошу их узнать о том, что мне нравится, что я люблю, и что я пытаюсь распространить», - сказал он.

«У МЕНЯ ЕСТЬ НАДЕЖДЫ»

В ответ на вопрос о том, что в прессе часто считают, что на заданные вопросы актер даёт философские ответы, он заявил: «Философия - это, как правило, описание; а истина и суфизм - жизнь. Я и живу. Я все еще пытаюсь найти язык, который все смогут понять».

Он добавил: «Но я найду его, я не сомневаюсь. Когда я его найду, мы обретем силу действовать огромной массой, все вместе. Потому что у меня очень сильные надежды и молитвы за эту страну и весь мир, ни одна из моих молитв не является личной.»

# 129

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Еви, и от мен благодарности за превода на ЛЛО Kissing Heart

Мислех да го спирам след първите 2 епизода, добре че не го направих Joy Сега доста се забавлявам с тях.

Не харесвам актрисата. Нещо в нея ми е неуместно..., не мога да преценя какво.... Със сигурност не ми харесва как я обличат Sunglasses, но това са подробности.
Илхан не е типичният красавец, но притежава особен чар, интересна визия, които привличат внимание, според мен.
Намирам го за секси Blush не знам, дали това е Илхан или Озан, но на кого му пука Grinning 

Васе, благодаря за интервюто, след малко ще му пусна преводача, че днес мразим да мислим Stuck Out Tongue Winking Eye

Възможно ли е гугъл превода да ме е подвел, че Картал ( от 3 коруша) живее в цигански квартал? При Бирсен го четох... Тази подробност е новост за мен Grinning

# 130
Хмм... Джули, мафиот и цигански квартал Joy ама знам ли Grinning

# 131
Ами Бирсен написа, че лелята на Картал живее в циганска махала. Спомена го във връзка с Нурсел Кьосе, която води преговори за ролята на лелята Нериман.

Илхан е голям сладур, без да е типичен красавец, ама аз и не харесвам такива Stuck Out Tongue Winking Eye
В Хълма на соколите беше в доста неприятна роля, но сега успя да ме спечели Sunglasses

Аз харесвам и двамата, без да са ми в графа любимци

КеНита Heart Eyes

# 132
Илхан е тип Ураз, "симпатичен грозни", ама на мен такива май ми харесват. А новият фраг е АТЕШ. 😍

# 133
Привет, момичета Two Hearts

# 134
Леле , Несли са я фотошопирали и прилича на Пайнерка .Тя няма нужда от никакви подобрения Imp , нито от такива джуки , нито от такива вежди

Общи условия

Активация на акаунт