Fatih Harbiye ~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу ~ Приятели и Колеги ~Рецепта за любовта ~ тема 134

• 40 961
  • 750
  •   1
Отговори
# 225
Правилно, Линде Kissing Heart Все си е друго с повече куруши Stuck Out Tongue Winking Eye

Патроните ново

И засечени да се целуват на концерта на Мурат

Сладуранчето Ниханче Heart

Някои в туитър си спомнят старите времена Stuck Out Tongue Winking Eye

"Покойният беше много красив" Grinning

https://twitter.com/delibalzehiri/status/1438967657366179840

# 226
  • София
Еви, когато ги видя двамката и ме изпълва едно невероятно чувство. Толкова им се радвам. Защото успяха да съхранят любовта си. Дано така да продължават и да бъдат възнаградени с най-чаканото и скъпо нещо - детенце.
А Ниханче все повече се оправя. Изглежда много добре. Не остарява. Като някаква тийнейджърка. Нека още малко да се възстанови и следващата година я чакаме в нов проект.

# 227
Аз под следваща година разбирам веднага след НГ или в краен случай март . Толкова ми се иска тя да се върне ,че нищо не ми се гледа друго Frowning1
Разбира се ще погледна Каан - обичам адвокатски сериали , но турски ? Ще видим ...
Ще погледна разбира се и сериала с татуираното пиле Grinning и аз предпочитам повече куруши Stuck Out Tongue Winking Eye
Ще погледна и на Онур . Но като гледам тези сериали ще са повече " мъжки '' . Решила съм да погледна сериала с Бурак Ям . и Синем Юнсал ( Назлъ от ЧД ) Струва ми се различен . Но не отговарям дали някой от тях ще ми задържи вниманието . Много съм взискателна Sweat Smile
Иска ми се нещо като Карата ...
Добра вечер , дружки Hug

# 228
Охааа, Филе, и аз искам като Карата ,бе Sob Къде да се помолим Stuck Out Tongue Winking Eye

Аз също това, онова, и накрая нищо ново няма да гледам. Ще си карам с Чукурова и ЛЛО, поне те много ме радват Heart Eyes

Вижте това мушмороче Heart Eyes

# 229
Момичета , къде сте ? Thinking
Изгледах тази вечер сериала с приятелят и партньор в Карата на Несли - Каан . Много ми хареса , много . Пънар отдавна я харесвам ,  естествена хубавица и талантлива актриса . Даже познах края на епизода . За сега си мисля ,че това е драмата , за която мечтаех . Надявам се да задържат вниманието ми . Препоръчвам ви го и предлагам тук да си го коментираме . Впрочем в него участват Отровата и мама Халиме от Карата , и майката на Гедиз от ДП . Все наши хора Grinning
Лека вечер Flowers Hibiscus
Поздрав за вас - обожавам тази песен и това видео Purple Heart

# 230
  • Яко в Матрицата...
О, Фили, забравих за дизито на Каан Confused
На волейболна вълна съм Grinning

ПП Пънар пее добре, но аз предпочитам оригинала Sunglasses

https://youtu.be/YXAX4LippEY

Последна редакция: нд, 19 сеп 2021, 22:28 от Reni - BG

# 231
Рени Hug , мерси за оригинала , супер е .Аз обожава рок , но не очаквах ,че турски ще ми хареса .Супер песен !
Гледай , когато можеш  сериала с Каан , няма да съжаляваш , но не гарантирам ,че в следващите епизоди няма да затъпее Stuck Out Tongue Winking Eye

# 232
  • Яко в Матрицата...
О, със сигурност ще му дам шанс една серия Hug

# 233
  • София
Фили, доверявам се на вкусът ти. Ще го изгледам. Само да попитам дали се предвижда някой да го превежда.

Очаквам с интерес сериалите с Онур Туна и Ураз Кайгилароолу.

# 234
Фили, доверявам се на вкусът ти. Ще го изгледам. Само да попитам дали се предвижда някой да го превежда.

Очаквам с интерес сериалите с Онур Туна и Ураз Кайгилароолу.
Аз го гледах с онлайн озвучката на подругите . Наистина грабна вниманието ми .

# 235
  • София
Фили аз се надявам рускините да го превеждат.

# 236
И аз гледах серията снощи, макар да изпуснах началото. Много ми хареса, макар да не е от предпочитаните ми тематики. Пънар и Каан бяха супер Heart Eyes

Филе, един въпрос ме мъчи Stuck Out Tongue Winking Eye
Адвокатката не си ли писа със сестра си по едно време?

Здравейте, дружки Kissing Heart

Ново с Несли и приятелката й Джанел

# 237
Филе, благодаря за отзива Hug
Ще го гледам с някакъв превод Grinning

Рейтинга

Малко красота Heart Eyes

И един татко мечта Heart Eyes

# 238
Джули Hug , тъпанарски рейтинг Angry , епизодът беше чудесен , но не е за тъпанари Imp
Еве  Hug , аз също изпуснах малко началото , беше направила нещо нередно в името на защитата на клиента си .Заради тази и напористост той я нае за брат си . Бога ми , наистина си помислих ,че момичето е сестра и , защото родителите не я бяха чували и бащата ( ама много грозен ! ) се порасърди ,че е нощувала у приятелка .
Не си писа със убитата сестра , а получи от нея видео като подарък за РД с най важните моменти от живота и . А може и да съм изпуснала нещо . Трябваше да го гледам без озвучката , че рускинята много се запъваше ( дразнещо , ама съм неблагодарница , нали ?) , явно материята не и беше позната .
Дано и този сериал има планиран брой епизоди , за да не свърши в нищото .И  най-вече дано се повиши рейтинга .

# 239
Филе, получи видеото и се разчувства много Джейлин, но после й написа, че иска 90 точки на изпита и Инджи й върна, че се договарят, или нещо такова ми се върти в главата.
Бащата полицай ми се струва твърде суров, ама да видим. И той ще излезе скрита лимонка май. Малкия син го обвини в убийството на майка им.
До последно си мислех, че Йългаз ще се съгласи да скрият жилетката, ама не!

Намерих момента, на 1:06:11

https://www.youtube.com/watch?v=MUGFThIN9l4

Башка да сложа Нихан Сезин - Козджуолу - Сойдере Heart Eyes Красота Heart

Напълно разбирам защо Кемал и Емир се изтрепаха за нея Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пн, 20 сеп 2021, 12:48 от Еванджелин

Общи условия

Активация на акаунт