Fatih Harbiye ~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу ~ Приятели и Колеги ~Рецепта за любовта ~ тема 134

• 40 707
  • 750
  •   1
Отговори
# 735
Линде Hug , това са коментари от моралисти , на които не им е работа какво се случва , но за едно съм сигурна - ако наистина е имало нещо , Несли няма да го забрави и ми е жал ,ако е нещастна от това . Но на сърцето не се заповядва , и Кадир има право да е щастлив . Поставям се на негово място - не му е лесно да е съпруг на такъв талант и актриса с такива суперлативи като Несли . Това е ситуацията . Но ако има любов и го превъзмогнат - чудесно . Даже не знаем дали не е буря в чаша вода , може и лека забежка да е било .
Както и да е , важното е Несли да се върне на екран , и за кариерата и е добре , и за нея самата , ако е имало някакъв сърдечен проблем въобще .

# 736
  • София
Ако всичко това са слухове, точно сега беше момента Кадир да придружи Несли до Дубай и щеше да затвори устите на всички "моралисти".
Красива и талантлива е Неслихан. Стига да не падне духом, тя има още много какво да ни покаже. А Кадир, ако направи тази глупост да я остави, предвиждам, че не го очаква нищо повече от слизане по стълбата на кариерата надолу.

# 737
Правилно, Филе, нека е щастлив този човек бе! Йетер артък Stuck Out Tongue Winking Eye

Типичните изказвания в негов стил...

Кадир няма да се разведе с Неслихан, без нея е господин никой.  Ей така ще си прави забежки, после ще се връща, па макар и много влюбен.
Ех, Неслиханче...

# 738
  • Плевен / София
Правилно, Филе, нека е щастлив този човек бе! Йетер артък Stuck Out Tongue Winking Eye

Типичните изказвания в негов стил...

Кадир няма да се разведе с Неслихан, без нея е господин никой.  Ей така ще си прави забежки, после ще се връща, па макар и много влюбен.
Ех, Неслиханче...
Не на всеки мъж му понася да е в сянката на съпругата си....
п.п. А какъв е коментара му?

# 739
  • София
Еви припокриват се мненията ни!  Кадир знае какво ще загуби. Понеже вече нещата започват да излизат на яве, той много бързо ще си свие перките. Виждам, че бързо е отразил успеха й в неговият профил в Инстаграма. Но това дали е най-доброто решение за Неслиханче?. Обичам я и много ми е мъчно, когато я наранява някой. 

# 740
Гости, в негов стил. Да можели всички да я видят като него. С красиво сърце, свободна съвест и надежди за бъдещето. Тогава не една, а всички награди щели да са нейни. Поздравявал талантливата си и красива любима... Дрън-дрън

Линде, аз бих му била шута берден, но Неслихан не мисли като мен, за съжаление Grinning

Последна редакция: нд, 28 ное 2021, 23:15 от Еванджелин

# 741
  • Яко в Матрицата...
Дрън-дрън Joy Какво друго може да каже Wink

# 742
  • Плевен / София
Гости, в негов стил. Да можели всички да я видят като него. С красиво сърце, съвестна. Тогава не една, а всички награди щели да са нейни. Поздравявал талантливата си и красива любима... Дрън-дрън

Линде, аз бих му била шута берден, но Неслихан не мисли като мен, за съжаление Grinning
Да...аз също....

# 743
  • Яко в Матрицата...
Знае ли човек, може пък да имат отворен брак Grinning Несли да се вземе в ръце и да се появи с някой проект. Ако е щастлива с Кадир - let it be. Никой не е идеален, както се казва.

# 744
Дано тези писания верни-неверни ( но няма дим без огън ) я накарат да се върне на екран и да покаже какво може Grinning

# 745
Добро утро момичета Kissing Heart
Само на мен ли ми се струва странно, че това видео видя бял свят в деня, в който Несли получи наградата...Много тъпо...
Доколкото схващам от вас се говори за неща от преди месеци и единственият момент, в който Несли пътува някъде без Кадир се използва, за да се хвърли бомбата.Човека може да е зает, а и нали се говори, че ще снимат заедно... Защо не ни го казаха при предишното им посещение в Дубай? Не беше, толкова отдавна.
Всичко ми е съмнително Thinking

# 746
Привет
Боже,какви гадории пишат за Кадир Scream дано винаги да са щастливи с Несли Two Hearts напук на всички Relieved Първата ми любима двойка Revolving Hearts

# 747
Добро утро, момичета Two Hearts

Джули, не само на теб...аз дори не си направих труда да погледна видеото...

Ренка, привет Heart Eyes

Новата тема

Последна редакция: пн, 29 ное 2021, 08:24 от savovas

# 748
Васе, ами виж видеото. Говори се за неща започнали преди месеци и набиращи инерция. Ако човек не разчита само на гръмките думи на Кадир, ще види разни работи. Не е трудно хич.

Джули, разбира се, че денят не е случаен. Мен затова ме е яд. Вместо да изживее радостта си Неслихан, за пореден път е опозорена и свита в ъгъла. Ясно си личи, че няма настроение и е разконцентрирана.

# 749
Еве, аз грам не вярвам на такива „новини“ Smiling Imp и няма нужда да ги гледам... още с менемена започнаха да ги драскат, та хич не се учудвам, че продължават. Като няма нещо ново, за което да се хванат, продължават със старото.

Общи условия

Активация на акаунт