Fatih Harbiye ~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу ~ Приятели и Колеги ~Рецепта за любовта ~ тема 134

• 40 936
  • 750
  •   1
Отговори
# 90
Хелоу, мили дружки Kissing Heart

Завършени са снимките на Рецепта за любов

https://twitter.com/neskadfanss/status/1430232046434197508

Много, много любимо Heart

Несли с Хилал Сарал

Двете певици, много са ми сладки Heart Eyes Любимата песен на Неслихан била Grinning

https://twitter.com/NeslihanDaily/status/1429397378524753922

# 91
  • София
Еви прочетох, че Ураз е избран да играе в Неверните, като една от партньорките е Хазал Субашъ. Очаквам го с интерес. Надявам се да е наистина нещо интересно.

# 92
Еви прочетох, че Ураз е избран да играе в Неверните, като една от партньорките е Хазал Субашъ. Очаквам го с интерес. Надявам се да е наистина нещо интересно.
Линде Hug , не беше ли 3 куруша?

# 93
  • София
Линде Hug , не беше ли 3 куруша?
Може и този да е! Не съм много сигурна. Гледах само, че нашичкият Уразчо ще играе.

# 94
Три круша е, аз писах, но трябва да се прочете Stuck Out Tongue Winking Eye

Здравейте, момичета Heart

Излезе трейлъра на #15 на Hadsiz, но с телефона не ми е удобно да качвам, сори

Несли и Серап, собственичката на дома на Лейля от Карата

И Лейля и Емир Grinning

И КеНита Heart Eyes

И Гиздавата пръчка Grinning

И ШинаситУ с нашите хора Grinning

# 95
  • Яко в Матрицата...
Еве, май само Ураз е сигурен за това дизи… или има ново инфо?

Привет, момичета! Heart

# 96
Рени, Бирсен писа, че продължават преговорите с Екин и Хазал, а Аслъхан Малбора май е в екипа вече. Щяла да е сестра на Картал. Има още един от Чукур, който се е присъединил.

https://www.birsenaltuntas.com/dizi/cukurun-mekesi-uc-kurusta/984/

# 97
Здравейте момичета!
Много бих искала преговорите с Екин да завършат успешно Grinning и Картал да е поне наполовина стилен на любимото ми момче Grinning

Като стана въпрос за Гидьо, ако съм разбрала правилно епизода със смъртта му е оставен за откриване на трети сезон, който кой знае, кога ще бъде излъчен.
За мен заминаването на Наре и последвалите събития с Гедиз са взаимносвързани, и ако се разделят се губи ефекта. Емоцията се губи... Последните два епизода, в които последователно напуснаха сериала бяха кълбо от емоции, което нарастваше постепенно, докато не експлоадира със заминаването на Наре и смъртта на Гедиз. Двете събития сложиха край на историята, която се разказваше през цялото време. Край на легендата... и според мен вървят ръка за ръка.
Просто ми се струва неправилна тактика в този смисъл..
Това са само моите мисли... Мисля, че би било по- подходящо да приключат сезона със следващия епизод, защото точно тогава започва новата история.

Последователите на Несли се множат и множат Heart Eyes

а, Наре ще покорява още нови територии Heart Eyes

# 98
Джули, а според мен, много хитро постъпиха от univision Stuck Out Tongue Winking Eye

Хем отложиха за неопределен срок така наречения трети сезон, за да позабравят хората какво точно са гледали и да приемат по-добре последвалите измишльотини, хем не убиха и Гедиз, веднага след заминаването на Наре, което както знаем го направи легенда при нас. После кой щеше да гледа само врякащото ефе? хахаха

# 99
Joy еее, Еви, ма точно там ми е проблема. Трябваше всички да станат свидетели на случващото се, както и ние Joy
Или univision вършат несвършената работа на СЦ, като правят скок във времето, което първите, кой знае, защо не направиха Sunglasses
Нека всички си направят изводите за ситуацията с нажежени емоции, така както ни я представиха, без да охлаждат и смекчават с отлагане във времето.Grinning
Санджо нямаше нужда от време, защо зрителите да имат Joy

# 100
Така е, Джули, трябваше да видят Санджо в целия му "блясък", но мога да ги разбера и тях. Все пак пари са дали и се опитват да прекарат останалите 13 серии треш с минимални загуби Grinning

Забравих да пиша и преди малко, но вие знаете тук, че много, много харесвам Екин Коч. Направи супер роля в Селджуците, а и с Неслихан бяха много сладки Heart Eyes Дано преговорите завършат успешно и се присъедини към Курушите Heart Eyes

Неслихан и Мурат Далкълъч Heart Eyes

https://twitter.com/NeslihanDaily/status/1430809295755563010

Несли в Баку, направо беше трепач там Heart Eyes

И накрая едно халайче с близо 76 милиона гледания Heart Eyes

# 101
Опиии, рекох да драсна, да не стоим на 5-та страница. А, ние сме били на 7-ма, успокоих се Stuck Out Tongue Winking Eye

Патрона за новия септемврийски брой на списание ЕPIZODE YERLI Heart Eyes
Бил отговорил искрено на въпроси, които не са му задавали досега. Хади бакалъм, чакаме да видим Sunglasses

Heart Eyes

Едва наскоро видях сцена под дъжда, която може да съперничи по красота на тази Heart Eyes

Несли и Алев Кая Heart Eyes

Уникална красота Heart

# 102
Еве Kissing Heart Joy Joy

Тъкмо и аз идвах с туй

И

Привет, момичета Two Hearts

# 103
Еве Hug Васе Hug
Мерси за красивия Кадир Heart Eyes
Наистина е като виното - все по красив става Heart Eyes
Добра вечер дружки Heart

# 104
  • София
Този Кадир, вместо да остарява той се разхубавява и подмладява.      

А Несли си е нашето слънчице. Очаквам с огромно нетърпение нейното завръщане.

Общи условия

Активация на акаунт