Fatih Harbiye ~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу ~ Приятели и Колеги ~Рецепта за любовта ~ тема 134

• 40 951
  • 750
  •   1
Отговори
# 150
Искам Несли с Ибрахим Челиккол, ама ще си ми останат само мечтите май, възрастовата граница вече им личи доста. 😭

# 151
Имам си и аз предпочитания, ама... Само нека да се върне, вярвам в избора й Flowers Four Leaf Clover

От любимия ни 4-ти епизод

Heart Eyes

Вермилион, Озан да не е избягал от сватбата, бе Grinning

# 152
Еви имам лошият навик нещо да не мога да го гледам два пъти и тъй като не разбирам турски, чинно си чакам преводите и през това време се старая да не чета спойлери и да не гледам откъси, за да ми е интересно. Единственият епизод, който съм гледала онлайн беше смъртта на Мехди в ДЕК, а гледам турски сериали повече от 10 години вече. Иначе нямам търпение за епизодите, интересно е как Озан ще се отърве от Чаала, защото бая нагази, а и финансово е свързан с нея и баща и. Но пък и Чаала не ме дразни в интерес на истината, не е някоя злобна, влюби се, оттегли се. Иначе има време да и орезелят образа де. 😁

# 153
Как сте дружки Heart Eyes
Този Токио май е осведомен доста , дано е като Бирсен ,която почти не греши Grinning
Аз също си имам няколко предпочитания за Несли , но нищо не казвам , за да не урочасам нещо Stuck Out Tongue Winking Eye
Дай Бог след НГ да се срещнем отново с нашата принцеса Simple Smile

# 154
  • София
Много се радвам, когато виждам как Несли си връща предишният вид. Няма го вече онова болнаво и слабо момиче. Пред нас отново е онази красива Неслихан. Работата, с която се занимава в момента я прави щастлива и пълноценна. Още по-щастлива ще съм, когато се завърне с пълният си блясък на екрана. Да докаже на всички, че тя е една от най-добрите драматични артистки.

# 155
Здравейте, дружки Kissing Heart

Неслихан се занимава сега с любими неща, личи си, но призванието й е друго Heart

Филе, снощи умрях от смях с ЛЛО. Есра и Еко са депресирани и двамата, гледат сериали. Стигнали до четвърти сезон на Забранената ябълка Grinning

# 156
Ха- ха , ЗЯ като антидепресант Joy Stuck Out Tongue Winking Eye
Еве Hug ти видя ли го Онур какъв е убавец на снимките от новата фотосесия ? Много го харесвам с пригладената коса , все едно е подстриган  .Ако се подстриже и намали брадата точно като Кадир ще свали и той поне 5 г Grinning
Линде Hug

# 157
  • София
Изглежда снимката е направена от племеницата на Несли, защото пише: "Скъпата ми леля".
Голяма любов са двете. А Несли щастливо сияе с нейната невероятно лъчезарна и заразителна усмивка.

# 158
Изглежда снимката е направена от племеницата на Несли, защото пише: "Скъпата ми леля".
Голяма любов са двете. А Несли щастливо сияе с нейната невероятно лъчезарна и заразителна усмивка.

Линде Hug ,с моя сериален турски си мисля ,че снимката не е от племенницата на Несли . йенге е снаха или леля , но я казват от страната на мъжа , така ,че сигурно някой от родата на Кадир ще да е Grinning
Рени Hug , помощ

# 159
  • Яко в Матрицата...
Да, Фили, племеницата й би трябвало да й казва hala. Йенге си е снаха Wink

# 160
Здравейте, дружки Kissing Heart

Аз пак с тези двамата идвам Heart Eyes

Heart Eyes

Неслихан с "Араф" на филмовия фестивал във Венеция през 2012 година. Тогава тя самата е на 20 години Heart

Последна редакция: нд, 05 сеп 2021, 22:40 от Еванджелин

# 161
Хелоу, дружки Kissing Heart

Рекох да донеса последните новини за приятели и колеги, защото при патроните е тишина вече.

По последно инфо от Бирсен, Несрин Джевардзаде изненадващо влиза в екипа на Три куруша, като преди това беше дала съгласието си за друг проект. Несрин влиза на мястото, което беше уж за Хазал Субашъ, демек ще бъде Бахар, дъщеря на бащата на мафията. Снимките ще започнат в края на месеца, а нашия Ураз е започнал да взима уроци по танци Grinning

Рени, погледни моля те, латино танци ли са, че не можах да се оправя аз Joy

https://www.birsenaltuntas.com/dizi/nesrin-cavazdaze-uc-kurusun-bahari-oldu/1285/

Излезе и трейлъра на Присъда, сериалът на Каан и Пънар Дениз Heart Eyes

Но си признавам, че с най-голямо нетърпение си чакам любимата Чукурова Heart

Без значение колко силни творби ще има, отсъствието на Неслихан прави сезона много дефицитен, поне за мен Heart

# 162
  • Яко в Матрицата...
Еве, ромски/цигански танци трябва да са Grinning

# 163
Ох, отсега умирам от смях Grinning

Благодаря, Рени Kissing Heart Виж какво написа Бирсен Grinning

https://twitter.com/birsenaltuntas1/status/1435345523268009987

# 164
  • Яко в Матрицата...
Написала е това, което и ние писахме толкова пъти - лош сценарий бе това с влизането на синята спасителка … “Дори и на дяволът няма да му хрумне това” Joy

Общи условия

Активация на акаунт