Ваканцията след ОСМИ клас - част 4!

• 28 097
  • 735
  •   1
Отговори
# 450
От "Чипита" по принцип мирише на сладкарница.Но не съм наясно дали може до центъра да стигне. При нас е винаги така следобед и привечер.

# 451
  • София
Според кратка справка поне в момента вятърът е от север. То по принцип в София духа преобладаващо от север/ северозапад, така че вероятно  посоката е била идентична и по-рано днес. Така че може би не са Чипита, но Нестле са в северната част на София. Обаче имат ли още производство в тази база - не знам. Може и някой друг с подобно производство да е, щом Аманда казва, че е нещо обичайно при тях, явно причината е от подобен характер.
На мене просто не ми се вярваше днес, че мирише на прясно изпечени гофрети, реших, че е някакво сложно физично явление и се чудех какво ли се е довяло от Африка този път. 😆

# 452
Оф, утре отивам за гофрети😀

# 453
  • Между гори и планини
В Горна Оряховица една есен миришеше сладникаво, на хляб и нещо друго. Оказа се някакво осмърдяване от завод, който те си търпят. Кой знае вашите пастички всъщност каква гадост са....

# 454
Абсолютно
В нашия квартал на едно място мирише невероятно на нещо сладко,череши, кола, бонбони...оказа се от автосервиз, където боядисват коли.

# 455
  • София
Никаква миризма не съм усетила аз, сигурно защото при нас духа от юг, от Витоша. Joy

# 456
Нищо не усещам аз, но не съм и точно в София де. Пък и обонянието ми хич не е вече като фабричното. Преди години карах някакъв вирус, вероятно тип корона, наборката беше на около 2. Хрема просто, нищо извънредно, но загубих обоняние, вкус... Върнаха се след известно време, но не са точно каквито трябва да са, поне обонянието не е. Сега заради Ковид пак губих обоняние, но по-бързо се върна.
Климатик не обичам. Вкъщи на долния етаж е доста прохладно, горе е топличко, ама аз обичам. Дори в колата рядко пускам климати, когато съм сама. Само сега като е близо 40 градуса.
Да издам една съфорумка, че е рожденичка днес! Честита да си Vesana! Жива и здрава! Страхотен ден ти пожелавам! И непременно да се видим в най-скоро време! Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

Последна редакция: вт, 03 авг 2021, 09:00 от Betty L.

# 457
  • софия
Весана, честит празник! Желая ти да си жива и здрава 🎂🏵️

Снощи късно се прибрахме, сега се каня да оправям багаж, перални, цветята ми са щета. След 46° тук ми е приятно прохладно за сега.

# 458
  • у дома
Vesana,честита да си! Flowers Hibiscus  Бъди здрава и щастлива!

# 459
  • Отвъд алеята зад шкафа
Добро утро!

Весана, ЧРД!

Поздрав, момичета!

# 460
  • София
Честит рожден ден, Весана! Hug

# 461
  • София
Весана, ЧРД! Бъди много щастлива.
Гадамер, много готино това. Значи аз вече съм свекърва и кралицата Слънце Simple Smile Ох, не знам каква ще съм свекърва, ама сигурно няма да съм лесна. Луната трябва да е много добра към мамин златен. Който нищо не чете от задължителната литература, но да ви кажа и аз не давам зор. Ако иска. Важното е, че чете книгите на френски. Курсът му свършва на 15.08 и много си хареса учителката. Определено според него му е полезен, защото ми обясняваше за някакви времена, които не ги е разбрал както трябва в училище, а сега са му станали ясни. Оферирам го да го запиша на един десетдневен курс само граматика във ФКИ през септември. Дано да се съгласи, защото хем полезно, а и ще му е и разнообразие. Оказа се, че в квартала няма с кой да излиза. Бяха сформирали една компания с двамата негови приятели и бившето гадже и приятелки, но сега след като се разделиха не се вижда с тях. А и както казах не иска да чуе и за уж най-добрия си приятел, който доста кофти  постъпи спрямо него. Но такъв е животът. Научи някои уроци по гадничък начин, но какво да се прави.
Ще ми се сега август да набавя учебниците за 9ти клас, но нашата гимназия хич не бърза с информация по този въпрос. Не че се учудвам на това нещо. Нищо ново под слънцето във ФЕГ. И новата класна ми е любопитно по какво ще е ама и там ще почакам.

# 462
Весана, честита да си! Flowers Bouquet
Жива, здрава и много щастлива бъди!

# 463
  • гр.София
Честит празник,Vesana !  Flowers Hibiscus Flowers Four Leaf Clover

# 464
  • Sofia
Да споделя, момичета се прибраха от лагера. Почти не съм ги виждала Simple Smile, защото са изтощени и наваксват със сън. Голямата не беше лягала изобщо последната нощ, а малката беше станала в 3 сутринта, защото посрещали изгрева (от 3 до 6 !?! ). Взимат със себе си добри спомени. Малката чак в края на първата седмица откри "своята" компания, основно сред новодошлите за втората седмица - това в посока размишленията 2 седмици на лагер... много ли са, малко ли са... идеално са да се напаснете и да не си омръзнете! Някой беше писал, че лагерът е най-подходящ за възраст от 15-16 нагоре, споделям. Оплакванията са от храната и от програмата - игрите, включително въпросите в клуба по дебати (инфо от повтарящите, сред които не са нашите човечета), не била променяна последните 3 години (отново обръщам внимание, че не мога да потвърдя). Ако "техните" хора отидели догодина, и нашите са готови Simple Smile - това пък на въпроса биха ли повторили.

Честит празник, Весана! Здраве и щастие!

Общи условия

Активация на акаунт