Ваканцията след ОСМИ клас - част 4!

• 28 113
  • 735
  •   1
Отговори
# 150
Слънчева, вярно ли така се плезиш?Simple SmileПлезанка:-)

Шмърц, обаче ако има раздвоение на личността , как да се стреми да бъде по- добър от вчерашното си аз?Simple Smile Ще се обърка:-)

# 151
Шмърц, обаче ако има раздвоение на личността , как да се стреми да бъде по- добър от вчерашното си аз?Simple Smile Ще се обърка:-)
😂😂😂😂😂
Небой се! И това сме го отиграли - всеки отговаря за собствената си личност в раздвоението! 😆

# 152
  • София
Аз съм от телефон и почти не виждам заека Simple Smile камо ли поглед.
Ред, точно се чудех как ли върви свикването при вас. Успех 🐈🐈‍⬛

# 153
  • Между гори и планини
И ние харесваме Варвара. Бяхме в един хотел с Дони и Нети, дъщеря им закусваше със Стивън, а на плажа играеше и с дъщерята на Иван Ласкин.
Но сега си ми е добре в Елена. През деня е доста горещо, ни поне не влажно и не се потя. Обрах си домати и краставици, направих салата, сипах си ракия и сега съм под асмата със щурците. Нощем става под 20° и се спи много добре.

# 154
Хаха, Шмърц, добре тогава.# чувствамсеспокойна

Elwing, поглед “ един път” вади Ну Заец.

# 155
  • София
Ред, вземете и един заек, да въдвори мир! 😜

# 156
  • София
Ааа, сакън!
То ясно, че двете котки светкавично ще станат отбор, ама горкият заек.

# 157
Ред, вземете и един заек, да въдвори мир! 😜
Ред, не ги слушай! Искат да докарат раздвоение на личността у горките котки! 😂

# 158
  • Отвъд алеята зад шкафа
Дикси, колко е красиво! Фантастични снимки правиш👍

Гадамер, кога заминавате за Тоскана?

Илит, за Румъния имаш предвид, че не искат ПСР ли?

Уж последната седмица на август.

По това време не мога да си причиня море - нито жегата, нито навалицата са ми на сърце.

# 159
  • София
Ахахахаха, току-виж малкият се зачуди какво животно е. 😂

Зайците могат да бъдат и много агресивни, особено когато се чувстват застрашени. Наежват се баш като котараците.

# 160
Ред, фотографира ли Уинстън? Представям си Тереза в какво недоумение е изпаднала, що ще тук тоз Уинстън. Ще се нагодят един към друг. Няма друг начин. Simple Smile

# 161
  • София
Биси, признавам си, че тайно мечтая да дойде моментът, в който да ги фотографирам двамата заедно.
Ако много се проточи работата, ще пусна преждевременно снимка на Уинстън, ама много ми се иска да е първият вариант. 😊

# 162
Значи, Слънчевата, хем я съветваш да си вземе заек, та да въдвори мир, хем обясняваш колко били агресивни зайците? Какво следва да си помисли човек за цялостта на личността ти? 😂

# 163
Щом така ти се иска да стане, така ще стане:-) Скоро да е:-)

# 164
Red, ще свикнат заедно. Щом преди две години нашият Пухчо свикна с Оскар, значи всичко е възможно. Там първоначално се бях отчаяла. Никога не станаха близки приятели, но си съжителстваха спокойно заедно.
Ето ви една, май, скорошна снимка на Томи.

Общи условия

Активация на акаунт