Ваканцията след ОСМИ клас - част 4!

• 28 123
  • 735
  •   1
Отговори
# 180
  • Велико Търново
Хера, хотелът се казва Ла мер, семеен с 5-6 апартамента, надявам се да е спокойно, отзивите са добри - че е чисто, спокойно и уютно. Ще дам впечатления на място . Има големи тераси с изглед към морето 🙂ако е голяма навалица, просто ще си вечеряме в хотела, магазини бол наоколо.
Аз съм набор 76 😉

# 181
Добро утро 🌞
Мисля, че му е време на Ричард Алибегов да започне да реве по телевизията, че заведенията са му празни, защото всички са на море и държавата трябва да направи нещо, иначе той ще фалира.

# 182
Прекрасни дечица и мами в темата🥰

Бети, честита прическа на девойката.
О, колко ми е познато това с " не ти е хубаво"🙂 Добре, че Моника е този тип , който много трудно се влияе от чуждо мнение, а и освен че слуша какво й говорят, гледа и как й го казват.
Преди няколко дни, нейна приятелка в мое присъствие й каза, че с този цвят не й отива, да се направи с черна коса. А, и маникюрът не й харесвал. Аз започнах да се смея, майката се изчерви от притеснение, пък Моника отговори: " О, добре, добре" и поде друга тема.

И аз съм по- възрастна от 42, моля, моля.

Последна редакция: чт, 29 юли 2021, 09:50 от Biserka_a

# 183
  • Стара Загора
Хера, хотелът се казва Ла мер, семеен с 5-6 апартамента, надявам се да е спокойно, отзивите са добри - че е чисто, спокойно и уютно. Ще дам впечатления на място . Има големи тераси с изглед към морето 🙂ако е голяма навалица, просто ще си вечеряме в хотела, магазини бол наоколо.
Аз съм набор 76 😉
Още един набор 76 се нарежда на опашката Simple Smile))
Ние сме на море от 7 агвуст. Тази година, за първа година сме на Север, Кранево. Взехме една къща, без изхранване сме. Но децата не са малки. Надявам се на спокойно и приятно семейно море.

# 184
  • София
Има трето класиране, ако някой го чака.

# 185
  • гр.София
Бяхме в Кранево преди две години. Чудесна отправна точка за обикаляне на Северното Черноморие. И до Добрич се разходихме.
Кранево имаше  голям безплатен паркинг пред плажа.И плажът е добър (  доста русначета от лагери, сега надали) . Пеша по него и си в Албена.
Хера,не че си питала ,ама да ти кажа Smile

# 186
И аз се чудя дали да отидем до Царево.Вчера дъщерята се обади и каза,че няма проблем да отидем при нея,защото Неда е поискала да си тръгват ,че и писнало от шум,тълпи и блъсканица.Днес ги очаквам ,а аз мога да мисля още малко,че командировката е до средата на август.Хич не ми се ходи на нашето море.Май си мечтая за септемврийско или октомврийско гръцко.Другият вариант е турско,че и там ще има командировка от два месеца и да не скучае детето ми само.Почти половин година не си е у дома.

# 187
  • София
ние бяхме на Слънчев ден през втората половина на юли. през делнични дни спокойно, свободните зони направо пусти. същото положение и на огромната ивица на Албена, където комплект чадър + 2 шезлонга струваше само 5 лв.
през уикендите обаче става страшно. за първи път видях природното явление, наречено "резервация на чадър" Simple Smile отиваме в 8:30 на плажа и всички чадъри празни и резервирани с табелки! цяла Варна, Добрич и околиите се изсипва на плажа.

# 188
  • Между гори и планини
Ами който е близо до Варна да ходи по буните, градският плаж и плажа на Аспарухово, доста приятен за деца, защото е плитко . Има и паркинг. На Златните и Св.Константин и Елена, крака ми няма да стъпи, ужасни са станали, шумни, натъпкани и с безбожни цени. Всеки продавач и сервитьор има вместо очи  има центове .
Може би и това е причината заради която последните ни почивки бяха все в планината. Чист въздух, хубава храна, басейн за детето и разходки сред природата.

# 189
  • София
Бяхме в Кранево преди две години. Чудесна отправна точка за обикаляне на Северното Черноморие. И до Добрич се разходихме.
Кранево имаше  голям безплатен паркинг пред плажа.И плажът е добър (  доста русначета от лагери, сега надали) . Пеша по него и си в Албена.
:
Да, и ние бяхме в Кранево в края на май - страхотен плаж с много ситен бял пясък и доста просторна плажна ивица, въобще прекрасни природни дадености. Сега, в разгара на лятото - не знам как е.
До плажа има и ледена пързалка, една от малкото, които работят през лятото и на нея идват хокейни отбори от цяла Европа и Русия, но има и часове за свободно пързаляне. Големи купони се вихрят след мачовете на хокеистите Grinning

# 190
Колкото повече наблюдавам цирковото представление в парламента, толкова повече се размечтах да се изпозастрелят едни други, точно както техните работодатели го правят като си разчистват пазара... Нужда от партии не виждам никаква, пък на експертите не им се гази в тия дълбоки л@йна.
Тъжна картинка.

Извинете ме за офтопика. Може и от жегата да ми е...

# 191
  • у дома...
Шмръц, не ти е от жегата. Мен почна срам да ме хваща.

# 192
Аз пък вчера се наложи да спасявам ММ по време на предаването "Пресечна точка" Yum Моят е фен на всички политически дебати и новини.Та поглеждам аз и ми се набива едно Алгафари и му викам - това трябва да е син.Дааа,така се оказа.Следващият момент той коментира,че има и Райчева - дъщеряяя.Остана третият гост и моят въздъхва - поне един нов и неизвестен.Да,ама аз се запъвам,че няма как да е без подкрепа и чичо Гугъл казва син на Чакъров.Тук аз вече злорадствам,а моят вика - бързо нещо ,че ме пристегна сърцето.До вечерта се тюхка и мрънка в каква държава живеем.За успокоение аз му намерих колко от децата на парламентаристи са в последната листа на изборите и това го довърши окончателно.Реши,че няма как да се живее в такава "роднинска" държава и надежда за промяна и бъдеще почти никаква. Smiling Imp

# 193
  • София
Момичета, сори за офтопика. Брат ми (24г.) търси някаква работа временно за 3-4-5 седмици - за София става въпрос.
Нещо да ви хрумва? Пробва в някакъв доставчик на храна Глово, но нещо след приспадане на всичко за приспадане, не остава почти нищо за него. Може направо на лични, ако се сетите нещо, да не разводняваме тук.
Благодаря!

# 194
  • Стара Загора
Кранево имаше  голям безплатен паркинг пред плажа.И плажът е добър (  доста русначета от лагери, сега надали) . Пеша по него и си в Албена.
Благодаря за отговора ти. Във Варна съм живяла 5 години / студентка ВИНС ахахха/, в Добрич имаме магазин и често ходя, на ревизия де, дори сега юли месец отскочих за два дена, че сама я правих и за един ден с пътя ми идва ту мъч.
Идеята на нас ни е също, ако не е хубаво времето че има къде да се разнообразим. Наистина се надявам на спокойно и хубаво прекарана почивка август месец /до сега сме ходили все началото или средата на юли/
Миналият уикенд избягахме с три приятелки на женско море. Нагърмяхме се на Сопозол....ами лудница си беше. Но ние волни птички, без деца и мъже....не разбрахме, че има лудница аххаха

.......
Тъжна картинка.

Извинете ме за офтопика. Може и от жегата да ми е...
Избягвам да гледам политика. Такива циркове, тъпотии .....не вярвах, че могат да паднат толкова ниско и да се ринат в калта и да викат - пляскайте ни, вижте ни колко сме добри....

Последна редакция: чт, 29 юли 2021, 14:05 от Хера

Общи условия

Активация на акаунт