Ваканцията след ОСМИ клас - част 4!

• 28 083
  • 735
  •   1
Отговори
# 465
  • Някъде в Европа...
Весана, честит празник, лъвче! Бъди здрава, успешна, удивителна, желана, обичана и много глезена! 🌹🌹🌹💐💐💐💐Нашата зодия е най-хубавата 😉

# 466
  • Между гори и планини
Честит празник Весана! Прекрасен и незабравим да в денят ти!
Знаех си, че съм пчелата майка, сега разбрах , че съм и кралицата Слънце. Но не от Версай, а от наше село 🤣🤣🤣 Изисквания към снахата - да готви като мама, да може да копа с мотика и почивните дни да е на село под зоркия ми поглед да вари лютеница и компоти. Като снахата на съседката ми, златно момиче, коси, плеви, всяка събота и неделя е тук горката.
За лагера, мисля, че седмица стига, две са много. Явно качеството на храната е кофти навсякъде. Моя каза, че би отишъл и догодина, само храната да е по-хубава. А за това гаранция няма.

# 467
Честит празник, Весана! Simple Smile

# 468
  • София
Доня, ще изплашиш жената бе жена. Спри се малко Simple Smile

# 469
  • София
Весана, честит рожден ден! Жива и здрава, обичана, обичаща и щастлива с любимите хора!
На бъдещите снахи.. не им завиждам. И аз "добре" се справям като снаха. Разбираме се като цяло, но доста години минаха, докато се наместят взаимоотношенията.

# 470
  • София
Изисквания към снахата - да готви като мама, да може да копа с мотика и почивните дни да е на село под зоркия ми поглед да вари лютеница и компоти.
Ужас! Няма да ти ставам снаха. Joy
Аз съм по-скромна, искам само да го обича като мама. Simple Smile

# 471
  • Между гори и планини
Изисквания към снахата - да готви като мама, да може да копа с мотика и почивните дни да е на село под зоркия ми поглед да вари лютеница и компоти.
Ужас! Няма да ти ставам снаха. Joy
Доня, ще изплашиш жената бе жена. Спри се малко Simple Smile
Това е идеята, да остане само най- смелата, която наистина обича синчето.
Ама после ще иска лютеница и компоти да влачи от село към града, а?
Изискването за хубаво готвене е на младежа, който явно е оценил моето по време на лагера 🤣🤣🤣

# 472
  • София
Честит празник, Весана! Много здраве, поводи за радост и щастливи моменти с любимите хора! 🍀🎂🌺🥂 Доста Лъвчета наистина. Simple Smile Наборът има тези дни, още не сме решили как и къде да го празнуваме. За подарък също.
За снахите... преди време им пожелах да са мъже под чехъл, защото само така ще са щастливи и ще вървят нещата. Намекът беше повече към мъжа ми, който повдигна вежди в знак на несъгласие Simple Smile Дано имат умни и добри жени. Но наистина трябва да ги слушат Simple Smile Имам колежка с дъщеря и син. Казваше, че има много претенции към бъдещ зет, а снахата просто трябва да търпи сина й.

# 473
  • София
Ааа, Доня! Ужас! Joy
Дъщеря ми е инструктирана лично от мен да бяга от подобни неща с 200 в час. То и  аз ще избягам. Grinning

# 474
Аз подозирам, че моят син никога няма да се престраши да ми доведе снаха, познавайки изискванията ми по принцип, не конкретно за снаха. Той е добър човек, не би причинил такова нещо на момиче.
Единственото решение е да избягам в дън горите Тилилейски за да не се притесняват от мен. 😆
Иначе не съм лош човек... Ама на! Твърде съм строга.

# 475
  • sofia

Изисквания към снахата - да готви като мама, да може да копа с мотика и почивните дни да е на село под зоркия ми поглед да вари лютеница и компоти. Като снахата на съседката ми, златно момиче, коси, плеви, всяка събота и неделя е тук горката.

Доня, това е героиня на Елин Пелин, такива вече няма🤗
    Весана, здрава и окрилена бъди!

# 476
Весана, да си здрава и да ти е весело:heart:!
Моят каза,че щял да бъде домакин. Ще готви и чисти, а на жената ще предостави всички възможности за кариерно развитие:joy:

# 477
  • Между гори и планини
Отишъл един ерген при майка си на гости и с него завел три момичета. Казал ѝ - познай мамо, коя ще е бъдещата ти снаха!
- Ей, тая къдравата! - казала майката.
- Как позна? - учудил се синът ѝ.
- Само като я гледам и вече не я понасям!!!
🤣🤣🤣🤣
Вероятно аз ще съм готина свекърва, стига синът ми да знам, че е наистина щастлив. Но въпреки това правенето на зимнини, много би издигнало снахата в моите очи. Такава дето ще ми е цял ден кълка връз кълка с кафето на шезлонга, мисля че и сина ми ( дано е толкова умен) не би харесал.

# 478
  • София

Санака, ей това е приказка!

# 479
  • Пловдив
Аз пък се опитвам да насоча нежно детето да вземе някоя португалка, новозеландка, италианка, че и мама да намаже. Аз зимнина не правя, не искам и някой друг да прави. Готвя, добре, обичам да се занимавам, но да клепа над компот, който никой не пие, или лютеница, която да ми взема времето, мерси. Сладко прави мама, може и аз да правя, о то е малко и не е трудоемко. Не мога да си дам времето за пътуване, за обикаляне по света, у нас, по планини, по езера, по туризъм, за зимнина. Спомените са ми важни.
Върнахме се от морето, едвам изчаках да си дойдем в събота и в неделя драснахме на Рила. Синковеца не му се седеше с нас, излизаше сам вечер, като се засечем се правеше, че не ни познава, но така е с тийновете. Догодина вероятно няма да дойде с нас, щял да работи и после да иде сам. Да видим.

Общи условия

Активация на акаунт