Ваканцията след ОСМИ клас - част 4!

• 28 020
  • 735
  •   1
Отговори
# 645
  • Някъде в Европа...
Да се засмеем малко:

# 646
  • София
Илит, колабиралата жена боледувала ли е Ковид?
Не.

# 647
  • София
Скаридка, а как ви се изменят антителата във времето? Намаляват ли?

# 648
  • Отвъд алеята зад шкафа
Илит, колабиралата жена боледувала ли е Ковид?
Не.

Можеше да не е жива, ако беше хванала Ковид, в такъв случай.

# 649
  • София
А можеше и да го прекара без да разбере, а реакцията към ваксината да е алергия към някоя от помощните съставки.
Гадаем.

Аз не съм антиваксър, напротив. За себе си сериозно обмислям ваксиниране, въпреки че много ме е страх, защото и аз съм в ремисия след онкодиагноза.
Против задължаването съм, без доказателство, че така се спира разболяването и най-вече предаването на вируса.

# 650
  • Отвъд алеята зад шкафа
При 1-2 милиарда поставени ваксини, нищо не гадаем.

Човек е хубаво да се ползва благините на живеенето в общество, но е тъпо да очаква, че колективът ще го пази, а той ще мине хитро между капките.

# 651
Съгласна съм с gadamer
Освен това лично съм се убедила в ползата от ваксината, защото мъжът ми влиза и в ковид отделения и не се зарази. Беше от първите ваксинирани. След време колегите му също се убедиха във ваксините и панически търсиха връзки за ваксиниране ( по времето, когато не достигаха ваксини).
Няма как всичко да стане както преди. Явно на политиците не може да разчитаме. Почти за нищо, а за образование съвсем.

# 652
  • София
Я ако искате да сменим темата, че да не се разправяме.
Пускам ви две снимки на Уинстън, защото не знам дали скоро ще стигнем до фаза сприятеляване. Тереза малко е яхнала метлата. Grinning
Скрит текст:
Скрит текст:

# 653
  • Отвъд алеята зад шкафа
Хаха, Ред, страхотни са! А погледът на Тереза - един път!

# 654
  • sofia
Когато не може да се настанят пострадали от катастрофа в реанимация, защото е пълна от болни с ковид, борещи се за въздух и някой лекар да трябва да вземе решението кой да живее, защото всичко е за пари и е преувеличено, се моля никога да не бъда на мястото на нито един от участниците в тази ситуация...

# 655
  • София
Гадамер, това са 2 броя Уинстън. Grinning
Ето я Тереза:
Скрит текст:

# 656
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аа, защо ми се видяха различен цвят котките! Ужас!

Не знам дали следвате Котаракът Румен, черпя с една снимка, на която показва как се мерят килограми:

# 657
О, Ред, но Уинстън е разкошенннн!❤ Как да не го заобича човек!
Тереза е кралица!❤

# 658
  • Sofia
Да се засмеем малко:

Не го ща аз😂
Леле, Уинстън е разкошен!

# 659
Ред,Уинстън нали беше клепоух? На снимките хич не се виждат подвити ушета.
Снощи Оскар и Томи такова боричкане спретнаха, достойно за олимпийски финал по борба. Докато взема телефона и започна да снимам, мачът свърши и не можах да го документирам. Дебнеха се, застанали един срещу друг, в един момент някой атакува, изправяха се на задни крака, предните вкопчени... Страшна гледка бяха. Може и те да са гледали Олимпийски игри 🤣
Ние се ваксинирахме още пролетта за собствено успокоение. Не че се бях запритеснила особено, но смятам, че щом има начин трябва да се възползвам от достиженията на цивилизацията и да минимизирам възможния риск. Убедихме и родителите си. За децата, ние с баща им вземаме решение, преценихме, че е за тяхно добро да имат ваксина и ги ваксинирахме. Не ме е грижа ни за учителите, ни за останалите родители, ни за съучениците им. Тяхна работа. Да правят каквото решат, но ще е адски глупаво при наличие на ваксини, да откараме още една година ДО. Моите деца имат сложени и някои ваксини, които не бяха в имунизационния календар. Ако имаше как, щях да им сложа и тази срещу варицела и да им спестя един възможен херпес зостер в бъдеще. Това чудо майка ми го прекара преди години и още помня какви болки изпитваше месеци наред, докато отмине.

Общи условия

Активация на акаунт