Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 97)🍒

• 33 390
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
Добро утро, момичета! Relaxed Flowers Hibiscus

Добре дошли и на новите попълнения в темата. Винаги е хубаво като се включат нови потребители. Надявам се да се отбивате често. Simple Smile

Линде, така и не разбрах, какво му прави Ханде на кадъра. Stuck Out Tongue Closed Eyes

Серкан май ще взима уроци по предлагане на брак от Кираз.

# 121
  • София
Кукличка, имаме потвърдени 13 епизода, Неслихан беше писала в Инстаграм, че последният епизод ще е 52-ри, така че не се притеснявай и да не те вълнува този рейтинг. Не мога да си обясня защо е толкова нисък, това лято всички летни сериали без този в петък са с ниски числа. Но, честно казано, не ме вълнува. Имаме си сигурни епизоди, нека им се наслаждаваме! Малко остана, а историята наистина ми харесва и обожавам втория сезон. Purple Heart

Гюнайдън, къзлар! Animal Bee
Усмихнат ден ви желая!!! Nature Sunny

# 122
  • Кърджали
Всички сериали това лято са с нисък рейтинг. Само един - два май се въртят около 4. Всичко друго е 1-2-3. Като гледам  в различните им категори сме на второ, трето, хайде и шесто място за всичко излъчено през деня. Което не е чак толкова зле. Просто рейтингите като цифри никакви ги няма, но не е само при нас. Не знам - повече дигиталните платформи ли се гледат, нищо ли не гледат/ забелязвам че на първо място обикновено са новините, явно като се депресират от новини и вече не им се гледа нищо ... друго обяснение нямам вече/....

# 123
  • София
Слънце това е един гиф, на който Ханде барабани свойски с пръстчета по ръката на Керем. Но така и не успях да го кача като гиф. Излезе ми като снимка. Сега го търся, за да кача линка.

Не се притеснявайте за рейтинга, момичета. Нека да не забравяме, че в момента светът е Олимпиада. Всички летни сериали са с невероятно ниски рейтинги.

# 124
Обаче тук продължаваме да сме "бетон" Trophy

# 125
  • София
Понеже съм от служебният компютър и нямам свален линк за качване на гифчета от Туитър, моля ако някоя от вас има да ми даде.

Последна редакция: чт, 29 юли 2021, 15:29 от БлагаВест

# 126
Снощи сцената с динята ми беше забавна. Имаше ли някакво скрито послание?
Аз понеже не разбрах много какво Серкан обясняваше на Еда, гледах как пошляпва динята и се замислих дали обичат да се пошляпват в леглото.
Може би с превод ще разбера дали сцената с динята има някакъв еротичен заряд Joy

# 127
  • Кърджали
Абе обясняваше по какво се познава че една диня е узряла и е готова за консумиране. Май покрай динята се опитваше да обясни на ЕДа че и той е съвсем готов за да са заедно за цял живот, ама....

# 128
И в СОМЕРА сме № 1 Wink Даже бием мача ...

# 129
Здравейте момичета, цоп и аз в морето (т. е. в новата тема).😁😇😘
Марги благодаря, както винаги темата е прекрасна!🌷🌹🌷
Да не мислите, че снощи съм изпуснала купона, тук бях! 😜😀 Благодаря на Алекс и Али! Серията ми хареса, имаше доста Еда и Серкан! Най ми хареса, как Еда се изчерви когато Серкан тръгна да я души, по точно да вдишва аромата ѝ. 😜😀😘Струва ми се, че Ханде не може да се владее много, когато Керем я приклещи! 😁😜Краят на серията също беше много хубав! Затвориха вратата, да им бъде преграда, но телата си не можаха да подчинят! Не могат да са далеч един от друг, когато всичко вътре гори! А и защо ли да не гори, "не се гаси туй, що не гасне" е казал поетът! 😀
Писала съм го, но пак ще се повторя.
Всяка жена заслужава един Керем в живота си, да я гледа така, както той гледа Ханде! 😇😇😇
Първата снимка в темата, тази от колажа, е много вдъхновяваща! Може би е погледът на Керем, не знам, а може би очите! А може би е любовта! ❤️❤️❤️

Ех, и мен ме е вдъхновявал този мъж, макар и само да го рисувам!

# 130
  • Пришълец
Лаура, хареса ми това твоето "цоп в морето". Понеже темата я подреждах точно с мисълта за него Sweat Smile

# 131
Та какво беше казал навремето Серкан - един ден ще се събуди и ще види че е женен за Еда и с две деца. Тогава му звучеше като проклятие малко, сега май ще е щастливо сбъдната мечта

Хайде и аз да кажа - таз година Серкан и Еда, догодина Керем и Ханде.Добре де, може още таз година и Керем и Ханде. Може направо двойна сватба - докато снимат сключването на брак на Еда и Серкан, да вземат да оженят Керем и Ханде. Поне този ни хаштаг да не иде зян

След края на ЧД Танер се ожени на същото място , където героят му Али се ожени . Така и така са на един продуцент - предлагам и ХанКер да се оженят веднага на същото място след ЕдСер Smile Heart

Хелоу дружки Hug

Добре дошли на новите момичета Heart Eyes

# 132
Хей. Хей. Ще дам мнение за вчерашния епизод след като бъде качен с превод , защото така успях да изгледам досегашните. Grinning Но както виждам вчерашния е бил интересен и промото за следващия изглежда още по-добре. Благодаря за милите думи. Очаквайте и от мен мнения. Grinning Simple Smile

# 133
  • София
Нямам търпение и аз за сватбата на Ханде и Керем. Вълнувам се, все едно става дума за моята собствена сватба. Да, правилно прочетохте - Еда и Серкан са ми ясни, там нямам съмнения относно щастливия край. Приказката им е предречена от самото начало как ще свърши, но Ханде и Керем ме вълнуват повече. Heart Eyes

Добре вървим, но все пак в тази анкета очаквам да сме с поне 100 гласа пред вторите. Просто Еда и Серкан са Nature Fire, няма друга такава двойка. Така че, моля ви, гласувайте и нека чукнем 200 гласа в полза на нашите. Revolving Hearts
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 29 юли 2021, 13:28 от Бърборанка с розови очила

# 134
Момичетаааа, идвам с бомбастична новина! Нашите ще ходят в Бейрут за награждаването!🤯🥳🥳🥳🥳🥳Новината е публикувана ливанско онлайн списание.

Общи условия

Активация на акаунт