Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 97)🍒

• 33 385
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
Утре, т.е. днес съм от 5,00h на работа, а още стоя и гледам фрага...И като че ли всичко си струва дори само за физиономията на Керем, падайки на колене пред Ханде и произнасяйки името ѝ,...
Защото те отдавна не играят Еда и Серкан!
Те са истински в този сериал!И дори в глупостите и пълнежите са истински!
Това исках да споделя! Струваше си!

Страхотни емоции ни носят Ханде и Керем. И за мен са повече те самите, отколкото Еда и Серкан. Sparkling Heart Не знам дали Ханде ще припада при предложение за брак, но ние изпопадахме отсега. Stuck Out Tongue Closed Eyes

Лека нощ! Nature Sparkler

# 106
Здравейте. Нова тук. Grinning Случайно намерих този сериал покрай Тик Ток и страшно много ме зариби. Буквално за 3 дена успях да изгледам всчики епизоди до днескашния. Grinning Наистина си желая най-доброто за Еда и Серкан.

# 107
Марги ❤️🍒,
Благодаря за новата тема, прекрасна е....
На всички допринесли за новата къщичка 💐
Аквамарин,  плаках, ❤️ и с  всичко споделено ме докосна.,
Блага Вест❤️... .. Толкова ми е познато.... Плаках, усмихнах се и се възхитих на силата ти и начина по който го сподели....
На мен ми трябва ха доста години, но и аз Благодаря на ММ, че беше до мен и ми даваше много сила....
Всички казват, че тези трудности ни правят по силни,... Истината та е, че остава една празнина за цял живот, тази болка не минава... Само времето я притъпява и те учи да живееш с нея.....

Момичета, изпуснах и серията тази вечер...
Връщам се са ви чета Simple Smile

# 108
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден изпълнен с много настроение и усмивки. Wink

Gift Heart

П.С. Хриси, добре дошла при нас Wink

Последна редакция: чт, 29 юли 2021, 07:13 от mi_si

# 109

Ох, разкошен фраг! Най-ми стана смешно, че Дениз помисли, че е за нея предложението.
Всеки епизод има толкова много хумор. Влюбена съм във втория сезон!!

Благодаря ти за бързия превод на фрага.

# 110
По-наблюдателни фенове Wink

Stuck Out Tongue Winking Eye

# 111
  • Пришълец

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Забелязвам, че повече от самия епизод ви е развълнувал фрага за следващия... И едно мнение срещнах назад по страниците, цитирам по памет: "да вдигат двойна сватба". Подкрепям. Да се взимат едновременно Еда-Серкан и Ханде с Керем, че да не ги мислим Joy

# 112
Здравейте!
Ако може и Еда и Серкан да станат свидетели на Керем и Ханде Joy
Реала си е реал, сериала си е сериал. Реала го пише живота, а сериала сценариста, но няма лошо да се помечтае.
Епизода ми хареса, но сякаш игирите на успеха ми дойдоха малко повече, чист пълнеж, можеше да има повече ситуации ала фемили Болат.
За фрага, като изгледам следващия епизод ще мога да кажа повече.

# 113
Красавицата ни тя Gift Heart

Wink

# 114
Здравейте, Flowers Tulip
аз скоро си направих профил в бг мама за да мога да ви следя. Вие сте невероятни, не знам как успявате да разбирате и публикувате цялата информация за Керем и Ханде, дори ми прави впечатление, че преди официалните източници да са направили това.
Преди следях информацията във фейсбук и туитър, но тук при вас всичко е на едно място, подредено е и е много приятно, а и най-важното винаги инфото е актуално и своевременно. Харесват ми гифчетата, които пускате.
Ще се радвам да ме допуснете до вашето "семейство" Blush
Хубав ден!

# 115
  • Пришълец
Diamand_007, Hristina M. Koleva - добре дошли! Включвайте се смело Hug

Последна редакция: чт, 29 юли 2021, 10:10 от Маргарита Н.

# 116
  • Кърджали
Добро утро и от мен
След снощната серия ми се спи, но пък съм доволна

И за добро утро :
Малки сладки мечти
https://ok.ru/video/2421996915427

# 117
  • София
Добър ден на всички ХанКерки с пожелание за един лек и поносим от жегите ден. Пийте повече течности и стойте на прохлада. Пазете се момичета. Пазете се, защото ще ни се налага да ходим на сватба.  

Добре дошли на новите момичета Христина и Диамант!  Радвам се, че нашето сплотено семейство се увеличава с нови членове. Влизайте активно в темата и спокойно си казвайте мненията.

Снощи не можах да дочакам фрага. Просто ми се затваряха очите и не успях да го изгледам, но пък днес след като го видях и съм много щастлива. Очаква ни много интересна 47 серия. Толкова са истински двамата, все едно Керем предлага на Ханде.  Но като гледам Ханде и тя никак не се дърпа.
Кажете ми сега, това Еда ли е или Ханде. Повече ми прилича на Хандемий.

Последна редакция: чт, 29 юли 2021, 10:31 от БлагаВест

# 118
Ето го неофициалният рейтинг
Total | (2) | 3,03
AB | (6) | 1,71
ABC1 | (3) | 2,79
и официално:

И конкуренцията ни Wink

Последна редакция: чт, 29 юли 2021, 10:23 от mi_si

# 119
Епизодът беше хубав, защо рейтинга е нисък?
Така както върви май най-много 11 да са епизодите. А аз се надявах на 13, нали се носеше слух, че може да имаме 2 допълнителни епизода.

Миналата година по това време рейтингът вървеше само нагоре. Сега пак сме тръгнали към дъното.

Общи условия

Активация на акаунт