Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 97)🍒

• 33 379
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Да се преброим колко врабчета сме на клона и чакаме фрага?? Grinning

# 91
  • Кърджали
Строй се. Фраг след 2 минути
Серкан ще предлага брак
Ясно, объркали  хаштага с този за другата седмица... Нямам друго обяснение
Ама фрага ми хареса

# 92
Фрагът:

и във Фокс

# 93
Айде това лято Еда и Серкан, а на есен Ханде и Керем. Satisfied
Да се взимат, за да можем всички да се успокоим. Gift Heart

#evlenbenimle
1,02 млн. туита

# 94
Ааа, иде ми да крещя с цяло гърло!!!!!🔥🔥🔥🔥Серкан предлага брак на Еда🤯Не знам как ще издържа до другата сряда!!!

# 95
Ааа, иде ми да крещя с цяло гърло!!!!!🔥🔥🔥🔥Серкан предлага брак на Еда🤯Не знам как ще издържа до другата сряда!!!

Kойто носи бяло му се е...

Скрит текст:
доженило Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 96
  • Кърджали
Ама като гледам как е облечена Еда, май Серкан си е научил урока и ще предложи брак точно преди самото сключване на брак. Тъй де, предлага и сключва брак, няма да губи време в годежи, подготовки...

# 97
# 98
Това май ще е сутринта, след като Серкан е видял татуса на Еда.🤪😁

Обаче по всичко личи, че добре са прекарали нощта...😆 Вероятно са омесили са един кекс за сдобряване!🙃Дано поне дадат малка част, че и ние да видим.🙊

А Дениз си мисли, че предложението за брак е за нея!😂😂
Сега остава да чакаме и желанието на Кираз да се сбъдне и да се появи братче/сестриче.😏

Дай Боже скоро и Керем да падне на колене така пред Ханде!🤞Тогава вече сигурно ще припадна от радост.😅Никога не съм предполагала, че ще се вълнувам толкова за хора, които не познавам!

# 99
Ето каква е схемата:
Епизод 26- кекс за сдобряване и след него-предложение за брак
Епизод 46- кекс за сдобряване и изненада- предложение за брак Joy

# 100
Робомобили ?

Не мога да не ги сложа. Пожелавам им го от сърце. Керем да не се чуди много. Sparkling Heart

# 101
  • Кърджали
Та какво беше казал навремето Серкан - един ден ще се събуди и ще види че е женен за Еда и с две деца. Тогава му звучеше като проклятие малко, сега май ще е щастливо сбъдната мечта

Хайде и аз да кажа - таз година Серкан и Еда, догодина Керем и Ханде.Добре де, може още таз година и Керем и Ханде. Може направо двойна сватба - докато снимат сключването на брак на Еда и Серкан, да вземат да оженят Керем и Ханде. Поне този ни хаштаг да не иде зян

# 102
  • София
Страхотен епизод ни очаква. Според мен Серкан ще е организирал всичко предварително - предложение за брак и сватба веднага след него. Няма да протакват повече с годежи, подготовки и т.н. Само че какви са тези тоалети, които са им подбрали?? Еда е с ужасна рокля, въобще не ми харесва. Серкан не е зле в бяло, но тези тъмни обувки нещо не ми се връзват и с бели чорапки ли е?? Алоо, стилистите!!! Grinning

Благодаря ви за компанията, момичета! Както винаги бяхте страхотни. Нямам търпение за следващия епизод. Стягайте се, вадете официалните рокли и високите токчета - този път ще се ходи на сватба. Simple Smile

Лека нощ от мен! Nature Stars

# 103
  • Монтана
Утре, т.е. днес съм от 5,00h на работа, а още стоя и гледам фрага...И като че ли всичко си струва дори само за физиономията на Керем, падайки на колене пред Ханде и произнасяйки името ѝ,...
Защото те отдавна не играят Еда и Серкан!
Те са истински в този сериал!И дори в глупостите и пълнежите са истински!
Това исках да споделя! Струваше си!

# 104
Hands MetalChampagneGift HeartSparkling HeartRevolving HeartsТолкова е хубав фрага, че се питам това Еда и Серкан ли са или Ханде и Керем? В края предложението и тези реалистично гледащи се очи...Balloon

Общи условия

Активация на акаунт