Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 97)🍒

• 33 378
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Благодаря за красивата тема Heart
Честно казано надпреварването за училището ми идва в повече...."Приятелството си е приятелство, но сиренето е с пари...."
Толкова ли е важно какви са родителите....не е ли по важно на каво е способно детето...

# 76
  • Кърджали
Гости, накрая и четримата стигнаха до този извод. Че за децата е по - важно другото, да растат с обич...
серкан : Най. доброто което един аща може да напарви за детето си е да обича майка му. Аз не успях да го преживея, но Кираз няма да расте като с мен

Айдан иска да си признае всичко на Серкан, но той изпусна телефона и не чу нищо , па и без да иска затвори

# 77
# 78
  • Кърджали
Тия двете поне сключиха примирие
Серкан пита за татуировката .
Еда я изтрила преди няколко месеца, като си е направила на друго място. Серкан я изтрил веднага след като са се разделили
Айдан казва истината на Серкан по гласовата  поща. Очаквах Кемал да го чуе отнякъде .
Трябвало да види татуировката г-н Серкан Болат.
Ама другата седмица ще да е

# 79
така ли ще свърши ....
В Туитър пишат, че нашите се бъзикат със Сървайвър-Турция Wink

# 80
  • Кърджали
Явно.... Гаден край... поне да я беше поразсъблякъл - хем е  жега, хем да види татуировката
И защо беше този хаштаг, като  си останах без предложение за брак

# 81
Серкан дали ще си чуе гласовата поща.

А аз не разбрах кои и кога предложи брак - не може да е свършил епизода - хаштага нали е #evlenbenimle

# 82
чакаме фраг...след 30 минути...

# 83
  • Кърджали
Ще има фраг.
Ще е странно Серкан да научи за истинският си баща от едно гласово съобщение

# 84
Ще я гледа по време на рекламите татуировката, жалко че ние няма да видим какво точно е видял

Благодаря за споделените моменти и преводи!

Последна редакция: ср, 28 юли 2021, 23:53 от Slawena

# 85
За тази седмица - толкова. Сега 20 мин реклама, после отново финала, отново 20 мин. реклама и ..... фрага Wink

# 86
  • Кърджали
В Туитър предполагат/надяват се/молят се/хвърлят боб че може да пуснат нещо по-горещо в ютуб /нали уж си имат обещание/ та поне донякъде да си оправдаят хаштага.Пък и такъв финал в нищото навява на тази мисъл /не че и преди не са правили такъв никакъв финал на серия, даже май им е навик/.

# 87
Това ми хареса: Stuck Out Tongue Winking Eye
"Дай да ти видя татуировката?" в Турция означавало "Ще се омъжиш ли за мен?"

# 88
Хареса ми епизодът.😊 Само не разбрах защо хаштагът беше "омъжи се за мен"?! Вероятно е станала някаква грешка, иначе не намирам логика.🧐
Шефкат отговори в туитър, че няма информация за видео в ютюб. Според спойлерите в следващия епизод ще има горещи сцени, та май тогава ще пуснат клипчето в ютюб.🙃

# 89
Да се разпиша в новата тема, за да не я пропусна.

Общи условия

Активация на акаунт