Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 97)🍒

• 33 395
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
lady laura, душа, а тези, които не носят рокли, какво да правят? 🤔😏
Икаруса е готов, а що се отнася до страната на булката... Няма страшно, ние с nrgmama и още една шепа сме достатъчно 😆

С дънки ...... но задължително гол гръб.......Grinning

# 151
Запис и от мен в новата тема!
Не ми оставаше напоследък време да пиша, но ви следя и наваксвам.
Новият епизод ще го изгледам утре, НО фрагът... е страхотен и нямам търпение за следващия. Въпреки че ни остават само 6 епизода, ги очаквам с огромно с нетърпение и знам, че ще са невероятни Heart EyesHeart Eyes

# 152
Много ги обичам и двамата, но Ханде ми е слабост. Не я мислете булката. Може да сме малко, но сме силна подкрепа. Може и да не я дадем, ако младоженеца много протаква. Да си намества чакрите и ако не на есен, то на пролет да се организира сватбата. Smile

Много ще се радвам ако скоро им се случи. За други хора, дори близки не бих се радвала толкова. Така са ме оплели двамата в тази "любовна мрежа" и няма мърдане. Но не се оплаквам, добре ми е. Satisfied

Последна редакция: чт, 29 юли 2021, 16:31 от midnight__sun

# 153
  • Пришълец
Ами такова... Понеже се преплетоха сериала и реала не разбрах всъщност за чия сватба се стягаме или онази, за която спомена Славена, че Еда и Серкан ще са свидетели на Ханде и Керем Joy

Слънце, за теб и Налбантова, БлагаВест, Дефне и nrgmama знаем със сигурност, че Ханде ви е слабост. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 154
Ами такова... Понеже се преплетоха сериала и реала не разбрах всъщност за чия сватба се стягаме или онази, за която спомена Славена, че Еда и Серкан ще са свидетели на Ханде и Керем Joy

За Ханде и Керем табики. Там е интересното. Satisfied
Еда и Серкан са ясни.

# 155
  • Пришълец
Само да не вземем да ги урочасаме Stuck Out Tongue Winking Eye

# 156
Много хубаво не е на хубаво. Надявам се, че няма. Relaxed

# 157
Чукайте на дърво да не ги уручасаме

# 158
Nature Sweat DropsЗа жалост, аз няма да дойда на сватбата ... не , че нямам рокля/рокли... Не мога да избера страна. Може би ще надзъртам от дувара.Wine Glass

# 159
  • Плевен / София
Имам чувството, че от страната на булката сме по-малко Thinking Stuck Out Tongue Winking Eye
Аз винаги ще бъда от страната на Еда

Слънце, за теб и Налбантова, БлагаВест, Дефне и nrgmama знаем със сигурност, че Ханде ви е слабост. Stuck Out Tongue Winking Eye
Мен защо ме забравяте....Може да не съм много "активна" в последно време....но винаги съм била човек на Еда...Kissing Heart

# 160
  • София
Яси, тебе ще те сложим от страната на свидетелите.

# 161
  • Пришълец

# 162
  • София
Много палави тези Керемови ръчички    

Ето и гифчето от сутринта. Като гледам и на Ханде ръчичките не са мирни...

Последна редакция: чт, 29 юли 2021, 18:40 от БлагаВест

# 163
Цитат
Запис и от мен в новата тема!
Не ми оставаше напоследък време да пиша, но ви следя и наваксвам.
Новият епизод ще го изгледам утре, НО фрагът... е страхотен и нямам търпение за следващия. Въпреки че ни остават само 6 епизода, ги очаквам с огромно с нетърпение и знам, че ще са невероятни Heart EyesHeart Eyes

Да споделя едно свое впечатление от снощния епизод. Точно горните снимки ми оформиха впечатлението, въпреки че това не е единствената сцена. Та ... струва ми се, че като се загледа в Керем, Ханде забравя да играе. Смее се и ... хич не съм сигурна това по сценарий ли е или не. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 164
Nature Sweat DropsЗа жалост, аз няма да дойда на сватбата ... не , че нямам рокля/рокли... Не мога да избера страна. Може би ще надзъртам от дувара.Wine Glass

Яси, ние ще сме от страната на кумовете... иначе мога да бъда и на страната на по силно изразената, чисто визуално баклава 😁

Общи условия

Активация на акаунт