Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 97)🍒

• 33 398
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
Ново от Керем Wink

# 166
  • Пришълец
Тц, не сме те забравили, Гости. Но, ето. В цитираното от теб мое мнение говоря и за Ханде, и Керем, и Еда, и Серкан. Мъча се цял следобед да разбера за чия сватба се стягаме, дали сериална или реална, не получавам еднозначен отговор. Joy И в този смисъл малко се затруднявам да отсея коя от нас чия страна заема.

Яси, трябва да има дами и на хорото. Ти вместо мен. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 167
Gift HeartБлагаВест, Slawena,
благодаря!
Ще спретна най-деловия костюм и ще се подготвя в турското семейно право. Само да стане ... аз, съм кадемлийка /така казват/. Телец съм и кулинарията ми е слабост, но туркините са не надминати в баклавата, буквално. Видно и от момчето ни и физически, и визуално ах, ах, ... не ми прилича. Колко съм достолепна в началото на поста, а после ... слобости човешки.Sweat Smile Изпотихте ме!

# 168
Марги и за двете Wink Започваме с тази на Еда и Серкан, нещо като репетиция ... и за сватбата на Ханде и Керем ще сме в пълна бойна готовност Stuck Out Tongue Winking Eye
... три дни яли, пили и се веселили .... Stuck Out Tongue Winking Eye
Да са живи и здрави кумовете Simple Smile

Gift Heart

Cupid

# 169
Извинявам се, на всички натиснах нещо?!? и немога да изтрия болтването. Моля, Ви не искам да нарушавам правила. Резил ...

# 170
  • Плевен / София
Марги и за двете Wink Започваме с тази на Еда и Серкан, нещо като репетиция ... и за сватбата на Ханде и Керем ще сме в пълна бойна готовност Stuck Out Tongue Winking Eye
... три дни яли, пили и се веселили .... Stuck Out Tongue Winking Eye
Да са живи и здрави кумовете Simple Smile
Скрит текст:

Gift Heart

Cupid

# 171
  • Пришълец

Яси, не си в нарушение, споко.

# 172
Rage
Марги, ще се хвана на хорото ... щом не съм в нарушение!
Ще спретна баница. Почерпете се с лапад е!

Последна редакция: чт, 29 юли 2021, 20:07 от Yassy_N

# 173
  • София
Гледам ги тези нашите и си мисля:
“Б@х мама му, толкова хубави хора, като нарисувани са, че и са се намерили, взели… Пу, да не са им уроки!!!”
Ама съвършени са в моите очи. Наистина. Желая им цялото щастие на света. Дано никога не се разделят. Нямам търпение да им видя детето. Честно. Така се вълнувам, все едно за мен става дума. Grinning

# 174
Дано скоро видим сватбата и на нашите. Ханде ще е прекрасна в булчинска рокля.😍 От една страна мисля, че не бързат за женитба и деца, от друга пък имам някакво усещане, че скоро ще направят голямата крачка. Все пак важното е да са щастливи, пък и до сватба ще се стигне все някога!🤗

Скрит текст:
Както може би знаете, в Турция избухна мащабен пожар. Вече 2-ри ден се опитват да потушат пламъците, но заради вятъра огънят се разпространява. Хиляди декари гори са изпепелени, стотици животни са умрели. Има къщи, изгорели до основи и много хора са останали без домове. Цели села са евакуирани. Пожарът вече е обхванал около 17 града. Преди малко говорих с роднини в Турция, сред които и баба ми, която не съм виждала от около 2 години. За жалост пожарът е достигнал и до града, в който живеят. Много ми е притеснено, надявам се нищо лошо да не им се случи.😥 Не знам как ще спя тази вечер. Дано скоро овладеят пожарите. Не мога дори да си представя какво изживяват хората в Турция в момента. 
Извинявам се за оффтопика. Може би не е редно да пиша за това тук, но ми се искаше да споделя с някого.😞

# 175
  • София
Дано скоро видим сватбата и на нашите. Ханде ще е прекрасна в булчинска рокля.😍 От една страна мисля, че не бързат за женитба и деца, от друга пък имам някакво усещане, че скоро ще направят голямата крачка. Все пак важното е да са щастливи, пък и до сватба ще се стигне все някога!🤗

Скрит текст:
Както може би знаете, в Турция избухна мащабен пожар. Вече 2-ри ден се опитват да потушат пламъците, но заради вятъра огънят се разпространява. Хиляди декари гори са изпепелени, стотици животни са умрели. Има къщи, изгорели до основи и много хора са останали без домове. Цели села са евакуирани. Пожарът вече е обхванал около 17 града. Преди малко говорих с роднини в Турция, сред които и баба ми, която не съм виждала от около 2 години. За жалост пожарът е достигнал и до града, в който живеят. Много ми е притеснено, надявам се нищо лошо да не им се случи.😥 Не знам как ще спя тази вечер. Дано скоро овладеят пожарите. Не мога дори да си представя какво изживяват хората в Турция в момента.  
Извинявам се за оффтопика. Може би не е редно да пиша за това тук, но ми се искаше да споделя с някого.😞
Да, наистина е голямо бедствие. Следя и аз събитията. Доколкото знам пожарът е в района на Анталия. А там е едно от най-красивите дестинации за почивка. Дано се справят. Искрено се моля и за твоята баба, да не ги засегне.

Познахте ли коя е тази неземна красавица?

# 176
Flowers Cherry Blossom

Ех, Ханде! Коя жена не иска да я гледат така. Stuck Out Tongue Closed Eyes

O.A  Гледах днес видеа и е наистина страшно. Дано овладеят положението по-скоро.

Последна редакция: чт, 29 юли 2021, 21:56 от midnight__sun

# 177
Ясно, баклава сладкиш не обичам, но ала the bursin не отказвам Stuck Out Tongue Winking Eye

# 178
  • София
О.А., стискам палци да овладеят положението, защото наистина е голямо бедствие. Жалко е за природата - както за флората, така и за фауната. Хората също остават без домове. Много е тъжно… Дано твоята баба е добре и не бъде засегната от случващото се!

# 179
  • Кърджали
Четох и аз за пожарите, това е нещо страшно. Дано по-скоро успеят да го овладеят, преди да е направил по-големи поражения (то не че тези са малко). Сега е сезонът на пожарите, за съжаление, трябва да сме много внимателни.
O.A, надявам се баба ти да е в безопасност

Общи условия

Активация на акаунт