Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 97)🍒

• 33 733
  • 740
  •   1
Отговори
# 180
О.А., и аз стискам палци всичко да се размине благополучно Flowers Four Leaf Clover

# 181
  • Пришълец
Ох, наистина звучи страшно. O.A, дано овладеят положението, да няма повече пострадали и близките ти също да са добре.

# 182
Ужасни са бедствията , лошото е ,че когато се случват са в новините и има съпричастност от всякъде , но после се забравят , потърпевшите остават сами Angry Доган пък търси виновни , много ми прилича на нашия бивш премиер , все някои им е виновен за лошите неща , а за хубавите говорят от първо лице Rage
Горките хора в района на Анталия Flowers Hibiscus
Миличка Hug , не бой се баба ти ще е добре . Дано някой помогне на Турция в това изпитание . Разчитам и ,че актьорската гилдия ще се включи .
Да сменим темата с нещо приятно - и аз се стягам за сватбата .Мислех ,че съм от страната на младоженеца , ама и булката много ми легна на сърцето последната година Grinning
Не мога да им се нагледам .Толкова са сладки , толкова са влюбени , немогат да си държат ръцете мирни Joy

# 183
  • София
Дами, имам предложение за шапка на следващата тема:

Кой може да устои на тези погледи?? Revolving Hearts

И имам предложение в първата страница да подберем серия от гифчета с танците на Еда и Серкан. Марги, можеш да разчиташ на мен - ще ти ги събера и изпратя на ЛС. Wink

Последна редакция: чт, 29 юли 2021, 22:06 от Бърборанка с розови очила

# 184
  • Пришълец
Уау, много си бърза, Бърборанке. Но, знаеш, за мен е улеснение като предварително се знае каква ще е шапката Heart Eyes

Ако ще е тази, с гифчета на танцуващи Еда и Серкан разполагам достатъчно. Бях си запазила отпреди месеци от пост на Магия ..

И пак да кажа, че ако някоя от вас желае да се изпробва с пускането на тема ви преотстъпвам възможността. Ако няма желаещи продължаваме както досега.

# 185
Тъкмо щях да кажа, че аз бях пускала пост с танците на Еда и Серкан.. 😊

# 186
  • Пришълец
И не само тях, комплектоваше си ги по много увлекателен начин - целувки, танци, пейзажи. Захласвах се, та затова една част успявах да запазя - друга част не. Grinning

# 187
Стори от Сина с Керем. Играят на "Познай филма".😁
https://instagram.com/stories/sinaozer5/2628699878741515559?utm_ … edium=share_sheet

А иначе предложението на Бърборанка за шапка много ми харесва!

Благодаря за милите думи!❤ И се извинявам, ако съм развалила настроението в темата.😊

# 188
  • София
Ти пък, О.А - нищо не си развалила! Всички тук съпреживяваме случващото се и стискаме палци скоро нещата да приключат, за да няма още вреди…

Браво на Магия, че е събрала танците на ЕдСер и браво на Марги, че ги е запазила. Улеснихте ме! Тогава добавям само този към колекцията - последния танц на нашите. Heart Eyes

Ако ми кажете в какъв размер са останалите, ще оразмеря и този в същия, защото сега ми се струва различен. Wink

# 189
Аз вече го пратих на Марги и този им танц в точния размер. 💓

# 190
  • Пришълец
O.A Hug Настроението няма как да е постоянно приповдигнато, пък и това са си нещата от живота. Дано ти е поолекнало след като сподели.

Предложението за шапка ми харесва и на мен. През мобилната версия ми се струва добре, но доколкото съм забелязала от настолната най-хубавите шапки са със статичните кадри (мое мнение). Ако не ви дразни, че се пикселизират гифчетата - нека пак сме с "мърдаща" шапка. Както прецените. Това с танците е страхотно като идея.

# 191
  • София
Права е Марги, че статичните кадри са с по-добро качество от гифчетата. Обаче понякога гифчетата са по-красиви. Както в случая. Този кадър няма как да е статичен. Гледам да разнообразявам и да предлагам различни неща - понякога статични, понякога гифчета и така. В този случай мисля, че гифчето е с добро качество. Няма как да е като на статичен кадър, но не се пикселизира толкова. Дамите, които влизат по-често през настолна версия, да кажат - дразни ли ги или са окей. Ако повечето от вас искат статичен кадър, ще помисля за такъв, само кажете. Simple Smile

# 192
  • Пришълец
На вас разчитам момичета да кажете ако нещо не е както трябва през настолна версия. Аз ползвам вече само мобилна и то благодарение на това, че са запазени имейл и парола на телефона Neutral Face

# 193
Flowers HibiscusЛека да е ноща Ви!
https://www.youtube.com/watch?v=oU3QIb0FsKU
А.О., бързо да минава. Всичко ще е наред! Важно е, че повечето от огнищата са под контрол. Пораженията са страшни, но винаги природата е намирала начин да се възстанови.Animal Snail

# 194
  • Кърджали
Марги, а нали знаеш че щом са ти запазени паролите на телефона може да си ги провериш и така да си влезнеш и от компютъра? Или ти си я помниш, но нещо не ти я приема? Не разбрах съвсем като писа миналия път.

Аз се опитвам да направя преводи на няколко сцени, но компютъра ми е много бавен, често забива и отнема много време. Помня , че бях обещала и едно интервю да преведа, но имах скъпи гости миналата седмица и затова не успях. По някое време и това ще свърша
Няма как да не отбележа, че сърцето ми трепва като гледам гифтчетата с два от любимите ми техни танца...

Общи условия

Активация на акаунт